Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Sea_ @ 2011 01 19, 15:54)
gražūs jo darbai, man patinka 4u.gif  o kodėl panikuoji?

pati nelabai zinau ko as panikuoju doh.gif gal del to kad nesu jo pati macius, na grysiu kovo vidury y lt tai vaziuosiu susitikt su juo, bet labai noretusi isgirst atsiliepimu kas buvot su juo susidurusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_le_te @ 2011 01 19, 16:32)
pati nelabai zinau ko as panikuoju doh.gif  gal del to kad nesu jo pati macius, na grysiu kovo vidury y lt tai vaziuosiu susitikt su juo, bet labai noretusi isgirst atsiliepimu kas buvot su juo susidurusios 4u.gif

Galiu jus nuraminti smile.gif Asmeniskai pazistu si zmogu. Puikus fotografas, nuostabus zmogus. tai kad nepanikuokite. Viskas tikrai bus puiku 4u.gif Grazios jums sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_le_te @ 2011 01 19, 14:24)
sveikutes 4u.gif  gal kam teko susidurti su fotografu Augiu Skackausku (www.fotoface.lt)?
jis fotografuos musu vestuves, bet kadangi mes ne lt gyvenam tai bendravom su juo tik per emaila, o uzstata jam drauge nunese, is pradziu labai dziaugiuosi o dabar kazko panikuot pradejau doh.gif  tai gal kuriai teko su juo susidurt?

nusiramink ir lauk savo gražios šventės ramiai smile.gif turėsite tikrai puikias nuotraukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_le_te @ 2011 01 19, 15:24)
sveikutes 4u.gif  gal kam teko susidurti su fotografu Augiu Skackausku (www.fotoface.lt)?
jis fotografuos musu vestuves, bet kadangi mes ne lt gyvenam tai bendravom su juo tik per emaila, o uzstata jam drauge nunese, is pradziu labai dziaugiuosi o dabar kazko panikuot pradejau doh.gif  tai gal kuriai teko su juo susidurt?

Mes jį irgi nusisamdę savo vestuvėm. Buvom susitikę, tikrai labai šiltas žmogus, maloniai bendraujantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes planuojame imti I4U. Man patinka jo nuotraukos ir atsiliepimu girdejau geru, tai manau bus viskas gerai.. smile.gif
Atsakyti
mes užsakėmė Julių Kalinską (noriufoto.lt berods g.gif ) nes esam matę jo darbą pas draugus:) patinko ir kaina, ir kokybė
Atsakyti
mes prieš savo vestuves turėjom bandomąją fotosesiją LOVE STORY, ir su fotografu susipažinom geriau, ir pamatėm kokios kokybės nuotraukų galėsime tikėtis per vestuves. Patariu užsisakyt, nes tokios fotosesijos kainuoja palyginamai nedaug, o kartais net ir visai nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 16, 20:52)
Neblogai  thumbup.gif  gaila, kainų nėra nurodytų.

kaina praeitą sezoną buvo 1200lt., nemanau kad smarkiai pasikeitė. O dirba žmogus nuo pačių pasiruošimo darbų pradžios iki kiek reikia. man patiko, nes matėsi kad žmogus dirba ir stengiasi. 4u.gif

QUOTE(2zippy @ 2011 01 16, 22:57)
Na nežinau, nuo ko ten būt euforijoj, man tai tokių jausmų nesužadino  schmoll.gif Beje šiais laikais labai mažai jau tokių naftalininių fotografų, kurie su plastmasiniais balandžiais ar su saulėm delnuose fotografuoja  smile.gif

Kiekvienam savo, kaip sakant dėl skonio nesiginčyjama. Daugeliui patiko, tai ir sakau atsiliepimus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, smile.gif

musu svente rugpjuti. Fotografo pasirinkimas buvo labai lengvas. Pamaciau klasiokes nuotraukas facebooke ir sau pasakiau: noriu sito fotografo savo vestuvem. Jis buvo pirmas sarase ir laimei 13diena jisbuvo laisvas.Jau buvom susitike. Toms, kurios dar neissirinko fotografo siulau paziureti jo nuotraukas tinklapyje www.dz-foto.lt Esu tikra Jums patiks ax.gif

O del operatoriaus.. As pati jo nenorejau, mano draugas sako imam,turesim ka vaikams parodyt mirksiukas.gif man butu uzteke ir geru foto.
Atsakyti
Mūsų šventę nuotraukose įamžino Dainius Jaudegis iš fotopro.lt. Jo darbus buvome matę anksčiau, taip pat matėm kaip jis dirba vestuvių metu. Likom patenkinti ir kokybe ir kaina 4u.gif Jo darbų taip pat galima pamatyti stilingafoto.lt
Atsakyti
Mes irgi dz-foto issirinkom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga83 @ 2011 01 22, 15:01)
Mes irgi dz-foto issirinkom  thumbup.gif

kaune vestuves? labai fainas fotografas. Nekeisciau. kada Jusu svente? ax.gif
Atsakyti