Labai rekomenduoju sia mergaite. Puikiai fotografuoja ir kainos salyginai normalios.
Fotografas vestuvems.
QUOTE(Daivute78 @ 2011 01 24, 02:18)
Labai rekomenduoju sia mergaite. Puikiai fotografuoja ir kainos salyginai normalios.
Fotografas vestuvems.
Fotografas vestuvems.

Jus siulot fotografa, dar neturintys patirties ir vestuviniu nuotrauku?

QUOTE(Blond Power @ 2010 08 03, 00:58)
Mus fotkino Denis Hagov
http://www.hagov.lt/
Mano akinis geras fotografas ir aparatūra tikrai gera.
Labai daug dėmesio skiria priėšvestuvinei fotosesijai, kas yra beproto svarbu
MB labai gerai jautėsi po bandomosios fotosesijos ir tik tada prisipažino, kad bijojo fotkintis.
Pats Denisas nerealus, fainas, prikolnas
turėjo fotkinti 10 valandų, bet turbut jam pačiam su mumis buvo magu, tas dirbo apie 12 val.
Rekomenduoju 100 procentu
http://www.hagov.lt/
Mano akinis geras fotografas ir aparatūra tikrai gera.
Labai daug dėmesio skiria priėšvestuvinei fotosesijai, kas yra beproto svarbu

MB labai gerai jautėsi po bandomosios fotosesijos ir tik tada prisipažino, kad bijojo fotkintis.

Pats Denisas nerealus, fainas, prikolnas

Rekomenduoju 100 procentu

Labai patiko darbai šio fotografo. Gal galit kainą išduoti? nes svetainėje neparašyta

QUOTE(aridax @ 2010 08 14, 19:05)
Jau seniai norejau paklaust, bet vis kazkaip susilaikydavau.. kaip jums sis fotografas http://linas.bucinskas.lt/ ? smile.gif
Siaip idomu nuomones isgirst, o gal kazkam ir patiks smile.gif
Siaip idomu nuomones isgirst, o gal kazkam ir patiks smile.gif
Pažįstu jį šiek tiek asmeniškai..tai man jo darbai ir stilius nelabai

Sveikutes
kažkaip mažokai fotografų iš Kauno
Tikriausiai samdotės uš Vln. ir apmokate kelionės išlaidas....
O galbūt turite patirtie ar šiaip žinote puikių fotografų iš Kauno? Juolab, jog mėgstu eksperimentuoti ir visiškai naujas požiūris į fotografiją neatbaido:)

QUOTE(karamel @ 2010 09 20, 15:08)
Verta butu pabandyti Daiva Kiele.
Tik nesugalvokit rinktis Mindaugo Sekrecko!!! nes po vestuviu galite nesulaukti ne tik nuotrauku, bet ir fotografo.
Vis pasiskaitinėju temas vestuvių tematika, nes šis žanras mane žavi taip, kaip vaiką saldainiai:)) vat ir kilo noras vėl pasisakyti čia:) Šnekant su pažįstamais bei pasiskaičius apie vestuvių fotografų įkainius, susidariau nuomonę, kad arba mes su vyru susituokėme labai laiku, arba gerų fotografų kainos prasideda ne būtinai nuo ~3000 Lt, kaip kad dažnai manoma. Savo fotografo ( Linas Vaškys, www.vstudio.lt , gal kam pravers, nes galiu drąsiai rekomenduoti) paslaugomis likome labai patenkinti, o sumokėjome tikrai palyginus labai nedaug, tuo labiau kad dar netyčia pataikėme užsisakyti paslaugas iki tam tikros datos (man rodos iki pavasario užsisakiusiems pernai buvo taikomos nuolaidos, aišku nežinau kaip šiemet, tad negaliu sakyti tiksliai...), tai išvis gerai prasisukome, nes rezultatu likome be galo patenkinti, turint omenyje ir tai, kad fotografijoje neesame visai nenusimanantys:) Gautas rezultatas mane žavi ir šiandien, praėjus beveik metams, manau ir po 10 metų žavės:) Taip, kad ne visuomet kaina yra rodiklis, kas iš to, jei užsisakai fotografą už 5000 Lš ir už tai gauni surežisuotą ale vestuvinę fotosesiją, darytą visai ne vestuvių dieną, kaip kad teko girdėti... O tikrąsias tos svarbiausios dienos emocijas užfiksuoti ir gražiai bei svarbiausia laiku padaryti kadrą sugeba ne kiekvienas, kad ir labai didelius pinigus imantis fotografas. Taip kad ieškantiems rekomenduočiau išsirinkti tikrai sau tinkamiausią, o ne kiek kišenė leidžia brangiausią fotografą. Žinokite ko norite, žiūrėkite fotografo darbus, sąlygas, o ne tariamą jo prestižą ar kainą!!! Šie du pastarieji dalykai dažnai tik trukdo priimti geriausią Jums sprendimą
shimuona Linas Vaškys kaip tik iš Kauno, mums tai irgi labai tiko, nes nereikėjo iš kitų miestų samdytis, ir susitikti pokalbiui buvo patogu, taip kad siūlyčiau pasižiūrinėti

shimuona Linas Vaškys kaip tik iš Kauno, mums tai irgi labai tiko, nes nereikėjo iš kitų miestų samdytis, ir susitikti pokalbiui buvo patogu, taip kad siūlyčiau pasižiūrinėti

QUOTE(shimuona @ 2011 01 25, 13:53)
Sveikutes
O galbūt turite patirtie ar šiaip žinote puikių fotografų iš Kauno? Juolab, jog mėgstu eksperimentuoti ir visiškai naujas požiūris į fotografiją neatbaido:)

Tikrai Kaune daug ir net labai geru fotografu, tik reikia paieškoti, o kad butu lengviau imetu nuoroda
http://www.didysisve...ems.html?page=3
QUOTE(shimuona @ 2011 01 25, 14:53)
Sveikutes

galiu rekomenduoti mūsų fotografą

http://www.stilingafoto.lt/lt/
Sveikos,
Reikia patarimo - ka zinote apie Deideja (siauliai), kokie atsiliepimai, kas susidurete?
Jau buvome nusprende juos imti savo sventei foto/video, taciau mane pasieke tokia zinia, kad vienas zmogus ir foto ir video daro - man tai nesuprantama....gal zinote ar tai tiesa?
Reikia patarimo - ka zinote apie Deideja (siauliai), kokie atsiliepimai, kas susidurete?

QUOTE(Ieva 87 @ 2011 01 26, 10:11)
Sveikos,
Jau buvome nusprende juos imti savo sventei foto/video, taciau mane pasieke tokia zinia, kad vienas zmogus ir foto ir video daro - man tai nesuprantama....gal zinote ar tai tiesa?

nesupykit, bet gal Jūs paieškokit kito fotografo, nes nuotraukos, tai kaip čia švelniau pasakius... Jums tikrai patiko? pusę peršviestų, per tamsių, apie kompoziciją nekalbu...
ir tikrai nesvarbu ar ten vienas žmogus fotografuoja ir filmuoja, ar atskiri...
bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
p.s. būtų įdomu kokia kaina...