Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Pagaliau ir aš išsirinkau fotografą mūsų ypatingai dienai. Rinkaus ilgokai, ir wed.lt žiūrėjau, facebooke naršiau ir karts nuo karto užklysdavau į šią temą pažiūrėt. Šioje temoje iš tikro buvo nemažai gerų fotografų paminėta ir jų visų nuotraukas atidžiai peržiūrėjau. Buvau išsirinkusi 10, po to išbraukiau mums per brangius fotografus, sumažinau sąrašą iki 3 ir dabar liko tik 1. Mano apsisprendimą lėmė šie argumentai: nuotraukų kokybė (kad gražu būtų biggrin.gif ), teigiami atsiliepimai, na ir kaina, žinoma, buvo ne paskutinėj vietoj. Pasirinkom Daliafoto - http://www.wed.lt/lt/profilis/id/824/. Jau buvom susitikę viską aptarti - nu tikrai nerealiai malonūs ir šilti žmonės, na ir suderėta kaina mums labai patiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(2zippy @ 2011 02 12, 14:19)
Pagaliau ir aš išsirinkau fotografą mūsų ypatingai dienai. Rinkaus ilgokai, ir wed.lt žiūrėjau, facebooke naršiau ir karts nuo karto užklysdavau į šią temą pažiūrėt. Šioje temoje iš tikro buvo nemažai gerų fotografų paminėta  ir jų visų nuotraukas atidžiai peržiūrėjau.  Buvau išsirinkusi 10, po to išbraukiau mums per brangius fotografus,  sumažinau sąrašą iki 3 ir dabar liko tik 1. Mano apsisprendimą lėmė šie argumentai: nuotraukų kokybė (kad gražu būtų biggrin.gif ), teigiami atsiliepimai, na ir  kaina, žinoma, buvo ne paskutinėj  vietoj. Pasirinkom Daliafoto - http://www.wed.lt/lt/profilis/id/824/.  Jau buvom susitikę viską aptarti - nu tikrai nerealiai malonūs ir šilti žmonės, na ir suderėta kaina mums labai patiko tongue.gif

tai už kiek sutarėt? Aš dažnai nesuprantu šios temos prasmės, kai nepasakomas vienas pagrindinių dalykų - kaina. Jei jau džiaugiatės kažką išsirinkę, tai būtų malonu sužinoti,už kiek sutarėt, kiek valandų dirbs?Juolab, kad daliafoto tokios info niekur neskelbia. Čia šiaip, pamąstymui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 02 12, 15:09)
tai už kiek sutarėt? Aš dažnai nesuprantu šios temos prasmės, kai nepasakomas vienas pagrindinių dalykų - kaina. Jei jau džiaugiatės kažką išsirinkę, tai būtų malonu sužinoti,už kiek sutarėt, kiek valandų dirbs?Juolab, kad daliafoto tokios info niekur neskelbia. Čia šiaip, pamąstymui  mirksiukas.gif

Tai kad niekas čia nerašo biggrin.gif O ir fotografai nelinkę savo puslapiuose kainų rašyti. Gal todėl, kad dėl visko galima pasiderėti tongue.gif
Mums nekainuos 1000 Lt, dirbs visą dieną.
O temos prasmė, kaip man atrodo, tai rast fotografą, kuris patinka, pasiskaityti atsiliepimus, patarimus, o ne sužinoti fotografų kainas. Kaina subjektyvus dalykas, priklauso nuo to, ką gauni wink.gif
Atsakyti
QUOTE(2zippy @ 2011 02 12, 15:50)
Tai kad niekas čia nerašo  biggrin.gif  O ir fotografai nelinkę savo puslapiuose kainų rašyti. Gal todėl, kad dėl visko galima pasiderėti tongue.gif
Mums nekainuos 1000 Lt, dirbs visą dieną.
O temos prasmė, kaip man atrodo, tai rast fotografą, kuris patinka, pasiskaityti atsiliepimus, patarimus, o ne sužinoti fotografų kainas. Kaina subjektyvus dalykas, priklauso nuo to, ką gauni wink.gif

Labai gera kaina, sakyčiau, jos nuotraukos - na, ne stebuklingos, bet dėmesio vertos.

Aš į favoritus įtraukiau dar vieną - GEDAS GIRDVAINIS, labai patiko nuotraukos, gal susidūrėt kuri? Iš nuotraukų sprendžiu, kad ne iš pigiųjų. Mums kaina labai svarbu. Wed.lt peržiūrose ant kurių užsikabinu - kad ir mažiau žinomų - žiūrėk ir kaina virš 2000lt...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 02 12, 16:14)
Labai gera kaina, sakyčiau, jos nuotraukos - na, ne stebuklingos, bet dėmesio vertos.

Aš į favoritus įtraukiau dar vieną  - GEDAS GIRDVAINIS, labai patiko nuotraukos, gal susidūrėt kuri? Iš nuotraukų sprendžiu, kad ne iš pigiųjų. Mums kaina labai svarbu. Wed.lt peržiūrose ant kurių užsikabinu - kad ir mažiau žinomų - žiūrėk ir kaina virš 2000lt...

Nematau kainų biggrin.gif O jei rimtai, tai man kaip tik atrodo, kad neturėtų daug kainuoti. Siūlau pasiskambinti ir pasiklausti, ir bus viskas aišku.
Atsakyti
QUOTE(murydla @ 2011 02 11, 14:01)
Kur galima pažiūrėti įkeltas nuotraukas? blink.gif

parasykite i AZ mirksiukas.gif

QUOTE(saule_81 @ 2011 02 12, 00:44)
Oje, šioje temoje daugiau kritikos negu rekomendacijų  blink.gif
Gal ir tiesa, kad apie gerus dalykus žmonės linkę kur kas rečiau pasakoti, nei apie blogus. O juk tiek daug gerų fotografų ir gražių darbų yra...  ax.gif Suprantu, renkantis fotografą vestuvėms, rekomendacijos labai svarbu, nes nuotraukos bene vienas labiausiai išliekamąją vertę turinčių daiktų iš vestuvių šventės.
Kaip gaila, kad kai mes tuokėmės (o tai buvo prieš maždaug septynerius metus), nebuvo populiarios nei fotografijų knygos, nei foto filmukai, nei prieš-vestuviniai "love story" O dabar kokių grožių pridaro. Štai pavyzdžiui  kad ir šis!  wub.gif
Kyla noras tokia "lovestory" susikurti gerokai po vestuvių  blush2.gif , Tik kad tas laikas taip nenumaldomai bėga  doh.gif
Sėkmės visoms (visiems) renkantis fotografus savo super-šventei!

tai galite padaryti panasia fotosesija pvz. 10 metu proga! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

norėčiau pasidomėti - galbūt kurią nors vestuvių dieną fotografavo "Fotofazė"? Būtų įdomu išgirsti Jūsų atsiliepimus apie jų darbą ir nuotraukų kokybę.

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Feja333 @ 2011 02 13, 19:54)
Sveikos, merginos,

norėčiau pasidomėti - galbūt kurią nors vestuvių dieną fotografavo "Fotofazė"? Būtų įdomu išgirsti Jūsų atsiliepimus apie jų darbą ir nuotraukų kokybę.

Ačiū!

Labas, kaip tik užsakėm jų paslaugas mūsų vestuvėms...Ilgai rinkomės, žiūrėjome ir pagal nuotraukų kokybę, ir pagal kainą, jų darbai+kaina pasirodė priimtiniausi. Be to, jau buvome su jais susitikę, labai malonūs žmonės, paliko puikų įspūdį.

Bet irgi būtų įdomu paklausyti jau susidūrusių su jais nuomonės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jurkita @ 2011 02 13, 22:27)
turbut parodoj buvote  lotuliukas.gif

mes jau pries paroda uzsisake buvom smile.gif nes vienu draugu vestuvese fotografavo, ir tikrai geru atsiliepimu girdejom smile.gif o ir patys jie labai silti zmones smile.gif kaip tik tokius norisi matyti salia vestuviu diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Feja333 @ 2011 02 13, 18:54)
Sveikos, merginos,

Ačiū!

istyrinejus ju svetaine,pirmiausiai uzkliuvo kad netaip ir pigu,netgi brangoka.
taciau nuotraukos sventiskos,nuotaika atsispindi,bet man lyg ir ivairumo labiau truktu,nes siektiek monotoniskos...
bet didziuli pliusa uzdeciau uz tai kad pasirupina makiazu kuris dazniausiai geram salone tikrai nekelesdesim litu kainuoja,dar nuolatine prieziura jo,o nuotrauku perziura ta pacia diena isvis super clap.gif
nu bet uztrunka su galutinem nuotraukom tai tikrai ilgai,as manau iki menesio tokius reikalus turetu sutvarkyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(drasusisdrugelis @ 2011 02 14, 10:53)
istyrinejus ju svetaine,pirmiausiai uzkliuvo kad netaip ir pigu,netgi brangoka.
taciau nuotraukos sventiskos,nuotaika atsispindi,bet man lyg ir ivairumo labiau truktu,nes siektiek monotoniskos...
bet didziuli pliusa uzdeciau uz tai kad pasirupina makiazu kuris dazniausiai geram salone tikrai nekelesdesim litu kainuoja,dar nuolatine prieziura jo,o nuotrauku perziura ta pacia diena isvis super  clap.gif 
nu bet uztrunka su galutinem nuotraukom tai tikrai ilgai,as manau iki menesio tokius reikalus turetu sutvarkyti  g.gif

Na apskritai, mane truputį šiurpina vestuvinių fotografų kainos... Iš tikrųjų tai kiek vakar apėjome vestuvių parodą, "Fotofazė" užsiprašė bene mažiausią kainą (9 val. 2150 LT, albumas - 300-400 LT). Kiti vien už albumą norėjo 1000 LT, kas man iš viso nesuvokiama.

Kita vertus, vestuves šventi kartą gyvenime (na, bent jau visos to tikimės kai tekame)... Taigi tikrai nesinori paiimti bet kokio fotografo, kuris nesugebėtų įamžinti gražiausių akimirkų. Būtent dėl to ir norisi išgirsti nuomones tų, kuriems teko susidurti su šiais žmonėmis būtent vestuvių dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feja333 @ 2011 02 14, 11:10)
Na apskritai, mane truputį šiurpina vestuvinių fotografų kainos... Iš tikrųjų tai kiek vakar apėjome vestuvių parodą, "Fotofazė" užsiprašė bene mažiausią kainą (9 val. 2150 LT, albumas - 300-400 LT). Kiti vien už albumą norėjo 1000 LT, kas man iš viso nesuvokiama.

Kita vertus, vestuves šventi kartą gyvenime (na, bent jau visos to tikimės kai tekame)... Taigi tikrai nesinori paiimti bet kokio fotografo, kuris nesugebėtų įamžinti gražiausių akimirkų. Būtent dėl to ir norisi išgirsti nuomones tų, kuriems teko susidurti su šiais žmonėmis būtent vestuvių dieną smile.gif

na albumo ar fotoknygos kaina priklauso nuo lapų kiekio ir kokybės wink.gif todėl ir kaina skiriasi. yra fotoknygų kurių kainos tik nuo 1000 lt prasideda... ir jei mokama fotografui nuo 3000 lt tai knyga už 1000 priklausytų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gedominas: 14 vasario 2011 - 11:29