Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(sirdele1 @ 2011 02 17, 23:06)
Liabuka visoms, gal atsiliepimu turite: www.fotovestuves.lt   buciau dekinga. Kaip jums foto?

mano kuklia nuomone šiek tiek senamadiškai ax.gif yra daug geriau fotografuojančių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 02 18, 00:16)
Pagaliau! Pagaliau išsirinkome fotografą Rimantą Steponavičių fotor.lt. Seniai žiūrėjau jo fotkes, tik kiek perskambinau šiandien, visi norimi užimti, o jis dar buvo laisvas. Esam labai labai patenkinti.

Sveikinu smile.gif
labai gražios jo foto
Papildyta:
QUOTE(Jana7 @ 2011 02 14, 14:30)
Geru fotografu galima rasti kataloge, atkreipiant demesi i jauna, perspektyvu ir salyginai nebrangu fotografa Giedriu Jankauska:

http://www.didysisve...ems.html?page=3

turbūt jau žinot, bet gal kurios ir ne, va čia irgi yra labai daug fotografų vestuvininkų smile.gif www.wed.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 18 vasario 2011 - 10:59
QUOTE(DI @ 2011 02 18, 12:04)
turbūt jau žinot, bet gal kurios ir ne, va čia irgi yra labai daug fotografų vestuvininkų smile.gif www.wed.lt

Cia igri yra: http://www.vestuvems...&...id=3&kkid=2
Atsakyti
Labai patiko sios nuotraukos: http://vestuviu-film...u/foto-galerija , ka manote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 02 19, 01:00)
Labai patiko sios nuotraukos: http://vestuviu-film...u/foto-galerija , ka manote  4u.gif
Grazios nuotraukos, įspūdingas akimirkas ir spalvos labai ryskios. thumbup.gif
Mano nuomone, svarbiausia, kiek fotografijos jums patiems patinka rolleyes.gif
Skoniai yra patys įvairiausi. geriausia yra patiems peržiūrėti kelių vestuvių foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2011 02 19, 11:21)
Grazios nuotraukos, įspūdingas akimirkas ir spalvos labai ryskios. thumbup.gif
Mano nuomone, svarbiausia, kiek fotografijos jums patiems patinka rolleyes.gif
Skoniai yra patys įvairiausi. geriausia yra patiems peržiūrėti kelių vestuvių foto drinks_cheers.gif

tikrai skoniai skirtingi visų, svarbiausia, kad patiems patiktų smile.gif nes jeigu klausite kitų nuomonės, visada atsiras kam nepatiks wink.gif
Atsakyti
Daug daug rinkomes, isvarvinom visas akis, apkalbejom visus galimus variantus ir isirinkom! drinks_cheers.gif .........Svetlana Batura smile.gif Jau buvome jos studijoje Kaune, labai siltas malonus zmogus. Istikruju svetaineje nalabi tu pvz yra, bet pas ja apci atai ojojoj bigsmile.gif labai patiko. Lauksim rezultatu, vestuves vasara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shimuona @ 2011 02 19, 13:19)
Daug daug rinkomes, isvarvinom visas akis, apkalbejom visus galimus variantus ir isirinkom! drinks_cheers.gif .........Svetlana Batura smile.gif Jau buvome jos studijoje Kaune, labai siltas malonus zmogus. Istikruju svetaineje nalabi tu pvz yra, bet pas ja apci atai ojojoj bigsmile.gif labai patiko. Lauksim rezultatu, vestuves vasara wub.gif

tik gali tekti, ilgai laukti smile.gif kiek zinau ji neskuba foto atiduoti. o ir siaip apie ja jau yra ne vien geri atsiliepimai... Na bet Jums linkiu kad viskas ok butu, ir nenusiviltumet ja.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 02 17, 23:16)
Pagaliau! Pagaliau išsirinkome fotografą .....

Neblogas pasirinkimas, bet ar ne per brangus, juk rašėte, kad jums kaina labai svarbi g.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 02 17, 21:16)
Pagaliau! Pagaliau išsirinkome fotografą Rimantą Steponavičių fotor.lt. Seniai žiūrėjau jo fotkes, tik kiek perskambinau šiandien, visi norimi užimti, o jis dar buvo laisvas. Esam labai labai patenkinti.

sis fotografas fotografavo musu vestuves bigsmile.gif likome 100% patenkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2011 02 18, 11:57)
4Mika dekui labai uz atsakyma, man jis irgi tox mazai snekantis pasirode, delto ir nerimavau truputi, bet tikiuosi viskas bus gerai smile.gif

Smagu girdeti gerus atsiliepimu. Mes taip pat ji esam pasirinke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2zippy @ 2011 02 19, 16:40)
Neblogas pasirinkimas, bet ar ne per brangus, juk rašėte, kad jums kaina labai svarbi  g.gif

kai iš sąrašo ~10 fotografų mūsų dienai nebebuvo laisvų, nebeturėjom kito pasirinkimo. R. Steponavičius jau seniai buvo mano favoritų sąraše, bet tada dėl kainos pasirodė per brangus, o dabar nebeturėjom kur dingt. Manau, tikrai nenusivilsim.
Papildyta:
QUOTE(Millita* @ 2011 02 19, 17:51)
sis fotografas fotografavo musu vestuves bigsmile.gif likome 100% patenkinti ax.gif

džiugu girdėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2zippy @ 2011 02 19, 17:40)
Neblogas pasirinkimas, bet ar ne per brangus, juk rašėte, kad jums kaina labai svarbi  g.gif

O jei nepaslaptis kiek ji ima? nes foto tai man taip pat patinka 4u.gif
Atsakyti