Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia specialybė paklausiausia šiuo metu

QUOTE(Cherry83 @ 2009 08 05, 23:04)
Nuomonė, su kuria tiesiog negaliu nesutikt mirksiukas.gif
Papildyta:
Aga, šitą ir aš pastebėjau smile.gif  Mano pažįstami, kurie baigė VPU, tiesiu taikymu pasirinko Magistro studijas MRU rolleyes.gif  Visi įstojo be problemų...
Papildyta:
Temos autorei: tai kur studijuosi? ax.gif

Nežinau kiek čia tiesos, bet esu girdėjusi, kad iš VPU ir iš KKA stoja į MRU magistratūrą su labai aukštais balais, tad kartais užkerta kelią įstoti iš MRU ir kitų univerų studentams baigusiems bakalauro studijas.
Atsakyti
Pilnai tuo tikiu smile.gif
Atsakyti
Nejau niekas nieko nezino? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2009 02 12, 17:12)
As dabar ir galvoju ak rinktis smile.gif medicinos nelb traukia nes kraujo bijau , o vat odontologija labai, gal dar veterinarija . nzn dabar kolkas tarp tu galvoju .

naaa nezinau, tu dar gerai pagalvok, ypac del veterinarijos, nes ten ne tik kraujo, bet ir s iki kaklo bus. o jei kraujo taip bijai, tai ko gero ir odontologija nelabai tiks, nes kraujo ir ten buna. gal maziau negu kitur, bet jei ta kraujo baime labai rimta, tai nelabai tau ir sita profesija tiks. aisku, kartais kraujo baime galima iveikti, tik reikia nusiteikt tam ir bandyt 4u.gif

o visiem ir visom, kurios galvoja ar studijuoti lietuvoje, ar uzsienyje siulau paziuret i toki dalyka: svietimo reforma daro, mokescius uz moksla nezmoniskus padare, studiju kokybe ne kiek nepagerejo, o artimiausiu laiku ko gero tik bloges, nes universitetai bus suinteresuoti pritraukti kuo daugiau studentu, t.y. ju pinigu, destytojai dirba tie patys, destymo metodikos nelabai keiciasi, jaunu destytoju ateina labai mazai, be to ir senieji nelabai nori uzleist darbo vietas. isvadas darykit patys g.gif
Atsakyti
QUOTE(angellukas @ 2009 08 07, 19:59)
Nežinau kiek čia tiesos, bet esu girdėjusi, kad iš VPU ir iš KKA stoja į MRU magistratūrą su labai aukštais balais, tad kartais užkerta kelią įstoti iš MRU ir kitų univerų  studentams baigusiems bakalauro studijas.

Kol jie nepakeis konkurso tvarkos, tol tai tesis.
Atsakyti
Pritariu aukščiau pasisakusioms, kainos valstybiniuose universitetuose - kosminės blink.gif . Dabar verčiau rinktis privatų nei valstybinį universitetą, nors žinai, už ką sumoki (bent taip girdėjau apie ISM, kad labai geri atsiliepimai).

Teko neseniai pasidomėti, ką veikia ISM studentai, kurie pabaigę verslo Vadybą ir administravimą, tai daugelis dirba bankuose, gerose kompanijose užsienio šalyse ir užima gan geras pozicijas ten (tik negaliu pasisakyti apie valstybinius, nes nesusidūriau). Tai mano išvada, kad bent dalis darbdavių kažkaip labiau pripažįsta ISM, nei kai kuriuos valstybinius universitetus (tiek mano darbe, tiek keleto draugių). Susidaro įspūdis, kad tiesiog tikimasi, jog studentai buvo labiau motyvuoti ir išmoko daugiau nei privačiuose, bet aišku, daug kas priklauso nuo pačių studentų ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau tavo aprasyma ir taip pradejau mastyti apie savo pasirinkima...Visa jaunyste prasokau ir savo gyvenima siejau su sokiu mokytojos darbu. Kadangi esu is mazo miestelio, dideliu vilciu turejau isvaziuoti studijuoti i didmiesti sios specialybes. Turiu pasakyti, kad studijavau Kaune, LKKA ir taip nusivyliau, kad visi mano lukesciai zlugo. Negavau as to, ko tikejausi, apie ka svajojau. Galbut Vilniuje ar Klaipedoje si meno rusis yra stiprios pozicijos ir galbut ten studijuojantys gauna tikrai kvalifikuotas zinias, bet as jau to nesuzinosiu. Tai galiu paakyti, kad as net dziaugiuosi jog tu pasirinkai visai kita kelia...O sokis - tegu buna kaip uzslepta aistra, troskimas, neissipildziusi svajone...Tegu islieka garbingoje vietoje...
Atsakyti
Esu baigusi choreografijos ir sportiniu sokiu studijas.Dirbu pagal specialybe.Esu patenkinta,nors aukstu rezultatu dar siekt ir siekt... nenustojamas darbas... Galima uzdirbti,is to gyventi,tobuleti,siekti,stengtis... Pinigai nemazi,jei dirbi daug! (mano nuomone,kad visur taip yra) Aisku,kad vadoves darbas yra sunkus,ir net labai.Tiek fiziskai tiek moraliskai... kartais net abejoniu buna ar teisingu keliu eini... bet....visur yra sunku,kokiam darbe bedirbtum.Kiekviena specialybe turi savu pliusu ir savu minusu.. tiesiog reik eit savo linija tiesiai ir nesikraipyt i sonus..

Sekmes temos autorei,kuri jau pasirinko savo kelia.... butu idomu kad vis toliau pratestu savo pasakojimus kaip jai sekasi....

4u.gif
Atsakyti
As rinkciaus abu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.Labai noriu Jusu patarimo:gal galite patarti ka studijuoti. ax.gif Save isivaizduoju dirbancia ofise, su dokumentais, labai noreciau bendrauti su uzsieniu blush2.gif Gal galite pasiulyti kokiu specialybiu.Galvojau vadyba-bet daug kas sako, kad nebus darbo. doh.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Esu vienoliktokas ir egzaminai jau nebe už kalnų... Vienintelis dalykas kuris neduoda ramybės tai studijos. Galvoju studijuoti ekonomiką arba finansus. Gal galėtumėt patarti į kurį universitetą geriau stoti? Kokia jūsų nuomonė apie ISM, Klaipedos universitetą? Dėkoju iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(sonka07 @ 2010 02 02, 00:36)
Laba vakara,

Esu vienoliktokas ir egzaminai jau nebe už kalnų... Vienintelis dalykas kuris neduoda ramybės tai studijos. Galvoju studijuoti ekonomiką arba finansus. Gal galėtumėt patarti į kurį universitetą geriau stoti? Kokia jūsų nuomonė apie ISM, Klaipedos universitetą? Dėkoju iš anksto.

Jei buciau vaikinas ir kas atsuktu laika atgal 5 metais kai stojau, rinkciausi studijas susijusias su programavimu, kompiuteriais.
Atsakyti