QUOTE(silmgreen @ 2010 04 05, 18:03)
Labas, aš irgi planuoju studijuoti psichologiją. Visų pirma, kokių dalykų reikia, tai turėk omeny, kad laikysi 3 valstybinius egzaminus: matematika (pats svarbiausias), lietuvių k. ir anglų k./ istorija. Visada pravers biologijos pagrindai, nes vėliau bus šiek tiek gilinimąsi į anotomiją. Dėl paskaitų, kiek aš domėjausi, tai internete labai lengvai galima susirasti bet kokio universiteto studijų programą, kurioje būtų viskas išsamiau paaiškinta. O pasirinkimas tikrai sunkus, bet niekas jau tau nepadės, nes tik tu pati gali žinot, ar tave traukia ši specialybė. Aš psichologija susidomėjau, kai supratau, kad noriu padėti žmonėms, o medicina ne mano nosiai. Bet kokiu atveju, pasirinkus minėtus dalykus A lygiu, tikrai galėsi bet kada persigalvot ir stoti į kitą specialybę, nes šie egzaminai populiarūs daugelyje sričių. Sėkmės
Labas,

medicina irgi ne mano nosiai
Bet vat su tiksliaisiais mokslai man vargelis..

Bijojau, kad tik nebūtų matematikos, o jis pasirodo pats svarbiausias
Papildyta:
Aš labai norėjau ir noriu studijuoti psichologiją, nes noriu tai pat padėti žmonėms, o svarbiausią, jog aš turiu šitą gebėjimą - suprasti ir padėti.
Bet reikaliukai itin sunkiai su matematika, na nesuprantu aš jos ir nors tu ką
Gal ir žmonių, kurie galėtų pasiūlyti kažkokią įdomią profesiją, kuriai nereikėtų tiksliųjų mokslų?

Trys svarbiausi dalykai kuo aš domiuosi, tai psichologija

menas ( į šitą užburtą ratą įeina ir muzika, ir vaidyba)

ir floristika

Šiaip jau stengiausi, maniau, kad studijuosiu psichologiją, ir še tau, kaip šlapiu skuduru į veidą

Aš nepasiduosiu, dar labai stengsiuosi, bet matematika ir tikslieji mokslai kaip chemija ir t.t , yra mano silpnoji vieta.