gal kas nors ir man galetu padeti?
jau kaip ir metas spresti kur stoti,taciau visur vis randu trukumu...psichologija netinka,nes matematika ne aisku kaip islaikiau,be to bendravimas nera mano stiprybe..zurnalistikai jos atrodo taipogi reikia o ir informatikos metinio neturiu..
noreciau darbo kuris butu susijes su kuryba,rasymu,skaitymu.
aisku is sios zinutes nematyti taciau humanitariniai mokslai yra mano stiprybe..is lietuviu jau kelis metus vien 10 pusmeciams ir metiniams,lenku 9 (nors anksciau budavo ir 10),anglu 10,kai mokiausi vokieciu irgi neblogai sekes..rusu siek tiek pramokau skaityti savarankiskai.be to is visu kalbu girdavo mano rasymo sugebejimus,o ir malonumo man tai suteikia,turiu lakia vaizduote,daug ideju...taciau kiek zinau,tokiu studiju,kurios ruostu rasytojus nera..galvojau apie kokia filologija,bet vis dar abejoju..ar yra tokios studijos kurios ruostu profesijai,tinkamai intravertui,megstanciam rasyti ir skaityti?kad kuo maziau bendravimo ir kalbejimo butu ir daugiau galymybiu save isreiksti?

plus butu gerai,kad istorija nebutu pirmoi vietoj,nes jos egzamina irgi galiu tragiskai islaikyt