QUOTE(keir@ @ 2011 01 25, 17:56)
Taip as irgi lb noreciau kad papasakotumet apie farmacijos specialybe kas esate baige? ar nesigailite? ar daug uzdirbate? Man jau uz keliu meteliu reiks rinktis profesija. arteja lb svarbus sprendimas.man patinka biologija ir chemija visai.taigi ir manau rinktis prie gamtos mokslu. beje lb nekenciu matematikos gan silnokai man sekasi kaip manote ar ymanoma įstoti i farmacijos specialybe?

beto ar mokslas sunkus? kiek ieskojau vilniuje nemokina sios specialybes ar as kllystu?
Farmaciją studijuoti galima tik Kaune Sveikatos mokslų universitete ir Kauno kolegijoje, bet ten tik aukštesnioji mokykla,tai vis vien reiks baigti išlyginamasias studijas....
Šiaip pati ne per seniausiai baigiau šias studijas,tai tikrai nesigailiu pasirinkusi:)
Studijos tikrai intensyvios,sunku,daug daug chemijos, biologijos, botanikos ir kt. kaip ir visur... Idomu tiek kad vyksta laboratoriniai darbai kurie sausą kalimą praskaidrina:) Darbą tikrai galima gauti ne tik vaistinėje, bet ir kitose srityse...Taigi nedvejok, pirmyn...!Prisijunk prie mūsų rato! P.S. jei kils kokiu klausimu rašyk asmeninę žinutę.