Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia specialybė paklausiausia šiuo metu

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 08, 16:34)
O dėl kosmetologijos nustebau  g.gif  Nejaugi reikia eiti į profesinę mokyklą?  schmoll.gif  Ne, poto mane su tokiu "pažymėjimu" niekur nepriims doh.gif

kosmetologes ruosia kolegijos, yra SM temos apie kosmetologes specialybe, paieskok biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 04 08, 22:01)
kosmetologes ruosia kolegijos, yra SM temos apie kosmetologes specialybe, paieskok  biggrin.gif .

Ačiū, bet vistiek, mano norima būsima specialybė - PSICHOLOGIJA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 08, 22:05)
Ačiū, bet vistiek, mano norima būsima specialybė - PSICHOLOGIJA mirksiukas.gif

nežinau, kaip dabar, bet prieš 6metus tai nebuvo lb lengva į psichologiją įstot. Lietuvių turėjau valstybinį 93, istorijos 65, matematikos 24 ir neįstojau.. Turbūt matematika pakišo koją smile.gif P.S. veiksmas vyko KU
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 04 08, 22:20)
nežinau, kaip dabar, bet prieš 6metus tai nebuvo lb lengva į psichologiją įstot. Lietuvių turėjau valstybinį 93, istorijos 65, matematikos 24 ir neįstojau.. Turbūt matematika pakišo koją smile.gif P.S. veiksmas vyko KU

Ir aš manau, kad pakišo jums koją matematika.
Ir dabar labai nelengva, net labai sunku, turi būti itin dideli balai, sakė stojantieji žmonės.
Bet kaip supratau jus stojote Kauno universitete? Jei taip, man netinka, man VU arba MRU, esu Vilnietė.
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 08, 23:00)
Ir aš manau, kad pakišo jums koją matematika.
Ir dabar labai nelengva, net labai sunku, turi būti itin dideli balai, sakė stojantieji žmonės.
Bet kaip supratau jus stojote Kauno universitete? Jei taip, man netinka, man VU arba MRU, esu Vilnietė.

Klaipėdos universitete smile.gif
VU dar didesni konkursai
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 04 08, 23:27)
Klaipėdos universitete smile.gif
VU dar didesni konkursai

Klaipėdos, o dar dar toliau doh.gif
Taip, Vilniuje labai didelis konkursas, ir ypatingai kainos doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,o mane labai domina rusų kalbos mokslai,ko reikia,kad įstotum?Gal kvailai klausiu blush2.gif ,bet ką jau dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 06 02, 17:39)
Sveikos merginos,o mane labai domina rusų kalbos mokslai,ko reikia,kad įstotum?Gal kvailai klausiu  blush2.gif ,bet ką jau dabar  biggrin.gif

rusu filologe but nori? rusu kalbos mokytoja? verteja? vu? vpu? o gal dar kazkur?
nusprendi ko nori ir ziuri kur gaut. O reikalavimai prie kiekvieno uni surasyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 05, 18:16)
  Gal ir žmonių, kurie galėtų pasiūlyti kažkokią įdomią profesiją, kuriai nereikėtų tiksliųjų mokslų? blush2.gif  ax.gif  Trys svarbiausi dalykai kuo aš domiuosi, tai psichologija  wub.gif  menas ( į šitą užburtą ratą įeina ir muzika, ir vaidyba)  ax.gif  ir floristika  smile.gif  Šiaip jau stengiausi, maniau, kad studijuosiu psichologiją, ir še tau, kaip šlapiu skuduru į veidą  verysad.gif  Aš nepasiduosiu, dar labai stengsiuosi, bet matematika ir tikslieji mokslai kaip chemija ir t.t ,  yra mano silpnoji vieta. verysad.gif

Stok į socialinę pedagogiką arba socialinį darbą. Čia padėsi žmonėms kur kas labiau nei psichologas, nes padėsi praktiškai. Tavo išvardinti polinkiai ir pomėgiai labai reikalingi ir tinkami šioms specialybėms. O studijuoti labai įdomu. smile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų papasakoti apie farmaciją? Labiausiai domina šie dalykai:
ar be pažinčių būtų galima gauti gerai apmokamą darbą (labiausiai norėčiau dirbti kokioje nors įmonėje)
ar farmacija tikrai tokia "nešvari" specialybė?
gal yra dirbančių šioje srityje ir viską galėtų papasakoti apie savo darbą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 29 birželio 2010 - 21:49
QUOTE(Babi* @ 2010 06 29, 22:49)
Gal kas galėtų papasakoti apie farmaciją? Labiausiai domina šie dalykai:
ar be pažinčių būtų galima gauti gerai apmokamą darbą (labiausiai norėčiau dirbti kokioje nors įmonėje)
ar farmacija tikrai tokia "nešvari" specialybė?
gal yra dirbančių šioje srityje ir viską galėtų papasakoti apie savo darbą? 4u.gif

Taip as irgi lb noreciau kad papasakotumet apie farmacijos specialybe kas esate baige? ar nesigailite? ar daug uzdirbate? Man jau uz keliu meteliu reiks rinktis profesija. arteja lb svarbus sprendimas.man patinka biologija ir chemija visai.taigi ir manau rinktis prie gamtos mokslu. beje lb nekenciu matematikos gan silnokai man sekasi kaip manote ar ymanoma įstoti i farmacijos specialybe? smile.gif beto ar mokslas sunkus? kiek ieskojau vilniuje nemokina sios specialybes ar as kllystu? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2011 01 25, 17:56)
Taip as irgi lb noreciau kad papasakotumet apie farmacijos specialybe kas esate baige? ar nesigailite? ar daug uzdirbate? Man jau uz keliu meteliu reiks rinktis profesija. arteja lb svarbus sprendimas.man patinka biologija ir chemija visai.taigi ir manau rinktis prie gamtos mokslu. beje lb nekenciu matematikos gan silnokai man sekasi kaip manote ar ymanoma įstoti i farmacijos specialybe? smile.gif beto ar mokslas sunkus? kiek ieskojau vilniuje nemokina sios specialybes ar as kllystu? g.gif  biggrin.gif

Farmaciją studijuoti galima tik Kaune Sveikatos mokslų universitete ir Kauno kolegijoje, bet ten tik aukštesnioji mokykla,tai vis vien reiks baigti išlyginamasias studijas....
Šiaip pati ne per seniausiai baigiau šias studijas,tai tikrai nesigailiu pasirinkusi:)
Studijos tikrai intensyvios,sunku,daug daug chemijos, biologijos, botanikos ir kt. kaip ir visur... Idomu tiek kad vyksta laboratoriniai darbai kurie sausą kalimą praskaidrina:) Darbą tikrai galima gauti ne tik vaistinėje, bet ir kitose srityse...Taigi nedvejok, pirmyn...!Prisijunk prie mūsų rato! P.S. jei kils kokiu klausimu rašyk asmeninę žinutę. 4u.gif
Atsakyti