Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

Dar keletas kardelių ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 14, 12:06)
Dar keletas kardelių  ax.gif

NUOSTABU thumbup.gif Likau be žado bigsmile.gif Tai gal ir atliekamų kardelių katalogą padarysit, kaip ir lelijų blush2.gif Gal būtų galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(TEATRĖ @ 2010 08 14, 13:28)
NUOSTABU  thumbup.gif Likau be žado  bigsmile.gif  Tai gal ir atliekamų kardelių katalogą padarysit, kaip ir lelijų  blush2.gif  Gal būtų galima įsigyti?

Ačiū aciuks.gif
Bus matyti, kiek rudenį iškasiu svogūnėlių ax.gif
Atsakyti
jediara, na ir grožybių jūs turite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jediara, gražumėlis thumbup.gif O koks gražuolis baltas kardelis, toks gofruotas wub.gif Čia jau tikriausiai visi parsisiųsti iš užsienio, nes prekybos centruose tokių neteko matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 08 14, 21:02)
Jediara, gražumėlis thumbup.gif O koks gražuolis baltas kardelis, toks gofruotas wub.gif Čia jau tikriausiai visi parsisiųsti iš užsienio, nes prekybos centruose tokių neteko matyti g.gif

Ačiū 4u.gif Šis baltas tikrai nuostabus kardelis, net ir pavadinimas "Ice Queen", jis vienas mano mylimiausių thumbup.gif
Esate teisi - jie parsiųsti "iš toliau" ax.gif
Atsakyti
jediara, pasakiški žiedai wub.gif Ir išvis vienos gražiausių gėlių... Maniškiai jau visi nužydėjo... Beje, salotinį turėjau ir aš ax.gif Bet baltas tai išvis superinis thumbup.gif
Atsakyti
Jediara, kokie kardeliai gražūs wub.gif Tas baltasis pasakiškas wub.gif Man gražiausi gofruoti bigsmile.gif
Atsakyti

oj kiek žiedų biggrin.gif su maniškiais nepalyginsi blush2.gif
Atsakyti
Gražūs kardeliai wub.gif wub.gif wub.gif bet kodėl jie Jums neišvirsta? g.gif Ir kuoliukų nesimato blush2.gif O maniškiai auga žemyn žiedais, nors pasodinau tikrai gilokai - maniau nevirs unsure.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Šiemet vėjas išvartė kardelius verysad.gif , bet laiku nespėjau pririšti, tai dabar taip ir "kankinasi" blush2.gif
Atsakyti

vau.... ohmy.gif kiek daug... good.gif
Atsakyti