Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

Štai dar vienas mano kardelis. Kažin, ar užsilaikys kuris neprasiskleidęs iki rugsėjo pirmosios? g.gif Yra dar keletas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
TEATRĖ, koks gražus, kokios ryškios spalvos. smile.gif
Atsakyti
TEATRE, gražuolis thumbup.gif
Atsakyti
Sianakt baisi audra isgulde nemazai mano kardeliu verysad.gif
namuose elektros neturim ir nezinau kada turesim, nes aplink vien elektros stulpai ir medziai isguldyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadonata: 08 rugpjūčio 2010 - 10:44
Nuvažiavau į sodą, tai audra nulaužė, išvartė kardelius, kitų vos su šaknimis neišrovė, kai kuriuos radau purvinus nulaužtus ant žemės, verysad.gif parsivežiau namo pasimerkti. Kiti dar sveiki liko. Įdedu du naujai pražydusius, kurių dar audra nespėjo nulaužti.
Atsakyti
vel grozio pilna.... wub.gif
Atsakyti
Spėjau saviškius prieš audrą nufotografuoti.Šitie jau vazose,bet kad užaugo neregėto aukštumo-apie 1.70cm.Jeigu nesumaišiau,tai bus Tou a Toi
user posted image
Spring green
user posted image
Priscilla
user posted image
Wine&Roses
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 08 08, 23:44)
bet kad užaugo neregėto aukštumo-apie 1.70cm.

labai gražūs wub.gif o gal kokias trąšas ypatingas naudojai, kad tokie užaugo?
Atsakyti
Netrešiau visai,bet kaškokie mutantai,visi bus virš 1.30cm.Nebesugalvoju kaip juos rišti ir tvirtinti,nes stiebai gana liauni,o žiedų daug verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 08 09, 00:44)
Spėjau saviškius prieš audrą nufotografuoti.Šitie jau vazose,bet kad užaugo neregėto aukštumo-apie 1.70cm.Jeigu nesumaišiau,tai bus Tou a Toi

Nuostabus kardeliai, o ypac pirmasis wub.gif
Atsakyti
Kaip malonu pasidžiaugti vėl naujais žiedais! smile.gif
Atsakyti
Vaje, kiek žalos jums pridaryta doh.gif , gaila nulaužtų kardelių, mano ir pavartė, bet bent nenulaužė. Labai gražūs žiedeliai visų smile.gif
Atsakyti