QUOTE(Liusii @ 2010 10 18, 14:29)
kaip manot jei salione ant lango sirmos o viirtuvej nieko
Liusii, pas mane labai panasus isplanavimas (bent jau tos vienos puses

). Uzuolaidos ir apskritai bet kokie langu rubeliai - labai individualus dalykas, daug kas priklauso nuo zmogaus skonio, todel vienu patarimai gali pasirodyti tinkami, kitu - visiskai svetimi. Man asmeniskai roletai - tai tik budas pasislepti nuo saules, aplinkiniu zvilgsniu, bet kad ir kokie grazus jie bebutu, jie man niekados neatstos audinio minkstumo ir jaukumo. Bet yra zmoniu, kuriems roletai - kaip tik prie sirdies

Jei norisi sirmu ant svetaines lango - tai taip ir darykite

Nors sirmos atrodo graziau kai langai iki pat zemes, bet tikrai yra nemazai pavyzdziu, kai ir ant standartiniu langu jos visai neblogai ziurisi

Bet tokiu atveju ant virtuves lango irgi deciau toki pat audini kaip sirmu - greiciausiai tada butu dieninio uzuolaidu audinio romanete

(ji tiktu ir tokiu atveju, jei svetaineje rinktumetes tik dienines uzuolaidas). Kitas variantas, kai nesinori roletu (kaip ir man

) - svetaineje deti dienines + naktines uzuolaidas, o ant virtuves lango - is naktiniu uzuolaidu audinio deti romanete. Va, pvz.aip cia:

Pati irgi visa laika galvojau, kad naktiniu uzuolaidu pas save nedesiu, bet galiausiai nuomone pasikeite, nes uzuolaidos - tai dar vienas budas, kur galima ivesti, ar papildyti namuose vyraujancias spalvas, pakartoti dominuojanti rasta ir pan.
P.S. Ne i tema, bet Liusii, ar tai ir yra tie virtuves baldeliai, kuriuos zadejot gamintis patys?

Jei taip, tai jus tikrai saunuoliai!