Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

QUOTE(elva @ 2010 10 21, 11:09)

P.S. Ne i tema, bet Liusii, ar tai ir yra tie virtuves baldeliai, kuriuos zadejot gamintis patys? bigsmile.gif Jei taip, tai jus tikrai saunuoliai! bigsmile.gif  thumbup.gif

aga tie patys, blush2.gif tik ne iki galo pabaigti uz posukio doh.gif nu ne viskas idealu bet kaip paciu gaminta tai sakykim puse bedos biggrin.gif

dekui visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif niekaip neapsisprendziu ka deti ant sito lango - roletu labai nesinori blush2.gif Gal sirmos? bet ar netrukdys radijatorius, nes jo plotis baigiasi lygiai su sone esanciom durim. uzuolaidos?
user posted image
Atsakyti
Pliusini zuiki, ant tavo didžiulio lango gražiai žiūrėtųsi romanetės.
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 10 21, 15:00)
aga tie patys, blush2.gif  tik ne iki galo pabaigti uz posukio  doh.gif nu ne viskas idealu bet kaip paciu gaminta tai sakykim puse bedos  biggrin.gif

dekui visoms uz patarimus  4u.gif

Na, jei kazkas ir netobula, tai jau jus patys tai zinot wink.gif nes is nuotrauku to nesimato mirksiukas.gif Gerbiu tokius zmones, kurie isdrista surizikuoti ir padaryti daiktus patys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 09 04, 18:56)
Na, va. Miegamasis beveik ir baigtas  ax.gif kaip atrodė prieš jau rodžiau, o čia kaip dabar blush2.gif
user posted image
user posted image
Na užuolaidos dar reikia atsiūti ir gal kitaip kabinsiu. Čia dabar bendram vaizdui pakabinom ax.gif

Beje, jei ką domina, tai "Ermiaže" visą rugsėjo mėn. karnizam, žaliuzėm ir roletam 30% nuolada ax.gif

grazu thumbup.gif bet man noretusi tos uzuolaidu kabyklos kokios nors originalesnes
Papildyta:
QUOTE(elva @ 2010 10 21, 13:24)
Oi, tikrai tai ne mano namuciai ax.gif Tiesiog man sis interjeras irgi labai patinka mirksiukas.gif O daugiau nuotrauku is sio interjero galima paziureti stai cia:
http://www.interjera...gyvenamasis-379

mano skonio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 10 22, 07:56)
Sveikutes smile.gif niekaip neapsisprendziu ka deti ant sito lango - roletu labai nesinori  blush2.gif  Gal sirmos? bet ar netrukdys radijatorius, nes jo plotis baigiasi lygiai su sone esanciom durim. uzuolaidos?

aš už užuolaidas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 10 22, 09:56)
Sveikutes smile.gif niekaip neapsisprendziu ka deti ant sito lango - roletu labai nesinori  blush2.gif  Gal sirmos? bet ar netrukdys radijatorius, nes jo plotis baigiasi lygiai su sone esanciom durim. uzuolaidos?

Man graziai atrodytu nisoje dienine ant metalinio begelio, o virs lango kabinciau romanetes ax.gif
Atsakyti
Sakykit,kur Jus siuvejas randat,pagal kazkokius skelbimus,i salonus einat? Gal kas i AZ galetu siuveja rekomenduot Vilniuje,kad privaciai siutu,o ne is salono,salonuose tikriausiai brangiau. blush-anim-cl.gif2:Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 24 spalio 2010 - 21:35
QUOTE(kristesnamai @ 2010 10 24, 14:50)
Man graziai atrodytu nisoje dienine ant metalinio begelio, o virs lango kabinciau romanetes ax.gif

kokius kabliukus dedat ant metalinio bėgelio?? mano plastikiniai susipina vienas į kitą- nevažinėja visiškai schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, ziurineju, ieskineju, bet mano poreikiams tai nieko nerandu. Esu giliam pasimetime. Buve namo seimininkai ant vitrininiu langu buvo uzkabine vertikalias zaliuzes, kurios man nepatinka, o ir ju sujungiancias grandineles mano suo sekmingai sugrauze. O dabar noriu jas pakeisti, bet nezinau kuo. Roletai man negrazu, (pas mus toks ale kaimiskas stilius),uzuolaidas suo nugules ir apsokines, be to langai i pietu ir i kaimynu kiemo puse, tai as labai megstu but uzsidengus. Nezinau, nezinau ka cia daryt. Kalbejau vienoj firmoj, tai sake ne vienam ju klientui suo ir zaliuzes ir ruletus sugrauze. smile.gif
Atsakyti
Zometa, šunį reikia dresiruoti biggrin.gif
o jei rimtai, tai gal tokiu atveju tiktų užuolaidos, kurios neguli ant grindų...

Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2010 10 25, 00:35)
kokius kabliukus dedat ant metalinio bėgelio?? mano plastikiniai susipina vienas į kitą- nevažinėja visiškai  schmoll.gif

Kiekvienas begelis turi jam skirtus kabliukus.
Papildyta:
QUOTE(Zometa @ 2010 10 25, 12:25)
Sveiki, ziurineju, ieskineju, bet mano poreikiams tai nieko nerandu. Esu giliam pasimetime. Buve namo seimininkai ant vitrininiu langu buvo uzkabine vertikalias zaliuzes, kurios man nepatinka, o ir ju sujungiancias grandineles mano suo sekmingai sugrauze. O dabar noriu jas pakeisti, bet nezinau kuo. Roletai man negrazu, (pas mus toks ale kaimiskas stilius),uzuolaidas suo nugules ir apsokines, be to langai i pietu ir i kaimynu kiemo puse, tai as labai megstu but uzsidengus. Nezinau, nezinau ka cia daryt. Kalbejau vienoj firmoj, tai sake ne vienam ju klientui suo ir zaliuzes ir ruletus sugrauze.  smile.gif

Jei suo taip megsta pagrauzti, tai turbut ka be pakabinsit viska sugraus lotuliukas.gif
Vitriniams langams daug kas tinka: sirmos, romanetes, uzuolaidos. Priklauso koks jusu interjeras. mirksiukas.gif
Atsakyti