Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

QUOTE(Gija* @ 2010 08 13, 10:38)
Vilniuje, tai Teo, teko girdeti ne viena gera zodi apie ja, tik irgi kazkodel nebesirodo ji cia  g.gif

Parašiau vakar, bet atsakymo kol kas negavau unsure.gif Gal atostogauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 13, 11:43)
Parašiau vakar, bet atsakymo kol kas negavau unsure.gif  Gal atostogauja?  g.gif

jei atsilieps, buciau dekinga, jei pasidalinsite kontaktais. o tai man gimdymas ant nosies, o miegamasis dar be uzuolaidu:(
mes irgi is Vilniaus.....
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2010 08 14, 11:18)
jei atsilieps, buciau dekinga, jei pasidalinsite kontaktais.

Taip taip ... atostogavom thumbup.gif truputi sen, truputi ten tourist5.gif . Dabar reiks kibti i darbus biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena , pagaliau nusprendem ax.gif reikia romaneciu, gal galit rekomenduoti Kaune firma ar zmogu ? kad butu kaina + kokybe
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2010 08 16, 10:45)
Laba diena , pagaliau nusprendem  ax.gif reikia romaneciu, gal galit rekomenduoti Kaune firma ar zmogu ? kad butu kaina + kokybe

parasyk atnala'i:man siuvo i namus l.didelias romanetes,man reikejo l.dideliu gabaritu,tai viskas super,o ir kaina gerule,rasyk jai tiesiai i AZ,tiesa,pati atvaziavo i namus,ismatavo,pakabino,l.faina siuvejele,tikrai rekomenduoju
Atsakyti
sveiki, o kokie roletai tinka paprastiems (seniems mediniams, varstomiems į vidų) langams?
Atsakyti
Kazkas klause del roletu nuo karcio. Vakar mums imontavo, tokia garbanota kaip folija is lauko puses kuri skaido spindulius, o is vidau toks vos melsvas atspalvis...bet zinot ir graziai atrodo, o per langa visai nepersimato vakare, tik siluetai.
O del apsaugos nuo karscio, vat ir orai atsalo, tai saulute nemaiso dabar, bet kai uztemdo tai tokia prietema namuose, turetu apsaugot ir nuo karcio ir nuo saules spinduliu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spray @ 2010 08 18, 22:50)
Kazkas klause del roletu nuo karcio. Vakar mums imontavo, tokia garbanota kaip folija is lauko puses kuri skaido spindulius, o is vidau toks vos melsvas atspalvis...bet zinot ir graziai atrodo, o per langa visai nepersimato vakare, tik siluetai.
O del apsaugos nuo karscio, vat ir orai atsalo, tai saulute nemaiso dabar, bet kai uztemdo tai tokia prietema namuose, turetu apsaugot ir nuo karcio ir nuo saules spinduliu... thumbup.gif

mane domina roletai nuo karscio ir nuo saules ax.gif dominas kas dare, po kiek, kur kokie ismatavimai ax.gif blush2.gif na ir vaizdine medziaga butu super thumbup.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimuka ax.gif
Ar 86 cm plocio romanetes ne per siauros? galvoju tokio plocio deti ant mazdaig 292 cm ilgio lango...tai gautusi keturios jos, dengtusi viena su kita apie 15 cm.
kakzaip neisivaizudoju, kokio plocio romantes optimaliausiai graziausiai atrodo. mastau, kad jei desiu platesnes, kad atrodys kaip paklodes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 08 19, 09:06)
Merginos, turiu klausimuka  ax.gif
Ar 86 cm plocio romanetes ne per siauros? galvoju tokio plocio deti ant mazdaig 292 cm ilgio lango...tai gautusi keturios jos, dengtusi viena su kita apie 15 cm.
kakzaip neisivaizudoju, kokio plocio romantes optimaliausiai graziausiai atrodo. mastau, kad jei desiu platesnes, kad atrodys kaip paklodes?  g.gif

as turiu 170*275 cm romanete miegamajame ax.gif
ir man neatrodo kaip paklode rolleyes.gif
siulau pasipaisyti pagal pmasteli ir tada bus aisku, kaip norimo diziano atrodo toks plotis ar kitoks mirksiukas.gif nes nuo diziano labai daug priklauso.
o siaip - koks lango aukstis? plotis, kaip suprantu, 292 cm.
pas amne vienas langas 200*275 cm, tai desiu jauciu dvi romanetes ax.gif dar nesusideliojau, kokiu noriu...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 08 19, 09:10)
as turiu 170*275 cm romanete miegamajame  ax.gif
ir man neatrodo kaip paklode  rolleyes.gif
siulau pasipaisyti pagal pmasteli ir tada bus aisku, kaip norimo diziano atrodo toks plotis ar kitoks  mirksiukas.gif  nes nuo diziano labai daug priklauso.
o siaip - koks lango aukstis? plotis, kaip suprantu, 292 cm.
pas amne vienas langas 200*275 cm, tai desiu jauciu dvi romanetes  ax.gif  dar nesusideliojau, kokiu noriu...

atsiprasau - turejau omeny sirmas. kodel parasiau, kad romanete, nesuprantu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 08 19, 09:15)
atsiprasau - turejau omeny sirmas. kodel parasiau, kad romanete, nesuprantu  doh.gif  blush2.gif

biggrin.gif as ir galvoju, kaip cia persidengiancias romanetes ruosiates daryti biggrin.gif
velgi - koks aukstis sirmos butu? nes siaip 86 cm plotis tikrai nebus per mazai... buna ir siauresnes sirmos
Atsakyti