Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

Sveikos 4u.gif

Gal kas gali pasakyti, ar įmanoma romanetes tvirtinti ant lango rėmo? klausiu, nes labai romanetės patinka mirksiukas.gif . musu langas nišoje, darinėjama dalis beveik liečia lubas, tai nei i lubas nei į šonines sienas neina nieko pritvirtinti sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2010 08 24, 10:45)
Sveikos 4u.gif

Gal kas gali pasakyti, ar įmanoma romanetes tvirtinti ant lango rėmo? klausiu, nes labai romanetės patinka mirksiukas.gif . musu langas nišoje, darinėjama dalis beveik liečia lubas, tai nei i lubas nei į šonines sienas neina nieko pritvirtinti sad.gif

as irgi toki varianta masciau - siuveja sake, kad imanoma (tik gadinasi lango remas).
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 08 24, 10:25)
as irgi toki varianta masciau - siuveja  sake, kad imanoma (tik gadinasi lango remas).

pas mus romanetė virtuvėje ant lango rėmo pakabinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 08 12, 14:35)
kazkuri mamyte ieskojo kaunietes siuvejos kontaktu?gal kalba ein apie "atnala",nes ji superine siuvejele,tikrai pati atvaziuoja,pamatuoja,dar padeda audinuka pasirinkti ir pakabins....man praktiskai visus namo langus apziuvo,tikrai rekomenduoju...

aciu ax.gif uz gerus zodzius,stengiuosi ,atsiprasau kurios ieskojote manes ir dar nepaskambinau,tikrai turiu uzsirasiusi jusu kontaktus ir paskambinsiu,jei dar reikes,tiesiog nesuspeju,as dar siemet net neatostogavau,tik praeita savaitgali buvau prie juros,zodziu ,kas nores visom tikrai padesiu,o forume sedeti tiesiog nebeturiu jegu ir laiko sunglasses2.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos..Galvosuki turiu jau pusantro menesio..Ka reikia sugalvoti ant langu nebrangiai,kai lango plotis 4m 10cm,aukstis 3m50cm,o uz lango - didelis balkonas?Langas per visa siena, i pagrindine gatve,2 aukstas.
Pamirsau pamineti,kad kambario paskirtis-miegamasis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovimama: 29 rugpjūčio 2010 - 14:48
Kur galeciau Kaune nusipirkti grazias jau pasiutas virtuvines uzuolaidas?
Atsakyti
Sveiki, labai reikia jūsų patarim. Niekaip su vyru nenusprendžiam, kuom papuošt miegamojo langą, kad gražiai atrodytu ir nuo kaimynų akių slėptų. Langas didelis iki žemės. Plotis 1,80, o aukštis 220. Vyras siūlo vertikalias žaliuzes, bet jos man nlb. Vis labiau širdis linksta link širmų. Bet kaip vakare, nepersišviečia jos? Ir mąstom kaip pakabint, kad langai atsidarytų normaliai unsure.gif

user posted image

Į čia pakabintas užuolaidas nekreipkit dėmesio, jos laikinai pasislėpt pakabintos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siuo metu svetaineje yra tik sofa, truksta dar sekcijos ir zinoma uzuolaidu doh.gif tai dabar iskilo man klausimas, ka geriau pirmiau isigyti - uzuolaidas ar sekcija? g.gif ka prie ko geriau/ lengviau derinti? kaip tas visas eiliskumas eina? g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2010 08 31, 22:16)
Sveikos 4u.gif

Siuo metu svetaineje yra tik sofa, truksta dar sekcijos ir zinoma uzuolaidu doh.gif  tai dabar iskilo man klausimas, ka geriau pirmiau isigyti - uzuolaidas ar sekcija? g.gif  ka prie ko geriau/ lengviau derinti? kaip tas visas eiliskumas eina? g.gif

4u.gif

Derinti tai manau vienareikšmiškai langų rūbus prie baldų, o ne baldus prie užuolaidų/širmų/romanečių/roletų. Bent jau man baldai yra rimtas daiktas ir ilgam. Ypač kietieji baldai. Kokia sofa tai dar susidėvi... O visokios užuolaidos, paveikslai, vazelės tai man jau daugiau aksesuarai. Kuriuos galima pakeisti kai atsibosta.

Bet ką daryti pirmiau, tai manau priklauso nuo jūsų poreikių. Pvz.: mes gyvenam bute antram aukšte, tai mums labai reikėjo uždengti langus, kad vakarais nedemonstruotumėme savo gyvenimo nepažįstamiems. O sekcijos taip ir neturim - telikas stovi ant žemės, knygos laikinai sukištos į spintą miegamajame, o visokie servizai ir taurės telpa virtuvėje (ten ir bus jų vieta). Kadangi langų rūbus užsakinėjau pirmiau, tai visur rinkausi pastelines šviesias (balta, gelsva, dramblio kaulo) spalvas, kad tiktų dgmž prie visko.
Atsakyti
Gal kaunietes zino ar Mijoloj siuva romanetes? Reiktu man dvieju metru miegamojo langa aprengt . Kazin daryt dvi romanetes po metra ar iskart viena dvieju metru? Langas ne iki zemes, normalus, standartinis.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 08 31, 19:00)
Niekaip su vyru nenusprendžiam, kuom papuošt miegamojo langą, kad gražiai atrodytu ir nuo kaimynų akių slėptų. Langas didelis iki žemės. Plotis 1,80, o aukštis 220. Vyras siūlo vertikalias žaliuzes, bet jos man nlb. Vis labiau širdis linksta link širmų.

man graziausia ir jaukiausia miegamajame uzuolaidos ir jusu miegamajam butent jas ir siulyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atnala @ 2010 09 01, 21:22)
man graziausia ir jaukiausia miegamajame uzuolaidos ir jusu miegamajam butent jas ir siulyciau 4u.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif Manau, kad taip ir darysim. Bet dėsim dar ir roletą, kurį dieną iki galo sukelsim, kad nesimatytų, o vakare paslėps nuo kaimynų ax.gif
Atsakyti