Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

aš kabinčiau tik širmas smile.gif tik va dėl naktinių tai nežinau ax.gif
Atsakyti
nutruko romanetes mechanizmo virvute, kurios deka pakeli romanete, ar lengva pasikeisti virvute ar reikia perrinktti visa mechanizma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 02 19, 11:11)
nutruko romanetes mechanizmo virvute, kurios deka pakeli romanete, ar lengva pasikeisti virvute ar reikia perrinktti visa mechanizma  g.gif

Labai priklauso nuo to, koks mechanizmas ax.gif
Atsakyti
Man reikia kazko svetaineje. Ilgis apie 10m, galvojau uzuolaidas - dienines lengvas o naktines tokias kaip aksomas ta prasme kazkokia sunkia tvirta medziaga, bet dabar mastau kad bus gal per fundamentalu.Roletu nenoriu, lieka romanetes arba zaliuzes medines, bet vat net negaliu isivaizduoti kai atrodys nes plotas tai nemazas. Gal kas turi praktikos tokiam reikale?
Atsakyti
Atėjo laikas ir man užsiimti langais taigi laukiu patarimų ir pasiūlymų 4u.gif

Gal ten kur lengviausia pradėsiu taigi miegamajam manau reikėtų užuolaidų ir dieninių ir naktinių (funkcionalių arba romanetes ir užuolaidas ; Tik reikia dėl spalvų ir vientisumo apsispręst blush2.gif Ar raštotas ar vienspalves ? ar vienos spalvos ar kombinuotas; Sienos violetinės , viena tamsesnė, baldai tamsus raudono atspalvio;
kaba laikinos baltos iš jysko smile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
Toliau vaiko kambarys:

Manau čia reikėtų arba roletų arba romanetes dėti , irgi dėl spalvos sunku blush2.gif
user posted image
user posted image

Ateityje prie lango stalas planuojamas ten viršuje specialiai apšvietimą darėm;
Atsakyti
Šitas toks kambarys be paskirties , alia darbo nežinau ką su to langu daryt rolleyes.gif Dabar juoda dieninė užuolaida kaba doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Ir didžiausias galvos skausmas, svetaine su virtuvę doh.gif Nežinau ar derinti ar visai atsirai tuos langus rengti;
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 02 18, 23:16)
kokiu patarimu siam langui galit duot? sulig balkono duru nisa, bus spinta, ten uzuolaida but negales schmoll.gif  langas i vakarus. viena siena tokia rastuota, ir toks liustras, tai trbt diktuoja jau kazka g.gif  roletu, romaneciu nenoriu, reik dienines ir naktines, tik vat kas kaip kai ten spinta bus priepat g.gif  su pavyzdukais butu geriausia bigsmile.gif

siulyciau deti begeli i lubas ir dienine naktine uzuolaidas. naktine galesite laikyti tik viename sone, jei kitoje puseje bus spinta.
Papildyta:
QUOTE(Gija* @ 2011 02 19, 13:11)
nutruko romanetes mechanizmo virvute, kurios deka pakeli romanete, ar lengva pasikeisti virvute ar reikia perrinktti visa mechanizma  g.gif

pakeisti virvute tikrai galima, siek tiek mechanizmo reikes paardyti biggrin.gif . Siulyciau pasiklausti tu is ko pirkote romanetes.

QUOTE(Lavrynka @ 2011 02 19, 18:53)
Atėjo laikas ir man užsiimti langais taigi laukiu patarimų ir pasiūlymų  4u.gif

Gal ten kur lengviausia pradėsiu taigi miegamajam manau reikėtų užuolaidų ir dieninių ir naktinių (funkcionalių arba romanetes ir užuolaidas ; Tik reikia dėl spalvų ir vientisumo apsispręst  blush2.gif  Ar raštotas ar vienspalves ? ar vienos spalvos ar kombinuotas; Sienos violetinės , viena tamsesnė, baldai tamsus raudono atspalvio;
kaba laikinos baltos iš jysko smile.gif

Miegamajame uzuolaidos gali buti ir su rastu, tiesiog reikia ziureti audinius kurie patinka.
Vaiko kambaryje galima deti romanete, bet ji kiek trukdys langui pilnai atsidaryti (nes sukele romanete negalesite atverti lango, visa pasikelusi uzima apie 25cm) langa atidarytumete nueme romanete nuo laikikliu, tai nera sudetinga, bet papildomas vargas. Su roletais ar uzuolaidom jokiu bedu nematau. Spalva galite pasirinkti viena is jau esanciu arba su keliomis pakombinuoti. Rastu gal ir nebereiktu deti, nes vaiku kambaryje ir taip daug detaliu buna.
Svetaineje- virtuveje reikia paieskoti audiniu, jei rasite toki kuris apjungtu sias dvi erdves tai dekite viena, bet nebus blogai jei sias erdves atskirsite.
Darbo kambari palikete ateiciai, nebent butinai reikia uzsidengti. Kai kambarys neturi paskirties bet ka idejus reikes paskui keisti, arba viska derinti prie uzuolaidu. Esant butinybei dekite niautralu audini tarkim sviesu vienspalvi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

ir aš nutariau nuomojame bute (Vilnius) pakeisti užuolaidas blush2.gif langas į rytus, Aukštis 1,5 m. plotis 2,5 m. Net nežinau nuo ko pradėti smile.gif Kokia kaina, kur rekomenduotumėte įsigyti smile.gif ? Kaip apskaičiuoti kiek man jų pločio ir kokį ilgį geriau pasirinkti smile.gif? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2011 02 19, 21:35)
Sveiki,

ir aš nutariau nuomojame bute (Vilnius) pakeisti užuolaidas  blush2.gif  langas į rytus, Aukštis 1,5 m. plotis 2,5 m.  Net nežinau nuo ko pradėti smile.gif Kokia kaina, kur rekomenduotumėte įsigyti smile.gif ? Kaip apskaičiuoti kiek man jų pločio ir kokį ilgį geriau pasirinkti smile.gifmirksiukas.gif

Rytineje puseje, jei labai kankina saule galite pasirinkti blackout audini, kuris puikiai sulaiko saule t.y. visiskai jos nepraleidzia. Zinoma, jei tai nebutina, galite rinktis Jums patinkanti. Audiniu geras pasirinkimas prie Kalvariju turgaus audiniu parduotuveje. Naktinio audinio jums reiketu maziausiai 3plociu po 1.4 ar 1.5m. Uzuolaidos graziausiai iki zemes, trumpos - kaip "isaugtines"
Atsakyti
dar noriu paklausti ismananciu..vaiko kambaryje nutruko virvute ir kartu pameciau virvutes fiksatoriu (virvutes nebera ir fiksatoriaus), zinoma ne beda, nusipirksiu ta fiksatoriu, bet kaip paciai susitvarkyti, kiek zinau ta virvute kazkaip virsuje susukta yra, ar galiu as ja issitraukti g.gif ar lengvai ten ji issitraukia, neina paziureti is arciau nes kopeciu jau rekia, pakankamai aukstai ji pakabinta, todel ir klausiu g.gif aciu is anksto uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2011 02 20, 11:56)
Rytineje puseje, jei labai kankina saule galite pasirinkti blackout audini, kuris puikiai sulaiko saule t.y. visiskai jos nepraleidzia. Zinoma, jei tai nebutina, galite rinktis Jums patinkanti. Audiniu geras pasirinkimas prie Kalvariju turgaus audiniu parduotuveje. Naktinio audinio jums reiketu maziausiai 3plociu po 1.4 ar 1.5m. Uzuolaidos graziausiai iki zemes, trumpos - kaip "isaugtines"

kadangi aš saulę labai myliu, tai sunkių kažkaip nesinori smile.gif galvoju kažką apie organzos dienines užuolaidas, tik ar jos nėra "sugeriančios" saulės šviesą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 02 21, 19:15)
dar noriu paklausti ismananciu..vaiko kambaryje nutruko virvute ir kartu pameciau virvutes fiksatoriu (virvutes nebera ir fiksatoriaus), zinoma ne beda, nusipirksiu ta fiksatoriu, bet kaip paciai susitvarkyti, kiek zinau ta virvute kazkaip virsuje susukta yra, ar galiu as ja issitraukti  g.gif  ar lengvai ten ji issitraukia, neina paziureti is arciau nes kopeciu jau rekia, pakankamai aukstai ji pakabinta, todel ir klausiu  g.gif aciu is anksto uz atsakyma

Fiksatoriu reiks butinai nusipirkti, nes kitaip vel virviue susisuks i rite. Jei mechanizmas su atvirom ritem, tai rites gaugtelis atsidaro is apacios. Prikeliat romanete i save, nuviniojat visa virvute, romanete geriausia pilnai nuleisti, perveriate per ziedelius ir apacioje uzfiksuojate. Jei mechanizmas su pasleptom ritem, tai is apacios taip pat galite atvinioti virvite, jei bus sunku prieiti teks nusiimti visa romanete.

Sekmes, gal pavyks susitvarkyt mirksiukas.gif

QUOTE(~Lady Jo~ @ 2011 02 21, 20:17)
kadangi aš saulę labai myliu, tai sunkių kažkaip nesinori smile.gif galvoju kažką apie organzos dienines užuolaidas, tik ar jos nėra "sugeriančios" saulės šviesą smile.gif

organzos tikrai saules labai neuzstos, bet kitos buna labai blizgios ir sauleje tas blizgumas net per daug stiprus. reikia pasiziureti ir tarp organzu, bet labiau matines. Galite ir tarpiniu pasizvalgyti pvz. piesinukas skaidrus o pagrindas tankesnis. Ziurekite, kokie audiniai prie sirdies wub.gif
Atsakyti