Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

QUOTE(rimulia12 @ 2011 03 07, 15:57)
Ar ne pas tave yra dieniniai ir naktiniai roletai? O jie ant vieno mechanizo?

Ups... Net nežinojau, kad būna dieniniai roletai... Pas mane naktiniai, bent jau taip įsivaizduoju blush2.gif Na jų paskirtis, kad nepersišviestų, nuleidžiami nakčiai. Paprasti, tvirtinasi ant lango, su papratu vienu mechanizmu...
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 03 10, 12:09)
Gal kas pasidalintu info, kur Vilniuje yra didelis pasirinkimas audiniu naktinems uzuolaidoms? Apie parduotuve prie Kalvariju turgaus zinau  smile.gif

O Jus kazko iskirtinio ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2011 03 11, 12:03)
O Jus kazko iskirtinio ieskot? g.gif

Nieko isskirtinio, tik grazaus ir nelabai brangaus blush2.gif
Atsakyti
sveikos as ir turiu klausima kuris man ramybes neduoda, kambaryje du langai, kambarys yra nedidelis 20 kv m, lankai ir nedideli, kambario sienos tokios margos orandziniai rusvos:)ant langu roletai orendziniai sviesus tad susilieji su siena, baldu nedaug tamsiai rudi, ir mat nesugalvoju kokios spalvos turi but dienines lengvos uzuolaidos, nes kambarys visas orandziniai rudas doh.gif beje as dievinu sias spalvas, bet orandzines uzuolaidos tai jau perdaug butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 11, 15:56)
sveikos as ir turiu klausima kuris man ramybes neduoda, kambaryje du langai, kambarys yra nedidelis 20 kv m, lankai ir nedideli, kambario sienos tokios margos orandziniai rusvos:)ant langu roletai orendziniai sviesus tad susilieji su siena, baldu nedaug tamsiai rudi, ir mat nesugalvoju kokios spalvos turi but dienines lengvos uzuolaidos, nes kambarys visas orandziniai rudas doh.gif beje as dievinu sias spalvas, bet orandzines uzuolaidos tai jau perdaug butu lotuliukas.gif

Kaip kam man tai jau didelis kambarys kai 20 kv blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

reikia jusu patarimo. gyvename pirmame aukste, virtuve su svetaine bendroje erdveje. kaip galeciau papuosti langus. Virtuveje uzuolaidu nenoriu manau kad pakaktu roletu, o kambaryje gal tik roletai butu per mazai. gal romanete siuti dienine?? ar dera prie romanetes dar ir roletas??
Atsakyti
QUOTE(ugnele78 @ 2011 03 11, 23:08)
Sveikos,

reikia jusu patarimo. gyvename pirmame aukste, virtuve su svetaine bendroje erdveje. kaip galeciau papuosti langus. Virtuveje uzuolaidu nenoriu manau kad pakaktu roletu, o kambaryje gal tik roletai butu per mazai. gal romanete siuti dienine?? ar dera prie romanetes dar ir roletas??

tai gal svetaineje geriau kabinti kokia dienine uzuolaida iki grindu g.gif o ir roletas ir romanete, manau nera tikslo, nebet ta romanete butu taip pat pasirinkta is dieninio audinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 11, 16:56)

pabandyk svelniai geltona, be jokiu rastu. mano vaiku kambarys dazytas geltona (virsuj) ir salotine (apacioj) spalva - tai geltonos uzuolaidos labai gerai ziurisi.
Atsakyti
sveikutes ,vis skaitinejau jusu temute,bet dabar labai reikia jusu patarimo. gyvename bute.pirmame aukste.virtuves langas i kiemo puse,aisku viskas siaubingai matosi jei buna atviras langas. kai neturejom pinigeliu tai laikinai susidejome smulkias zaliuzes,bet mane jau jos varo is proto doh.gif nes isvalyti tai sunku o ir vaizdo nera. taigi gal galite pasiulyti koki varianta kad butu ir jauku ir nebutu matyti visko pro langa. galvojome apie roleta vakarui + kokia romanete,ar kokia lengva uzuolaidele. nu net nezinau. virtuve maza.
pabandau ikelti foto
Papildyta:
http://i045.radikal....165e9c6933c.jpg cia gal kokybe ne visai gera
http://s014.radikal....5a89a102271.jpg
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 03 12, 16:08)
sveikutes ,vis skaitinejau jusu temute,bet dabar labai reikia jusu patarimo. gyvename bute.pirmame aukste.virtuves langas i kiemo puse,aisku viskas siaubingai matosi jei buna atviras langas. kai neturejom pinigeliu tai laikinai susidejome smulkias zaliuzes,bet mane jau jos varo is proto doh.gif  nes isvalyti tai sunku  o ir vaizdo nera. taigi gal galite pasiulyti koki varianta kad butu ir jauku ir nebutu matyti visko pro langa. galvojome apie roleta vakarui  + kokia romanete,ar kokia lengva uzuolaidele. nu net nezinau. virtuve maza.
pabandau ikelti foto
Papildyta:
http://i045.radikal....165e9c6933c.jpg  cia gal kokybe ne visai gera

Aš roletus dėčiau , ne kiek matau vietos ne perdaugiausiai , o ir gėlytės gražiai gyvena palangei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2011 03 12, 18:29)
Aš roletus dėčiau , ne kiek matau vietos ne perdaugiausiai , o ir gėlytės gražiai gyvena palangei  blush2.gif

bet roleta diena pakelti reik ,o jau tada viskas kaip ant delno,norisi nors kiek langa pridengti
Atsakyti
QUOTE(pasauliosaule @ 2011 03 11, 17:56)

Gali buti svelniai zalios, bus kontrastas oranziniai. O jei norisi ramesnio, tai baltas rinkciau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 03 12, 18:08)
sveikutes ,vis skaitinejau jusu temute,bet dabar labai reikia jusu patarimo. gyvename bute.pirmame aukste.virtuves langas i kiemo puse,aisku viskas siaubingai matosi jei buna atviras langas. kai neturejom pinigeliu tai laikinai susidejome smulkias zaliuzes,bet mane jau jos varo is proto doh.gif  nes isvalyti tai sunku  o ir vaizdo nera. taigi gal galite pasiulyti koki varianta kad butu ir jauku ir nebutu matyti visko pro langa. galvojome apie roleta vakarui  + kokia romanete,ar kokia lengva uzuolaidele. nu net nezinau. virtuve maza.
pabandau ikelti foto
Papildyta:
http://i045.radikal....165e9c6933c.jpg  cia gal kokybe ne visai gera

tarpine romanete tiktu
Atsakyti