Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

QUOTE(vejuna @ 2011 03 29, 12:47)
Sveikos profes ir profai  mirksiukas.gif
Mano langu vizija roletai+uzuolaidos vaiku kambalriuose ir miegamajame. Su uzuolaidom kol kas reikala atidedam(del finansu). Pagrindinis uzdavinys siuo metu issirinkti roletus. Suprantu, kad tai pats paprasciausias variantas, bet klausimas i ka svarbiausiai reiktu atkreipti demesi renkantis audini.
Ir dar... Ar neiseitu pigiau, jei mechanizmus nusipirktume is firmos, o audini patys ir ieskotume siuveju, kas galetu mums pasiuti  g.gif

mane domina lygiai toks pat klausimas smile.gif o jei ne paslaptis, kokie langu "rubai" pas jus numatyti svetaineje? nes mes mastom apie analogiska varianta ir svetainei... o be to visu kamabriu langai i pietu puse, tai domina variantas roletu audinio su guma, bet kazkur skaiciau kad nepatartina, nes rasoja langai... kaip tada apsisaugot nuo saules sviesos ir karscio vasara? nes is lauko tai zaliuziu nenorim... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2011 03 29, 13:16)
mane domina lygiai toks pat klausimas smile.gif o jei ne paslaptis, kokie langu "rubai" pas jus numatyti svetaineje? nes mes mastom apie analogiska varianta ir svetainei... o be to visu kamabriu langai i pietu puse, tai domina variantas roletu audinio su guma, bet kazkur skaiciau kad nepatartina, nes rasoja langai... kaip tada apsisaugot nuo saules sviesos ir karscio vasara? nes is lauko tai zaliuziu nenorim... unsure.gif

Pas mus dauguma langu taip pat i pietine puse....pas mus miegamajame yra roletai nepralaidus saules sviesai, tokia prietema kambaryje, bet ne su guma, nezinau tiksliai kaip jie vadinasi g.gif
Na, o svetaineje yra sirmos su romanetemis, romaneciu audinys storesnis, sunkiau praleidziantis saules sviesa, bet ne black out, o vaiko kambaryje yra dienines uzuolaideles prie stiklo, ir romanetes, taip pat audinys romaneciu storesnis, taip pat gerai sulaiko saules sviesa.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2011 03 29, 13:16)

Kadangi svetaines langai i misko puse ir jokiu daugiau kaimynu nera, tai kol kas atidedam si klausima neribotam laikui doh.gif biggrin.gif O siaip as ir noreciau neuzdengto vaizdo i gamta... Tad dar neapsisprendziau del galutinio varianto tarp naktiniu uzuolaidu (sonuose-daugiau del kambario jaukumo) ir sirmu (dar neissiaiskinau ju funkcionalumo). Tad sis klausimas dar atviras... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2011 03 29, 15:16)

Gumuoti roletai nėra tiesiogiai skirti apsaugai nuo karščio - jie skirti visiškam kambario užtemdymui. Yra specialūs audiniai roletams, kurie būtent sukurti atspindėti saulės šviesą (Screen, Glasgard/Multifilm), galite paguglinti.

Klausimas:
O pas ką Klaipėdos supermoterys siuvasi užuolaidas? Dar neapsisprendžiau, gal siūsiuos pati (nors nesu labai jau auksarankė blush2.gif ), o gal kokią meistrę nebrangininkę pasikviest g.gif Gal kokių rekomendacijų turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 29 kovo 2011 - 15:12
QUOTE(Namų Fėja @ 2011 03 29, 16:02)
Gumuoti roletai nėra tiesiogiai skirti apsaugai nuo karščio - jie skirti visiškam kambario užtemdymui. Yra specialūs audiniai roletams, kurie būtent sukurti atspindėti saulės šviesą (Screen, Glasgard/Multifilm), galite paguglinti.

nieko neradau googlej unsure.gif lietuvoje irgi nemanau kad yra tokiu audiniu... niekur neuzkliuvo...
Papildyta:
QUOTE(Gija* @ 2011 03 29, 15:06)
Pas mus dauguma langu taip pat i pietine puse....pas mus miegamajame yra roletai nepralaidus saules sviesai, tokia prietema kambaryje, bet ne su guma, nezinau tiksliai kaip jie vadinasi  g.gif
Na, o svetaineje yra sirmos su romanetemis, romaneciu audinys storesnis, sunkiau praleidziantis saules sviesa, bet ne black out, o vaiko kambaryje yra dienines uzuolaideles prie stiklo, ir romanetes, taip pat audinys romaneciu storesnis, taip pat gerai sulaiko saules sviesa.... g.gif

vat vat mane ir domina roletai nepralaidus saules sviesai, nes ji labai ikaitina... sirmos man nepatinka, kazkaip sukuria tokia ofiso atmosfera kiek esu macius googlej, o gyvai neteko niekur dar matyt...
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2011 03 29, 14:16)

Sveika, smagu tave šitam skyrelyje matyt smile.gif
Pas mus irgi visi buto langai į pietų pusę, sudėti visus šviesūs roletai, tokia tvirta medžiaga, tai nuo saulės ir karščio puikiai apsisaugom thumbup.gif Manau nebūtina net pirkt tų voisokių specialių, nes juk pagal fizikos dėsnį ir taip aišku, kad šviesios spalvos atspindi nemažai saulės spindulių.
Atsakyti
QUOTE(honey-- @ 2011 03 29, 17:12)
nieko neradau googlej  unsure.gif lietuvoje irgi nemanau kad yra tokiu audiniu... niekur neuzkliuvo...
Papildyta:

vat vat mane ir domina roletai nepralaidus saules sviesai, nes ji labai ikaitina... sirmos man nepatinka, kazkaip sukuria tokia ofiso atmosfera kiek esu macius googlej, o gyvai neteko niekur dar matyt...

Yra yra... smile.gif
http://www.lauresta....tai_nuo_karscio
http://eurivila.lt/?page_id=75
ir kiti analogai

Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 03 29, 16:13)
Sveika, smagu tave šitam skyrelyje matyt smile.gif
Pas mus irgi visi buto langai į pietų pusę, sudėti visus šviesūs roletai, tokia tvirta medžiaga, tai nuo saulės ir karščio puikiai apsisaugom  thumbup.gif Manau nebūtina net pirkt tų voisokių specialių, nes juk pagal fizikos dėsnį ir taip aišku, kad šviesios spalvos atspindi nemažai saulės spindulių.

labukas smile.gif smagu ir tave cionai pamatyt smile.gif as irgi galvoju apie sviesius roletus, tik gal storesnio audinio, kad kambary būtų prietema ir vakare puikiai maskuotų iš lauko..

QUOTE(Namų Fėja @ 2011 03 29, 16:14)

aaa, situos tai zinau, taik matai neuzfiksavau ju spec. pavadinimo, bet man jie tokie daugiau ofisui, namuose norisi kad ir vakare atstotu naktine uzuolaida, nes prie roletu noriu kabinti tik dienines uzuolaidas paristas vienoje puseje virvele... man toks langu "rubas" pats graziausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2011 03 29, 15:02)
Dar neapsisprendžiau, gal siūsiuos pati (nors nesu labai jau auksarankė  blush2.gif ), o gal kokią meistrę nebrangininkę pasikviest  g.gif Gal kokių rekomendacijų turit?

Ziurekit,ko Jus norit,jei nieko ypatingo, tai galite pati drasiai siut, as irgi tikrai ne siuveja, bet i virtuve uzuolaidas pati siuvau, dar sirmu reikia i kambari,tai pati nesiimsiu,o jei pagalvojus... g.gif
Atsakyti
sveikos, turbut jau esat aptare tai. skaiciau skaiciau nu ir neradau kokiu nuorodu kur naktines vaikiskas uzuolaidas nebrangiai galima butu isigyti. buciau labai dekinga jei kokios info suteiktumete.
Atsakyti
Parodau savo miegamajį, Ačiū Teo už puikų darbelį 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Lavrynka, labai labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti