Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

QUOTE(vilmase @ 2011 03 20, 19:07)
Kokia galėtų būti austrijiečių kaina langams 2,6*2,4 (plotis*aukštis) ir 2,3*2,4 (plotis*aukštis), neskaitant audinio?

parasiau i az
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 03 21, 22:58)
Nesu profesionale, tad noreciau konsultacijos  4u.gif 
Nusiziurejau naktiniu uzuolaidu medziaga (pavadinimo nezinau, bet ji neperssiviecia) , bordo spalvos su didelemis gelemis, jos plotis 1.5 m. Mano karnizo ilgis yra 2.2 m. Mastau, kad dvieju plociu bus per mazai. Ar ne? Ar butu labai tragiska trecia ploti kirpti pusiau ir prisiuti prie anu dvieju? g.gif
Is anksto dekoju uz atsakymus smile.gif

Ant tokio karnizo 3 plociu po 1,5m ir reikia, o jungima visada taip ir darom: per puse ir prie krastu priduriame. Siule nekrenta i akis, nes ikrenta i kloste. Zinoma, jei labai nenorite, taip daryti, tai teks ieskoti audinio 2,8-3m
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2011 03 22, 19:42)

Ant tokio karnizo 3 plociu po 1,5m ir reikia, o jungima visada taip ir darom: per puse ir prie krastu priduriame. Siule nekrenta i akis, nes ikrenta i kloste. Zinoma, jei labai nenorite, taip daryti, tai teks ieskoti audinio 2,8-3m

Aciu Teo 4u.gif
Durti prie isoriniu krastu turbut?
Jeigu pirksiu 3 ilgius, tuomet rasto pasikartojimo ilgi prideti viena, du ar tris? blush2.gif Tikiuosi suprantamai parasiau...
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 03 22, 21:07)
Aciu Teo  4u.gif
Durti prie isoriniu krastu turbut?
Jeigu pirksiu 3 ilgius, tuomet rasto pasikartojimo ilgi prideti viena, du ar tris?  blush2.gif Tikiuosi suprantamai parasiau...

reikia prideti 2 rasto zingsnius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 03 20, 13:21)
Sveiki,
noreciau patarimo. Reikia uzuolaidu darbo kambariui. Darysiu iki palanges. Roletu nenoreciau, reikia dieniniu ir naktiniu. Galvoju apie romanetes ant dvigubo  karnizo, patarkit ar patogu,praktiska ar nieko blogo tos virvutes kabancios sone, nes spec. mechanizmo tada nebus. O gal kitokiu patarimu turit?

Labai laukiu patarimu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 03 23, 00:50)
Labai laukiu patarimu... smile.gif

Dienine romanete ant karnizo galima daryti, retai kilnojama ir nebus per daug sudetinga per keliata vietu susiraisioti tinkama padeti. Su naktinem romanetem ant karnizo be spec. mechanizmo - tai turesite daug vargo schmoll.gif doh.gif Ryta - vakara raisioti pabos. Nepatariu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2011 03 23, 10:44)
Dienine romanete ant karnizo galima daryti, retai kilnojama ir nebus per daug sudetinga per keliata vietu susiraisioti tinkama padeti. Su naktinem romanetem ant karnizo be spec. mechanizmo - tai turesite daug vargo schmoll.gif  doh.gif  Ryta - vakara raisioti pabos. Nepatariu. schmoll.gif

na ne visai apie ta pati kalbame... Raisioti as nezadu. Prisiusiu ir ziedelius ir virvutes ir pakelsiu su tom virvutem. Tik tiek kad nebus to spec mechanizmo i kuri susisuka virvutes ir grandinele kur sone buna.
Ka manot apie toki varianta? smile.gif Ar patartumet ka kita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 03 23, 22:24)
na ne visai apie ta pati kalbame... Raisioti as nezadu. Prisiusiu ir ziedelius ir virvutes ir pakelsiu su tom virvutem. Tik tiek kad nebus to spec mechanizmo i kuri susisuka virvutes ir grandinele kur sone buna.
Ka manot apie toki varianta? smile.gif Ar patartumet ka kita? ax.gif

Tikrai, ne taip supratau biggrin.gif . Galimas toks variantas, jei viskas tvarkingai susivedzioja, kilnosis. tik reikia uzfiksavimo virveliu, kur jos uzviniojamos. Nera taip patogu kaip spec. mech., bet pakeliama - nuleidziama.
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2011 03 23, 22:33)
Tikrai, ne taip supratau biggrin.gif . Galimas toks variantas, jei viskas tvarkingai susivedzioja, kilnosis. tik reikia uzfiksavimo virveliu, kur jos uzviniojamos. Nera taip patogu kaip spec. mech., bet pakeliama - nuleidziama.

Galvoju uzfiksuoti tik su tokiu fiksatoriumi, na panasus kur striukese buna, nevyniociau tu virveliu. Kadangi nera pas mane dar jokio karnizo, tai ir svarstau ar geriau karniza isigyti ar mechanizma romanetems ax.gif Todel ir klausiu patarimu...matau kad jus gerai ismanote tuos dalykelius smile.gif Ant karnizo man lyg kazkaip graziau, na gal romatiskiau atrodo. O jei siuti romanete su spec. mechanizmu, tada nezinau kaip su dienine pasielgti. Priklijuojamos ant lango remo man kazkaip nelabai...
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 03 23, 21:50)
Galvoju uzfiksuoti tik su tokiu fiksatoriumi, na panasus kur striukese buna, nevyniociau tu virveliu. Kadangi nera pas mane dar jokio karnizo, tai ir svarstau ar geriau karniza isigyti ar mechanizma romanetems ax.gif Todel ir klausiu patarimu...matau kad jus gerai ismanote tuos dalykelius smile.gif Ant karnizo man lyg kazkaip graziau, na gal romatiskiau atrodo. O jei siuti romanete su spec. mechanizmu, tada nezinau kaip su dienine pasielgti. Priklijuojamos ant lango remo man kazkaip nelabai...

Labai grazus variantas yra kai kabinama romanete is naktinio audinio, o ant virsaus ant karnizo dienine uzuolaida. Liuks atrodo ir visai praktiska. Pas mane taip padaryta yra. rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane dabar yra romanete (naktine), bet uzsimaniau padaryti ir dienine ant to paties romanetes mechanizmo, kad butu dienine nekilnojama, o naktine kilnojama smile.gif ar imanoma taip padaryti? ar reikia keisti ir romanetes mechanizma tada?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2011 03 23, 23:50)

Kaip naktiniai romanetei siulyciau geriau isigyti spec. mech., nes daznai bus naudojama t.y. kilnojama, nuleidziama. Daug patogiau. O dienine kaip jau minejo, galima daryti priekyje ant karnizo arba uz romanetes ant begelio (cia butu patogiau i nisa).
Esame dare kita varianta, naktine romanete su spec. mech. ir imitacija, kad pakabinta ant karnizo su sleikutem. Klasikiniame interjere labai puikiai ziurejosi. O dienine galima prikabinti ant antro vamzdzio. Sis variantas brangiausiai gaunasi, bet vaizdas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2011 03 24, 09:42)
Esame dare kita varianta, naktine romanete su spec. mech. ir imitacija, kad pakabinta ant karnizo su sleikutem. Klasikiniame interjere labai puikiai ziurejosi. O dienine galima prikabinti ant antro vamzdzio. Sis variantas brangiausiai gaunasi, bet vaizdas thumbup.gif  thumbup.gif

gal foto butu galima g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti