Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

Norečiau paprasyti Jusu patarymo, ka daryti toliau:) smile.gif
Suremontavome vaikų kambari ir nupirkome baldus, kol kas jie sustatyti taip : mirksiukas.gif
norečiau paprašyti patarymo del užuolaidų, norečiau kad butu dienines ir naktynes, nes rytine puse ir antras aukštas.
Mergaitems 2 ir 3,5 metu.

Visos nuotraukos galyte pamatyti čia http://public.fotki....u-komentaru-de/

Manau šios ilgos naktynes užuolaidos netinka, ka manote Jus? Patarkyte:)
Rozetes reiktu kažkaip užmaskuoti g.gif doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2010 09 21, 19:17)
Norečiau paprasyti Jusu patarymo, ka daryti toliau:)  smile.gif
Suremontavome vaikų kambari ir nupirkome baldus, kol kas jie sustatyti taip :  mirksiukas.gif 
norečiau paprašyti patarymo del užuolaidų, norečiau kad butu dienines ir naktynes, nes rytine puse ir antras aukštas.
Mergaitems 2 ir 3,5 metu.

Visos nuotraukos galyte pamatyti čia http://public.fotki....u-komentaru-de/

Manau šios ilgos naktynes užuolaidos netinka, ka manote Jus? Patarkyte:)
Rozetes reiktu kažkaip užmaskuoti  g.gif  doh.gif

Nesakyciau, kad uzuolaidos cia netiktu. tik trumpos iki palanges nesiziuri rolleyes.gif . Galetu buti dienine romanete iki palanges ir uzuolaidos naktines. Taip pat galite deti dvi romanetes dienine ir naktine, tik sis variantas bus brangiausias (nes reikia atskiru mechanizmu). Jei nereikia aklinai uzsidaryti, Jusu vietoj daryciau naktine romanete su keliais dieninio audinio intarpais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2010 09 21, 21:23)
Nesakyciau, kad uzuolaidos cia netiktu. tik trumpos iki palanges nesiziuri rolleyes.gif . Galetu buti dienine romanete iki palanges ir uzuolaidos naktines. Taip pat galite deti dvi romanetes dienine ir naktine, tik sis variantas bus brangiausias (nes reikia atskiru mechanizmu). Jei nereikia aklinai uzsidaryti, Jusu vietoj daryciau naktine romanete su keliais dieninio audinio intarpais. mirksiukas.gif

o staliukus nenorite prie lango pastatyti? tada ir ši trumpa dieninė geriau žiūrėtųsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 21 rugsėjo 2010 - 20:58
QUOTE(Teo @ 2010 09 21, 22:23)
Nesakyciau, kad uzuolaidos cia netiktu. tik trumpos iki palanges nesiziuri rolleyes.gif .

Aciu už patarimus 4u.gif
Nelabai supratau šito varianto ax.gif : Jei nereikia aklinai uzsidaryti, Jusu vietoj daryciau naktine romanete su keliais dieninio audinio intarpais. blush2.gif
Kokia butu Jusu nuomone, jeigu butu naktiniai ruletai ir lengva dienine užuolaida iki palangės g.gif
Man kažkodel atrodo, kad romanetes, kaip Jus siulote atrodis sunkiai, nelabai vaikiškai, gal aš klystu g.gif blush2.gif

QUOTE(marakeš @ 2010 09 21, 22:57)
o staliukus nenorite prie lango pastatyti?

Apie toki varianta irgi mastau g.gif Tik vienas nepatogumas, kad tada lova reikia statyti prie kitos sienos, tada susiaures kambarys, yra tik 3 metru pločio, Ir stalai stoves po palange, nežinau ar bus gerai g.gif
Laukiu daugiau Jusu nuomoniu 4u.gif visus pasiulimus priimu, labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilijav: 21 rugsėjo 2010 - 21:47
lilijav, man nesiziuri trumpos uzuolaidos, nu man nepatinka kai matosi visokie radiajotoriai, tik gal va rozetes kliutu ilgom uzuolaidom g.gif ir naktines uzuolaidos su kokiais parisimais sonuose, mano nuomone tai geriausias butu variantas..roletu nedekite, jie tik gadina vaizda mirksiukas.gif

arba dienines ilgos uzuolaidos ir naktines romanetes, neatrodo jos sunkiai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 22 rugsėjo 2010 - 07:09
QUOTE(lilijav @ 2010 09 21, 23:45)
Aciu už patarimus  4u.gif
Nelabai supratau šito varianto  ax.gif : Jei nereikia aklinai uzsidaryti, Jusu vietoj daryciau naktine romanete su keliais dieninio audinio intarpais.  blush2.gif
Kokia butu Jusu nuomone, jeigu butu naktiniai ruletai  ir lengva dienine užuolaida iki palangės  g.gif
Man kažkodel atrodo, kad romanetes, kaip Jus siulote atrodis sunkiai, nelabai vaikiškai, gal aš klystu  g.gif  blush2.gif
Apie toki varianta irgi mastau  g.gif Tik vienas nepatogumas, kad tada lova reikia statyti prie kitos sienos, tada susiaures kambarys,  yra tik 3 metru pločio, Ir stalai stoves po palange, nežinau ar bus gerai  g.gif
Laukiu daugiau Jusu nuomoniu  4u.gif visus pasiulimus priimu, labai labai aciu  4u.gif

Aklinai uzsidengti- turiu galvoje, kad butinas naktinis variantas (uzsidengti nuo saules ir pasaliniu akiu). Na jei to nereikia, galite naktini ir dienini audini pakombinuoti (arba tarpini audini pasirinkti) romanetese. Bus ir priedangos ir sviesos. O romanetes tikrai griozdiskai neatrodo, nebent nepatinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2010 09 21, 22:23)

is savo patirties rasau, tik nedarykit kombinuotos romanetes. kai ryto saule svies tiesiai vaikams i akis pro dienini intarpa, gailesites. as turejau toki varianta. tai po metu neapsikentus dar naktine uzuolaida kabinau. ir dienos miegeliui vaika labai sunku uzmigdtyti, kai sviesu. mano toks variantas siuo metu.
user posted image
sekmes ieskant tinkamiausio varianto 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
noriu ir aš pasiklaust kai kurių dalykų blush2.gif . Mūsų butas pirmame aukšte, dviejų kambarių langai iki žemės ir iš jų galima tiesiai patekti į vidinį kiemą... Na kaip į balkoną durys atsidaro, nors balkono ir nėra. Įdomu koks būtų geriausias sprendimas tokiu atveju-žaliuzės, paprastos užuolaidos, romanetės? Ir virtuvėj turim langą kuris tiesiai prieš kriauklę, užuolaidos mirks...
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 09 22, 09:07)
lilijav, man nesiziuri trumpos uzuolaidos, nu man nepatinka kai matosi visokie radiajotoriai, tik gal va rozetes kliutu ilgom uzuolaidom  g.gif ir naktines uzuolaidos su kokiais parisimais sonuose, mano nuomone tai geriausias butu variantas..roletu nedekite, jie tik gadina vaizda  mirksiukas.gif

arba dienines ilgos uzuolaidos ir naktines romanetes, neatrodo jos sunkiai tikrai  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif
turbut desiu ilga uziuolaida iki zemes (turiu balta be jokiu rastu, plona, lengva) , labai patiko mintis naktinei uziuolaidai pasirisimus uzdieti thumbup.gif . Bus isspresta problema del baisiu rozeciu ir radiatorius nesimatis drinks_cheers.gif

Noreciau paklausti, naktines romanetes iki zemes turi buti?kaip ir dienines:)
Kazkaip niekur nemaciau tokiu ilgu, o kaip diena jas pakelti reikes, gal bus labai daug medziagos priraukta g.gif ax.gif gal as cia nusisnekejau:)))

Siaip roletes galvojau deti prie pat lango, uzmaskuoti, kad ju net nesimatytu, tvirtinciau prie lubu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2010 09 22, 22:03)
Noreciau paklausti, naktines romanetes iki zemes turi buti?kaip ir dienines:)
Kazkaip niekur nemaciau tokiu ilgu, o kaip diena jas pakelti reikes, gal bus labai daug medziagos priraukta  g.gif  ax.gif gal as cia nusisnekejau:)))

tavo atveju, romanete gali buti iki palanges tik, pas mane yra vitrininiai langai iki grindu tai dejau sirmas ir romanetes iki pat grindu..Galima deti ir roleta ir dienine uzuolaida, bet is savo patirties galiu pasakyti, kad butent tos naktines uzuolaidos ir romanetes labai jau priduoda daug jaukumo kambaryje, ypac miegamajame, ar mergaiciu kambaryje kaip pas tave g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal ka nors patarsit ir man.
Salone planavome deti austrijietes arba romanetes. Bet istate langus beveik iki pat lubu. Ir Dexteros meistras sake, kad tik roletai ten galetu buti, daugiau nieko.
O gal kaip nors imanoma romanetes ant kiekvieno lango uzdeti, taip kaip roletus?(ten 3 langai)
O gal dar ka nors idomesnio patartumet? Nes roletai pas mus visuose kambariuose, o salone noretusi kazko grazesnio..........

Prie lubu irgi prigrezti netinka, nes per mazai vietos ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2010 09 23, 14:12)
r ka nors idomesnio patartumet? Nes roletai pas mus visuose kambariuose, o salone noretusi kazko grazesnio..........

tai gal užuolaidos tiktų? ax.gif
Atsakyti