Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

Gal kas turi minciu del mano langu rubeliu ax.gif linkstu link romaneciu virtuveje ir romanetes+naktiniu imitacija miegamam, bet gal kas mato grazia kitokia vizija 4u.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif
Mes dar tik pradedam dekoruoti kambarius, turim labai daug pliku langu, gan aukstu, nemazu... Tik as nelabai isivaziduoju kaip ka reiketu derinti, ka rinktis kaip naktiniam variantu, ka kaip dieniniam? Na su uzuolaidom tai daug maz aisku, naktines ir dienines, o kaip romanetes, roletai, sirmos? Kaip ka suderint jei norisi ir dienines medziagos ir naktines atejus vakarui... pvz sirma naktine, o kaip dieninei kas tinktu?O gal atvirksciai? Beje kokie is isvardintu variantu yra pigiausi? Internete labai sunku surasti puslapiu su kainom...
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 09 13, 18:49)
Gal kas turi minciu del mano langu rubeliu  ax.gif 

Virtuvej deciau medines sviesias zaliuzes kur prie darbastalio tas langas, nes romanetes apsitaskys. O kita langa dengciau kokia sviesia lengva uzuolaidele arba irgi medines zaliuzes.
Apie miegama , tai skonio reikalas kaip kas kam grazu. Man klasikine dienine ir klasikines naktines uzuolaidos grazu. Arba romanete naktine ir dienine uzuolaida. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 09 13, 18:49)
Gal kas turi minciu del mano langu rubeliu  ax.gif  

Sveika 4u.gif
Sveikintina ir gerai tai, kad klausi patarimo/domiesi, nes cia idedami pavyzdziai daznaiusia buna labai siaip sau, o blogiausia, kad post factum, nes uzuolaidos jau kabo ir savo vaizdu tiesiog sugadina labai neblogas erdves mirksiukas.gif
Tavo virtuvyte ir miegamasis kolkas nesugadinti ir atrodo visai graziai smile.gif
Virtuvei siulau ne visai romanetes, jos butu per daug statiskos (kaip spalvotas kvadratas ant lango), o tiesiu liniju pas tave ir taip pakanka (balkiai, spinteles, kvadratinis stalas, kvadratines sienu/grindu plyteles), todel graziau butu rinktis minkstesni/padrapiruota varianta.Nezinau tikslaus pavadinimo, nes nesu siuveja, as tik konsultuoju namu dekoro klausimais, specai gal ivardins kas tai:mirksiukas:
user posted image
user posted image
Del spalvos - virtuveje vyrauja ramios rusvos/oranz spalvos, ju nemazai ir skirtingu, todel joks ryskalas cia netiks. Dar plius grazus zalias vaizdas uz lango wub.gif Todel as siulyciau uzuolaidos pagrindui/fonui rinktis sviesia rusva/oranz spalva. Tuomet graziai susilies ir su sienomis ir su visu kitu. O parisimai/tos juosteles galetu buti tamsesnes rudos (kaip balkiai ar baldai).
As ir sviestuvus rinkciausi kitokius, bet cia jau kita tema smile.gif Ir dar - visi tie spinteliu ir palangiu apkraustymai smulkiais niekeliais gadina grazia erdve. Spinteliu turi nemazai, todel butu puiku, jei viskas/na bent dauguma jose pasisleptu. Palikciau tik dvi vienodas orchidejas.

Dabar apie miegamaji - pradzia (sienos/grindys/lova) labai grazi, bet karnyzas jau per zemai! Cia rinkciausi lygia balzgana dienine uzuolaida iki zemes, kuri pasleptu radiatoriu. Naktinems spalva puikiai diktuoja lova - tamsesne ir sviesesne bezines.
Jokio rasto, nes jis pjausis su tepetu rastu, bus mirgu margu, nebent juotos. "Sasonas" galetu buti toks kaip foto - su uzuolaidiniu baldakimu, o ji padaryti juoku darbas. Taigi as siulyciau pagrindui lygu sviesesni audini, o dekor. juostelei/remeliui - tamsesni. Toks sprendimas graziai iremins langa ir kambarys atrodys aukstesnis, tuo paciu ir elegantiskesnis. Cia labai tiks ir naktines stalines lempos su sviesiais beziniais (kaip uzuolaida) gaubteliais ant tamsesniu spinteliu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu uz patarimus . Bet mediniu zaliuziu tai as nenoriu man nejauku. Virtuvej prie darbinio pavirsiaus tai man ten tik del vaizdo reikia kazkokio dekoro nes langas aukstokai ir del apsitaskymo galimybes nelabai noriu kazka ilgo kabint, o ant kito didziojo lango reiktu pilnai uzsidarancios romanetes, nes vasara ten labai saulute kaitina ir kaimynai is tos puses gyvena.
Miegamam tai jau dabar matau kad per zemai karnizas, net nezinau kodel taip pakabinom doh.gif bet juk bet kada galima pakelti smile.gif tik labai nenorim kad radijatorius pasisleptu, nes vyras praktikas ir sako kad silumos dalis iseina i lauka kai uzdengtas radijatorius, o ir as siluma labai megstu tongue.gif todel galvoju gal det sviesia romanete ir ilgas krentancias uzuolaidu imitacijas iki zemes ?
Atsakyti
mamagabi, labai idomu buvo skaityti nors ne mano virtuve/svetaine ir miegamasis mirksiukas.gif

kas liecia virtuve, tai labai patiko tos trumputes uzuolaideles, labai tiktu michele virtuveje mano manymu...o svetaineje turbut deciau dienine uzuolaida ir naktine pasirinkciau, kokia butu virtuveje, saulei svieciant butu galima uzsitraukti..
Na, o miegamajame manau tik ilgos uzuolaidos dienines ir naktines ir butinai kad dengtu radiatoriu, taip jaukiau ir daug graziau, arba dienine ir naktine romanete...
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 09 16, 14:48)
mamagabi, labai idomu buvo skaityti nors ne mano virtuve/svetaine ir miegamasis  mirksiukas.gif

kas liecia virtuve, tai labai patiko tos trumputes uzuolaideles, labai tiktu michele virtuveje mano manymu...o svetaineje turbut deciau dienine uzuolaida ir naktine pasirinkciau, kokia butu virtuveje, saulei svieciant butu galima uzsitraukti..
Na, o miegamajame manau tik ilgos uzuolaidos dienines ir naktines ir butinai kad dengtu radiatoriu, taip jaukiau ir daug graziau, arba dienine ir naktine romanete...

Dieniniu man nelabai norisi vienas langas eina i kiemo puse, o kitoj pusej irgi toli kaimynai. Tik nakciai uzsitraukt reikia ir kad ryte ilgiau tamsu butu ir kaip dekoras kambario.
Mamagabi man labai patiko paskutinej nuotraukytej virtuvines uzuolaidos, bet idomu ar jos nusileidzia ar tik tokios ir buna? Sviestuvai man tada irgi netiks prie tokio doh.gif kruva reikaliuku....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo michele: 16 rugsėjo 2010 - 13:57
QUOTE(Gija* @ 2010 09 16, 14:48)
mamagabi, labai idomu buvo skaityti nors ne mano virtuve/svetaine ir miegamasis  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif, man malonu, uzsukite i tema "viskas apie interjera" - as ten "daug garo duodu" mirksiukas.gif
Ir as manau, kad michelei tai butu graziausias ir labiausiai tinkamas variantas: ant virtuvinio lango ta paraukta uzuolaidele mazesne/maziau audinio, o ant svetaines tokia pati tik ilgesne (audinio paraukta daugiau) - nusileidzianti iki palanges. Va pvz. - nusileidzia iki pat palanges jei reikia:
user posted image
Del radiatoriu ir tos silumos sulaikymo tai as vadinu "baika" mirksiukas.gif - uzkiskite uz jo atspindincia plevele/atspindes siluma i kambari ir tiek, o uzuolaidas tik ilgas (ir dienines be jokiu rastu/skaidrios ir naktines is sonu) nes radiatoriu vaizdas bet koki grazu vaizda sugadins! O jau kad nesusalsite tai jau tikrai - grazus ir jaukus vaizdas susildys!

Dabartiniai sviestuvai is esmes prie tokios virtuves netinka - nebent vaiku kambariui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 rugsėjo 2010 - 14:09
QUOTE(michele @ 2010 09 16, 13:55)
Dieniniu man nelabai norisi vienas langas eina i kiemo puse, o kitoj pusej irgi toli kaimynai. Tik nakciai uzsitraukt reikia ir kad ryte ilgiau tamsu butu ir kaip dekoras kambario.

na cia skonio reikalas, bet dienines uzuolaidos labai suteikia jaukumo, romantiskumo, kuris miegamajame yra labai svarbus wub.gif

P.S. Sviestuvai ir man uzkliuvo, bet nedrisau nieko sakyti blush2.gif
Atsakyti
Parauktos užuolaidos vadinamos austrijietėmis.

Noriu paklausti Michelės, kokiais dažais/kokiu būdu dažytos virtuvės sienos? Atrodo kažkoks nelygus kelių spalvų dažymas. O miegamasis tapetuotas?

Atsiprašau, kad ne visai į temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 09 16, 20:07)
Parauktos užuolaidos vadinamos austrijietėmis.

Noriu paklausti Michelės, kokiais dažais/kokiu būdu dažytos virtuvės sienos? Atrodo kažkoks nelygus kelių spalvų dažymas. O miegamasis tapetuotas?

Atsiprašau, kad ne visai į temą  4u.gif

Miegamasis tapetuotas, o virtuvej skysti tapetai deti nelygus pavirsius ir paskui vasku itrinta tai marga tokia nelygi siena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2010 09 16, 13:25)
Miegamam tai jau dabar matau kad per zemai karnizas, net nezinau kodel taip pakabinom  doh.gif bet juk bet kada galima pakelti smile.gif  tik labai nenorim kad radijatorius pasisleptu, nes vyras praktikas ir sako kad silumos dalis iseina i lauka kai uzdengtas radijatorius, o ir as siluma labai megstu  tongue.gif  todel galvoju gal det sviesia romanete ir ilgas krentancias uzuolaidu imitacijas iki zemes ?

Kai kelsit karnizą siūlyčiau laikiklius toliau nuo lango atitraukti, nes kai užuolaidas norėsit atitraukti, klius laikikliai 4u.gif
Atsakyti