Aš kaip ir dauguma jūsų lankausi sporto klube....nežinau ar aš čia tokia, ar moterys jau visai pasiutusios, bet pastebiu, kad pastaruoju metu susiduriu su nelabai kultūringais sportuojančiaisiais..nepaisoma sporto klubo taisyklių, kažkaip neatsižvelgiama į kitus sportuojančius. Aš nežinau ar čia sporto klubo, kuriame lankausi problema, ar čia visur tokios tendencijos..Pvz. į persirengimo kambarius paprašyta eiti nusiavus lauko avalynę..ką matau? Moterys eina net nestabteldamos, nors ant rūbinės durų net ryškus plakatas su paveiksliuku yra..nupiešti batai ir nubraukti, jau net skaityt nereikia mokėt

Kaip pastebėjau, pavyzdingesni ir daug pavyzdingesni vyrai

Treniruoklių salėje..kabo merginos ant treniruoklių, šnekučiuojasi, trypi šalia leisdama suprasti..nesupranta, paklausi ar būtų galima padirbėti su treniruokliu..kokiu piktumu nužvelgia..ir arba ima kažką daryt arba nerangiai krapštosi lauk

Aerobikos salėje, niekada nepasižiūrės ar kitas žmogus mato save veidrodyje, pasities kilimėlį prieš nosį, kad būt pirmoje eilėje ir viskas, vyniokis pati kur nori..
Noriu paklausti, ar laikotės sporto klubo taisyklių ir jei ne, tai kodėl..gal man bus lengviau suprast, nes dabar vis stebiuosi ir stebiuosi..atrodo, kad nėra išvis jokios sporto "kultūros", jokių elgesio normų ir pan. Ar aš čia viena jaučiuosi tokia "pasaulio gelbėtoja" ir stengiuosi visada pagalvoti apie kitus ir gerbti sporto klubo tvarką