Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie čiužinius

QUOTE(pempe1 @ 2010 09 01, 13:30)
O  kokie miego iprociai? Koks lovos dugnas? Jei vidutinio oro pralaidumo tai butu poliuretano ciuziniai.
Latekso isbraukite nes ju oro pralaidumas prastokas. Jei turite mazu vaiku lateksas  bijo vandens sunkiai dziusta.  ir kuno priemimas vidutinis.
kadangi vyras aukstas noreciau paklausti kuri kuno vieta kojos ilgiaussio ar liemuo? Cia del anatominiu zonu klausiu.

Latekso elastingumas = poliuretqano elatingumui
Reiškia kūno priėmimas lygus tarp jų.
Atsakyti
TAI IS VISU kiek skaiciau mazdaug galiu issirinkti tokius
pavadinimus, kuriu galiu ieskoti ciuziniu parduotuvese ir isbandyti:
carat, revaline, bonaire, metzeler ir memo de lux, fyzio plius. tik neaisku kuris labiausiai tiktu man, nes kosultantai, siulys pagal save. as kiek vaiksciojau, tai nei vienas neklause nei mano svorio, nei vyro, nei koks lovos bus padas ir t.t. tik kokio norit ir uz kokia kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 03 rugsėjo 2010 - 11:24
dar noriu paklausti, gal zinot kas kur kaune yra didziausias ciuziniu pasirinikimas ir butu galima paguleti?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2010 09 03, 13:21)
dar noriu paklausti, gal zinot kas kur kaune yra didziausias ciuziniu pasirinikimas ir butu galima paguleti?

Lono čiužinius galit pagulėti "Dubingiuose". dėl kitų - nežinau, nes rinkomės tik tarp Lono.
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2010 09 03, 10:45)
sveiki,
perskaiciau net kelias senasias temas ir visai susimaisiau, tai geriau paklausiu. mes dar lovos neturim, bet lova bandysim pritaikyti prie ciuzinio, nes man ciuzinys yra svarbiausias
ciuziniui galim skirti iki 4000 lt. mano duomenys : 160/50, vyro: 180/105. net paklausiau vyro ar jis prakaituoja, sake taip,  as  nelabai arba  kai vesiau visai ne. manau tai priklauso kiek laipsniu kambaryje , koks ciuzinys ir po kokia antklode miegi. manau kai dabar vasra , tai daugelis paprakaituoja. mano vyras stambus, placiu peciu. as muzute, , turiu 2 nugaros isvarzas. man gyd patare pirkti tempura, bet kaina tokio ciuzinio 200/180 butu apie 5000 lt. man perdidele. jus pasiskaicius galvoju apie REVALINE arba ciuzini su tateksu ir putu poliuretanu. bet dabar isvis pasimeciau. draugai siulo MEMO DE LUXE, O AS JAU NZN

Aciu labai aiskiai aprasete situacija. Kadangi vyras placiu peciu reike ciuzinio auksto apie 20 cm. Nes turejau konkretu atveji, kad ant zemo 15 cm. minksto ciuzinio panasaus sudejimas nebuvo malonu miegoti ant sono. Pagelbejo geros groteles ir teko papildomai ji pastorinti, kad jam butu patogu.
Jus esate liekno sudejimo mazai ispaudziate jums reikalingas elastingas ciuzinys su geru isprofiliavimu. Dar negaliu rekomenduoti reikia daugiau info. Del nugaros problemu kuriose vietose jos yra apatinej dali ar viduri ar... ? Kai sedite ir gulite ir kai nugara siek tiek islinksta kaip jauciates? Klausiu nes turejau konkrecius atvejus buten su isvarzom ie dvejose vietose ties pusiauju kliente buvo 54kg 167cm. o kita 70 kg 175 cm. Del to labai svarbu issiaiskinti kurioj vietoj pazeidimai yra.

Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 09 03, 15:34)
Aciu labai aiskiai aprasete situacija. Kadangi vyras placiu peciu reike ciuzinio  Del to labai svarbu issiaiskinti kurioj vietoj pazeidimai yra.

apacioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2010 09 03, 16:22)
apacioje  4u.gif

Manau pempė pasiūlys vėl Carat180, nes jis gaunas universaliausias vos ne?!
Bet jeigu išvarža bus 5cm aukščiau nei įsivaizduojama, tada gali tikti tik Carat160. O jei dar išvarža kairiau, tada paminkštinta Carat 181-MR antiišvarž.

Dėkui pempei už gerą jumorą.
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2010 09 03, 16:22)
apacioje  4u.gif

Svarbu parinkti ciuzini, kad nebutu stipraus kontrasto stuburo ir klubu sriti. Stai sis
http://e.interjeruvi...nys-softhr.html

QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 09 03, 16:49)
Manau pempė pasiūlys vėl Carat180, nes jis gaunas universaliausias vos ne?!
Bet jeigu išvarža bus 5cm aukščiau nei įsivaizduojama, tada gali tikti tik Carat160. O jei dar išvarža kairiau, tada paminkštinta Carat 181-MR antiišvarž.

Dėkui pempei už gerą jumorą.

Aplenkei ax.gif norejau apie bonaire parasyti ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 09 03, 20:15)
Svarbu parinkti ciuzini, kad nebutu stipraus kontrasto stuburo ir klubu sriti.  Stai sis
http://e.interjeruvi...nys-softhr.html 
Aplenkei  ax.gif  norejau apie bonaire parasyti ta pati smile.gif

Kuo Softhir geresnis už Bonaire?

Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 09 03, 20:54)
Kuo Softhir geresnis už Bonaire?

Peciu zona kitaip isreiksta ir aukstesnis branduolys. O kada sakiau, kad bonaire blogas? Bonaire yra geras minkstas ciuzinys. O bonaire nuo carat180 zonavimo dar labai toli...
Jei is metzeler patys geriausi yra Platinium tubes kiek esu pardavus visi klientai patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 09 04, 12:01)
Peciu zona kitaip isreiksta ir aukstesnis branduolys. O kada sakiau, kad bonaire blogas? Bonaire yra geras minkstas ciuzinys. O bonaire nuo carat180 zonavimo dar labai toli...
Jei is metzeler patys geriausi yra Platinium tubes kiek esu pardavus visi klientai patenkinti.

sveiki
tai man patartumet softhir arba platinum tubes?
kiek skaiciau kad TUBES ciuziniai yra brangus, greiciausiai man kainuotu daugioau nei 4000 lt?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 09 04, 12:01)

Na Carat180 nieko įpatingo savo zonavime neturi, tikrai niekur toliau nenubėga nuo Bonaire ar panašių. Pečių zona išreikšta kaip ir daugumos ir tikrai negeriau nei Bonaire.
Tą patį galima pasakyti apie Rolls Royce, visi kas pirko patenkinti, nes geriau jau ir negali būti dažniausiai.

Čia šuo kitur pakastas, jis yra lietuvių gamybos ir specialiai gaminamas Interjerų Vizijai, kaip išskirtinis produktas, o tai lemia jo propagandą ir bandymą išstatyti aukščiau visų kitų.
Atsakyti