QUOTE(zose123 @ 2010 09 03, 10:45)
sveiki,
perskaiciau net kelias senasias temas ir visai susimaisiau, tai geriau paklausiu. mes dar lovos neturim, bet lova bandysim pritaikyti prie ciuzinio, nes man ciuzinys yra svarbiausias
ciuziniui galim skirti iki 4000 lt. mano duomenys : 160/50, vyro: 180/105. net paklausiau vyro ar jis prakaituoja, sake taip, as nelabai arba kai vesiau visai ne. manau tai priklauso kiek laipsniu kambaryje , koks ciuzinys ir po kokia antklode miegi. manau kai dabar vasra , tai daugelis paprakaituoja. mano vyras stambus, placiu peciu. as muzute, , turiu 2 nugaros isvarzas. man gyd patare pirkti tempura, bet kaina tokio ciuzinio 200/180 butu apie 5000 lt. man perdidele. jus pasiskaicius galvoju apie REVALINE arba ciuzini su tateksu ir putu poliuretanu. bet dabar isvis pasimeciau. draugai siulo MEMO DE LUXE, O AS JAU NZN
Aciu labai aiskiai aprasete situacija. Kadangi vyras placiu peciu reike ciuzinio auksto apie 20 cm. Nes turejau konkretu atveji, kad ant zemo 15 cm. minksto ciuzinio panasaus sudejimas nebuvo malonu miegoti ant sono. Pagelbejo geros groteles ir teko papildomai ji pastorinti, kad jam butu patogu.
Jus esate liekno sudejimo mazai ispaudziate jums reikalingas elastingas ciuzinys su geru isprofiliavimu. Dar negaliu rekomenduoti reikia daugiau info. Del nugaros problemu kuriose vietose jos yra apatinej dali ar viduri ar... ? Kai sedite ir gulite ir kai nugara siek tiek islinksta kaip jauciates? Klausiu nes turejau konkrecius atvejus buten su isvarzom ie dvejose vietose ties pusiauju kliente buvo 54kg 167cm. o kita 70 kg 175 cm. Del to labai svarbu issiaiskinti kurioj vietoj pazeidimai yra.