Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie čiužinius

QUOTE(Ernestas936 @ 2010 10 30, 13:07)
O kdl Jūs ant metzelerio nemiegate?

Dar neužsidirbau.
Atsakyti
Nu va,ar tik ne Jus mačiau atvažiuojant su Bmw?
Atsakyti
Kas iš čia rašančių turi Metzeler čiužinį,pasakykit kaip jie laiko?
Atsakyti
Kaip jie laiko, negaliu pasakyti, nes miegam ant Bonaire H2 tik apie metus. Bet Jūs pasakykit, kas atsitiko, kad niekad jokių problemų su nugara neturėjus, atsikeliu lyg sulaužyta? Pirkdama stebuklų nesitikėjau. Miegu ant spyruoklinės sofutės - jokių problemų smile.gif
Atsakyti
O kiek Jūs sveriate?H2 Bonaire yra minkštas ir ganėtinai plonas,didesnio svorio žmonėm jaučiasi grotelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prezidentė @ 2010 10 30, 18:05)
Kaip jie laiko,  negaliu pasakyti, nes miegam ant Bonaire H2 tik apie metus. Bet Jūs pasakykit, kas atsitiko, kad niekad jokių problemų su nugara neturėjus,  atsikeliu lyg sulaužyta? Pirkdama stebuklų nesitikėjau. Miegu ant spyruoklinės sofutės - jokių problemų smile.gif

Jeigu netingite, išsamiau savo problemas. Kokia poza esate įpratę miegoti? Kiek pamenu miegate viena ir esate labai lengvutė? Kurioje vietoje skauda ir kiek laiko pratinotės miegoti?
Noriu išsiaiškinti šį ir panašius atvejus, nes susidūriau, kad yra maža dalis žmonių, kurie negali įprasti prie Bonaire ar Aruba H2, nors didžioji dauguma klienčių negali atsidžiaugti H2 variantais.
Papildyta:
QUOTE(Ernestas936 @ 2010 10 30, 15:00)
Nu va,ar tik ne Jus mačiau atvažiuojant su Bmw?

Nereikia spręsti apie žmones pagal auto, yra tokių kurie neturi pinigų kurui, bet mašiną nebloga. Neturiu aš BMW.
Atsakyti
QUOTE(Prezidentė @ 2010 10 30, 18:05)
Kaip jie laiko,  negaliu pasakyti, nes miegam ant Bonaire H2 tik apie metus. Bet Jūs pasakykit, kas atsitiko, kad niekad jokių problemų su nugara neturėjus,  atsikeliu lyg sulaužyta? Pirkdama stebuklų nesitikėjau. Miegu ant spyruoklinės sofutės - jokių problemų smile.gif

O ka as sakau??? Visi medzeler privalumai tera reklaminis triukas! Zinoma, lenkiu galva pries sios imones rinkodaros darbuotojus - isspaude visa vaska is s.... O as ir toliau sakau, kad geriausias ciuzinys - gabalas poliuretano, kurio kietumas parinktras pagal individualius poreikius. Visa papildomi "priedai", "pagerintojai", "zonos" ir t.t. tera visiska beleberda...
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 10 30, 19:17)
Jeigu netingite, išsamiau savo problemas. Kokia poza esate įpratę miegoti? Kiek pamenu miegate viena ir esate labai lengvutė? Kurioje vietoje skauda ir kiek laiko pratinotės miegoti?
Noriu išsiaiškinti šį ir panašius atvejus, nes susidūriau, kad yra maža dalis žmonių, kurie negali įprasti prie Bonaire ar Aruba H2, nors didžioji dauguma klienčių negali atsidžiaugti H2 variantais.
Papildyta:
Nereikia spręsti apie žmones pagal auto, yra tokių kurie neturi pinigų kurui, bet mašiną nebloga. Neturiu aš BMW.

Aš nesprendžiu, tiesiog mačiau tai tada ne Jūs ten mačiau, norėjau pažiurėti ar panašei kaip klipe atrodote.,
Atsakyti
[quote=Montecristo-Sau,2010 10 30, 19:17]
Na, taip, sveriu 54 kg. Nesuprantu klausimo apie pratinimąsi. Nusipirkau ir pradėjau miegoti, ir taip jau 10 mėn. Aš esu kantri, tai skausmu tų pojūčių nepavadinčiau - maudimas gal, vienu žodžiu, pabundu kaip sudaužyta. Viešbučiuose esu miegojusi ir ant žymiai minkštesnių čiužinių ir viskas čiki. Gal aš alergiška Bonaire? smile.gif Bet kaip snobė jaučiuosi gerai...
Atsakyti
[quote=Prezidentė,2010 10 30, 21:02]
[quote=Montecristo-Sau,2010 10 30, 19:17]
Na, taip, sveriu 54 kg. Nesuprantu klausimo apie pratinimąsi. Nusipirkau ir pradėjau miegoti, ir taip jau 10 mėn. Aš esu kantri, tai skausmu tų pojūčių nepavadinčiau - maudimas gal, vienu žodžiu, pabundu kaip sudaužyta. Viešbučiuose esu miegojusi ir ant žymiai minkštesnių čiužinių ir viskas čiki. Gal aš alergiška Bonaire? smile.gif Bet kaip snobė jaučiuosi gerai...
[/quote]
kaip snobe dar gali nsuipirkti TEMPUR top ciuzinuka uz 1000Lt, jausies dar geriau.. smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti