Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie čiužinius

QUOTE(oxas @ 2010 09 12, 16:15)
turiu tarpusavyje nesusijusius tris klausimus:

1. Seniems vienguliems spyruokliniams čiužiniams skirtu sveciams, galvoju nupirkti koki plona ciuzinuka, tik norisi, kad kainos butu kuo mazesnes, ir kad bent truputi kompensuotu senu spyruokliu idubimus. ka patartumete?

2. Kiek skaičiau senų temų ir tiek kiek galiu išstenėti lietuviškųjų Lt. buvo rekomenduojama aruba. gal yra dabar kitu anologu? tema aktuali nes trumpa miego laiką galvoju, bent iš dalies kompensuoti kokybiškumu. prakaituoju, ir nemėgstu šildančių.

3. Dormeo paguldžius ant gerų grotelių vietoj kieto pagrindo, padidėtų jo prisitaikymas prie kūno? ir kokių reikėtų?

1. Duobių lyginimas neįmanomas su minkštais antčiužiniais, tik paviršiaus paminkštinimas ir ne taip jausis išsidėvėjimas. Žiūrėti viskoelastinius antčiužinius 4+cm. Firmos - Lonas, Trivilita, SleepWell.

2. Kitų analogų yra, bet jie ne kokybe lenkia, o tik geresnia kaina kuri išgaunama dėka pigesnių medžiagų.

3. Dormeo ant ko nori ant to guldyk, vistiek bus Dormeo, jų bazė neturi normalaus elastingumo, kad būtų žymi įtaka gerų grotelių.
Atsakyti
Kuo skiriasi lateksas nuo viskoelastinio putų poliuretano?

Kiek pasidomejau, tai latekso geriau nepirkti, jei yra polinkis prakaituoti. O kaip su vpp?

Ar kaktuso pluošto lakštai nera lygu kokosui? Ar ne tas pats ismislas, tik kitaip pavadintas?

Kurie is Lono produkcijos arba is cia ciuziniu verti demesio, jei:
svoriai iki 80 kg
nepatinka dormeo "plastelininis ismegimo jausmas"
labiau megstam kietesni pavirsiu
MB miega visokiom pozom, daug vartosi
Mano megstama poza - pusiau ant sono, pusiau ant pilvo
Ciuzinio dydis 2x1,80
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 09 12, 23:09)
Kuo skiriasi lateksas nuo viskoelastinio putų poliuretano?

Kiek pasidomejau, tai latekso geriau nepirkti, jei yra polinkis prakaituoti.  O kaip su vpp?

Ar kaktuso pluošto lakštai nera lygu kokosui? Ar ne tas pats ismislas, tik kitaip pavadintas?

Kurie is Lono produkcijos arba is cia ciuziniu verti demesio, jei:
svoriai iki 80 kg
nepatinka dormeo "plastelininis ismegimo jausmas"
labiau megstam kietesni pavirsiu
MB miega visokiom pozom, daug vartosi
Mano megstama poza - pusiau ant sono, pusiau ant pilvo
Ciuzinio dydis  2x1,80

Užsukite pas mus į saloną ir parodysiu kuo skiriasi medžiagos. Nes žodžiu nečiupinėjant sudėtinga paaiškinti.
VPP ne ką geriau nei lateksas.
Kaktusas yra šiek tiek elastingesnis ir čiužinius su juo galima dėti ant motorizuotų grotelių, jis nelūžinėja kaip kaktusas.

Matau, kad sau prieštaraujate, norite kietesnių bet miegate kreivai, pusiau ant pilvo, vyras dažnai vartosi, tai 100% įrodymas man, kad dabar miegate ant smarkiai per kieto ir nepatogaus čiužinio.
Atsakyti
Kur tiksliai dirbate ir iki kelintos? Uzsuktume.
Atsakyti
Tiesa, as tada nezinau kitu medziagu, jei blogai lateksas, blogai VPP, blogai kokosas, blogai spyruokles. Ar taip samoningai nevedama prie konkretaus gamintojo, konkretaus gaminio uz konkrecia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 09 13, 11:27)
Tiesa, as tada nezinau kitu medziagu, jei blogai lateksas, blogai VPP, blogai kokosas, blogai spyruokles. Ar taip samoningai nevedama prie konkretaus gamintojo, konkretaus gaminio uz konkrecia kaina?  ax.gif

Aš geriausiomis medžiagomis laikau HR poliuretanų grupę ir 3D. Visos kitos technologijos nublankę ir mažai aktualios man. Jau gal 100 kartų lyginau ir vardinau variantus kodėl vieni geriau už kitus.
Jeigu išvardinsiu 10 tinkančių čiužinių, bet jų jūs nebandę, o lietuvoje pusės jų nėra, ką darysite?
Tiesiai šviesiai - mano manymu viena geriausių firmų pasaulyje yra Metzeler, o geriausi jo modeliai Platinum, Rufina, Bonaire ir geriausia kainos kokybės santykį siūlo būtent jie.
Atsakyti
Pasidomesiu nete siais ciuziniais 4u.gif

Tiesa sakant, as neisivaizduoju kaip atsigulus kelioms sekundems galima pajausti ciuzini, sorry, as priekabi pirkeja blush2.gif

Galetu leist numigt tose parduotuvese, jei jau kokius 6000,- klot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 09 13, 11:27)
Tiesa, as tada nezinau kitu medziagu, jei blogai lateksas, blogai VPP, blogai kokosas, blogai spyruokles. Ar taip samoningai nevedama prie konkretaus gamintojo, konkretaus gaminio uz konkrecia kaina?  ax.gif

Būtent šiame forume einama link to, kiekvienas kviečiasi užsukti asmeniškai.
Man nėra prasta ta Metzeler produkcija, bet kažkodėl labai liūdna, kad niekas neinformuoja, jog šie čiužiniai yra surinkinėjami Lietuvoje, čia ale lygiai tas pats, kaip, kad Vokiškos medžiagos bet gaminame Lenkijoje, o rimti gamintojai čia neturi laiko ir nervų ginčytis su daugeliu vartotojų. Bet kiekvienas turi teisę rinktis. Čia iš konsultuojančiųjų pusės yra vienas geras dalykas, jei jums duoda labai daug geros ir net ypač naudingos info apie naujųjų technologijų čiužinius, bet jie iš to ir valgo duoną.
Atsakyti
Laba diena,

Niekaip neisrenku dukrai ciuzinio, gal galima rimto ir gero patarimo. Buvau isbandyi Trivilitos ciuziniu, poto Dormeo, bet man jie daugmaz visi vienodi atsigulus ant ju ir pasivarcius. Dukrai irgi viskas gerai kiek ciuziniu isbandytu. Norisi, kad ciuzinys tarnautu ne kelis metus, kad auganti dukra galetu miegoti gerai ir nereiktu rupintis,kad po keliu metu vel reikia ciuzinio. Dukra sveria 20, bet zinoma ji augs, tik va kokio reikia ciuzinio, keliu sluoksniu, is kokiu medziagu? Pardavejai kalba visi skirtingai, todel sumaistis. Ciuziniui galiu skirti iki 800 litu.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 09 13, 15:31)
Man nėra prasta ta Metzeler produkcija, bet kažkodėl labai liūdna, kad niekas neinformuoja, jog šie čiužiniai yra surinkinėjami Lietuvoje,

na, gal as nezinau smulkmenu, bet du menesius ciuzinys nekeliautu pas klienta , jei jis butu LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 09 13, 15:31)
Būtent šiame forume einama link to, kiekvienas kviečiasi užsukti asmeniškai.
Man nėra prasta ta Metzeler produkcija, bet kažkodėl labai liūdna, kad niekas neinformuoja, jog šie čiužiniai yra surinkinėjami Lietuvoje, čia ale lygiai tas pats, kaip, kad Vokiškos medžiagos bet gaminame Lenkijoje, o rimti gamintojai čia neturi laiko ir nervų ginčytis su daugeliu vartotojų. Bet kiekvienas turi teisę rinktis. Čia iš konsultuojančiųjų pusės yra vienas geras dalykas, jei jums duoda labai daug geros ir net ypač naudingos info apie naujųjų technologijų čiužinius, bet jie iš to ir valgo duoną.

Jie buvo surinkinėjami lietuvoje, bet jie nebuvo Metzeler firmos ir niekas neklijavo etikečių, kad tai Metzeler. Jie buvo pigesni ant 30%, buvo dedami pigesni HR poliuretanai ir prastoki užvalkalai. Buvo siūlyta ir man prekiauti jais prieš 3 metus, bet aš likau ištikimas sau, nes kai moki už čiužinį virš 3000Lt, tai jau svarbu gauti atatinkamą kokybę ir savybes, o pirkti panašų, bet kastratą ne variantas.

Tai gal paprotinsite mus apie naujas Breckle technologijas ir kuom jos pranašesnės už kitus ar identiškos? Būtų įdomu paskaityti labai naudingą informaciją iš Jūsų atstovaujamo brendo, nes mes duodame tik nenaudingą.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 09 13, 17:22)
Jie buvo surinkinėjami lietuvoje, bet jie nebuvo Metzeler firmos ir niekas neklijavo etikečių, kad tai Metzeler. Jie buvo pigesni ant 30%, buvo dedami pigesni HR poliuretanai ir prastoki užvalkalai. Buvo siūlyta ir man prekiauti jais prieš 3 metus, bet aš likau ištikimas sau, nes kai moki už čiužinį virš 3000Lt, tai jau svarbu gauti atatinkamą kokybę ir savybes, o pirkti panašų, bet kastratą ne variantas.

Tai gal paprotinsite mus apie naujas Breckle technologijas ir kuom jos pranašesnės už kitus  ar identiškos? Būtų įdomu paskaityti labai naudingą informaciją iš Jūsų atstovaujamo brendo, nes mes duodame tik nenaudingą.

Aš nesakiau, kad nenaudinga jūsų info. Vartotojai ją ypač turėtų branginti, nes parduotuvėje ar salone tikrai tiek info iš visų konsultantų negaus. Vertinu jūsų darbą ir nesmerkiu, tiesiog jūs iš to valgote duoną ir nieko aš čia neteisingo neparašiau.
O dėl Metzeler nesu tikra, kad kiekvienas iš čia konsultuojančių liko ištikimas tikrąjam Metzeler ir nėra pigesni tuo 30% bet meluojama klientui ir parduodama pilna kaina.
O Breckle turi daug naujienų, bet Lietuvą pasiekia ne visos jos. Jau turime analogišką tempurui čiužinį, kuris lenkia tikruosius tempurus visa galva, bet viscoelastas ne kiekvienam klientui. Fresh vis dar neužleidžia savo pozicijų išprofiliavimu. Bet ne reklamuotis čia susirinkome.
P.S. jei jums tikrai bus įdomu, Sauliau, aš geriau naujienas jums į AŽ atsiūsiu.
Atsakyti