Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie čiužinius

Nesiūlikit tų paralonų atskirai,aš turiu visko elastini tik dabar ne aš miegu,tai kam man dar juos pirkti.
Sauliau ant kokio čiužinio jūs miegate?
Atsakyti
QUOTE(Tagulia @ 2010 10 29, 16:25)
niekaip nesuprantu savo pojuciu  doh.gif
mano svoris/ugis yra 66/168
bandant Metzeler ciuzinius H2 atrodo gal per minkstas, bandant H3 - norisi truputi minksciau  g.gif pagal gamintojo rekomendacijas lyg ir h2 man reiketu. bet iki siol miegojau ant gan kieto ciuzinio ir tas idubimas (ypac dubens srity) gasdina  g.gif
sove mintis, kad reik visgi h3 rinktis, o reikalui esant paminkstint groteliu ar net papildomo ciuzinuko deka... kita vertus, kazkaip durnai gautusi, jei perki anatomini nepigu ciuzini, o velaiu ji "taisai" antciuziniu  schmoll.gif
ka daryt? ka manot?  blink.gif

Kokius konkreciai modelius bandete? Rufina h2 bandete?
Papildyta:
kai bandete ant kokiu groteliu buvo ciuzinys padetas? Ir kaip klubu zona groteliu ar buvo sukietinta? Galima pabandyti paeksperimentuoti su grotelemis i viduri minksciau, o i sonus kieciau.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2010 10 29, 18:01)
Jei dedi 5cm porolono sluoksni, tai JOKIO skirtumo kas yra po tuo porolonu, vistiek guli ANT virsutinio 5cm porolono. Jei virsutinis sluoksnis yra 5cm 55kg/m3 viskoelastas, tai apatinis 35kg/m3 HR porolonas laikys tiek, kol suplys uzvalkalas. Tai yra pats geriausias ciuzinyus uz realia kaina. Visi kiti pribumbsai tera marketinginiai triukai ir smegenu plovimas! O spyruokles dedamos tik tam, kad jos yra pigesnes uz porolona. Stai jums ir visa paslaptis. Taigi, mano pasiulytas ciuzinys yra auksciausios kokybes produktas uz realia kaina.

Na Broneli tu labai smarkiai klysti ir bandai įrodyti, kad pasaulis čemodano formos.
Visų pirmą tu fizikos visai neišmanai, antra, net nesi bandęs normalių čiužinių, jeigu taip viešai nusišneki. Nežinau, ar verta man įrodinėti žmogui tiesas, kurios ne jo nosiai.
Neturi jokios patirties čiužinių srityje ir remiesi tik savo nieko verta informacija.
Jeigu aš sakau, kad kaip pagrindas 40 tankis turi būti minimalus paprasto HR, reiškia taip yra dėl to, kad jau 8 metus dirbu šioje srityje ir turiu informaciją apie brokus ir reklamacijas įvairiais aspektais. Geriausi čiužiniai turi turėti anatomines zonos ir oro cirkuliaciją gerą, bei aukštą komforto lygį, kas yra nepasiekiama viskoelastiniam poliuretanui.
5cm poliuretano niekaip nesulaiko viso žmogaus svorio, gal tik kūdikio svorį, apatinė dalis irgi turi būti parinkta atatinkamo kietumo ir elastingumo, kas įtakoja bendrą jo kietumą,o ne vien tik 5 viršutiniai cm.
Papildyta:
QUOTE(Ernestas936 @ 2010 10 29, 18:18)
Nesiūlikit tų paralonų atskirai,aš turiu visko elastini tik dabar ne aš miegu,tai kam man dar juos pirkti.
Sauliau ant kokio čiužinio jūs miegate?

Medea Plus pereinamo kietojo modelio 2004 metų.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 10 29, 20:44)
Na Broneli tu labai smarkiai klysti ir bandai įrodyti, kad pasaulis čemodano formos.
Visų pirmą tu fizikos visai neišmanai, antra, net nesi bandęs normalių čiužinių, jeigu taip viešai nusišneki. Nežinau, ar verta man įrodinėti žmogui tiesas, kurios ne jo nosiai.
Neturi jokios patirties čiužinių srityje ir remiesi tik savo nieko verta informacija.
Jeigu aš sakau, kad kaip pagrindas 40 tankis turi būti minimalus paprasto HR, reiškia taip yra dėl to, kad jau 8 metus dirbu šioje srityje ir turiu informaciją apie brokus ir reklamacijas įvairiais aspektais. Geriausi čiužiniai turi turėti anatomines zonos ir oro cirkuliaciją gerą, bei aukštą komforto lygį, kas yra nepasiekiama viskoelastiniam poliuretanui.
5cm poliuretano niekaip nesulaiko viso žmogaus svorio, gal tik kūdikio svorį, apatinė dalis irgi turi būti parinkta atatinkamo kietumo ir elastingumo, kas įtakoja bendrą jo kietumą,o ne vien tik 5 viršutiniai cm.
Papildyta:

Na pasakei, jei nenori viskoelasto, naudok 15cm 40kg/m3 HR porolona ir tiek ziniu, bus dar pigiau! Puiku ciuzini turesi uz 400Lt. O tos tavo anatomines zonos yra visiska pieva. Suauge zmones sveria nuo 45 iki 120kg ir daugiau, tai tos tavo zonos, jei naudosi ta pati ciuzini 45-55kg zmogui ir 100-120kg zmogui yra visiskas miglos putimas ir pinigu melzimas. Visiskas grybu karas ir tiek. Dekit 40kg/m3 HR ir bus tos zonos visiems svoriams. kam patinka minksciau - naudokit 5 cm viskoelasto, bet tik aukstesnes kokybes, tikrai ne 40-45kg/m3. Norvegijoje ciuziniams naudojamas 55-60kg/m3 visko porolonas. Tempuras naudoja berods 85kg ar dar didesnio tankio uztat ir produktas yra rimtas. Lietuvoje gamintojai kisa bele koki, kad tik butu viskoelasto pavadinimas. Bele tik pigiau pagaminti ir brangiau parduoti. Todel ir sakau, kad perkat gera porolona is gamintojo, pasisiunat uzvalkala ir pirmyn - turesit SUPER ciuzini uz 400-500Lt. Ka mokesit daugiau - permokesit.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2010 10 29, 21:12)
Na pasakei, jei nenori viskoelasto, naudok 15cm 40kg/m3 HR porolona ir tiek ziniu, bus dar pigiau! Puiku ciuzini turesi uz 400Lt. O tos tavo anatomines zonos yra visiska pieva. Suauge zmones sveria nuo 45 iki 120kg ir daugiau, tai tos tavo zonos, jei naudosi ta pati ciuzini 45-55kg zmogui ir 100-120kg zmogui yra visiskas miglos putimas ir pinigu melzimas. Visiskas grybu karas ir tiek. Dekit 40kg/m3 HR ir bus tos zonos visiems svoriams. kam patinka minksciau - naudokit 5 cm viskoelasto, bet tik aukstesnes kokybes, tikrai ne 40-45kg/m3. Norvegijoje ciuziniams naudojamas 55-60kg/m3 visko porolonas. Tempuras naudoja berods 85kg ar dar didesnio tankio uztat ir produktas yra rimtas.  Lietuvoje gamintojai kisa bele koki, kad tik butu viskoelasto pavadinimas. Bele tik pigiau pagaminti ir brangiau parduoti. Todel ir sakau, kad perkat gera porolona is gamintojo, pasisiunat uzvalkala ir pirmyn - turesit SUPER ciuzini uz 400-500Lt. Ka mokesit daugiau - permokesit.

O kas tau sakė kad vienodo minkštumo anatominiai čiužiniai tinka visiems svoriams?
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 10 29, 21:29)
O kas tau sakė kad vienodo minkštumo anatominiai čiužiniai tinka visiems svoriams?

zinoma, kad netinka, bet niekas juk neduoda isbandyti ciuzini kelioms naktims pries perkant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagulia @ 2010 10 29, 16:25)
niekaip nesuprantu savo pojuciu  doh.gif
mano svoris/ugis yra 66/168
bandant Metzeler ciuzinius H2 atrodo gal per minkstas, bandant H3 - norisi truputi minksciau  g.gif pagal gamintojo rekomendacijas lyg ir h2 man reiketu.

Keikiuosi dar ir dabar nusipirkus Metzeler tubes H3(man jis per kietas, nors pagal gamintojo rekomendacijas svoris kaip ir tinka), su ugiu 176 ir svoriu 73 , aisku ir Metzeler ciuzinys ciuziniui nelygus, bet rinkites atsargiau, nes paskui nei ka daryt.
Atsakyti
[/quote]
Tai kaip miegasi?
O sakykit ar ant h2 Platinum čiužinio tinka gulėti žmogui apie 90kg sverenčiam?kadangi mėgsta minkštai miegoti. g.gif
Atsakyti
Tai kaip miegasi?
O sakykit ar ant h2 Platinum čiužinio tinka gulėti žmogui apie 90kg sverenčiam?kadangi mėgsta minkštai miegoti. g.gif

Miegasi labai blogai.
H2 Platinum tinka ir 120kgsvoriui, jeigu mėgsta minkštai.
Papildyta:
QUOTE(viltuse @ 2010 10 29, 21:52)
Keikiuosi dar ir dabar nusipirkus Metzeler tubes H3(man jis per kietas, nors pagal gamintojo rekomendacijas svoris kaip ir tinka), su ugiu 176 ir svoriu 73 , aisku ir Metzeler ciuzinys ciuziniui nelygus, bet rinkites atsargiau, nes paskui nei ka daryt.

Nežinau pagal kokias rekomendacijas, bet pagal mane H2 turėtų būti prie tokio svorio. H3 aš siūlau tik nuo 80-90kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montecristo-Sau: 30 spalio 2010 - 09:16
Nu taip patinka,bet ar jis neišsigulės greičiau 90kg sverenčiam žmogui, negu pagal rekomendacijas?
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestas936 @ 2010 10 30, 11:13)
Nu taip patinka,bet ar jis neišsigulės greičiau 90kg sverenčiam žmogui, negu pagal rekomendacijas?
rolleyes.gif

O jeigu jis 10 metų atlaikys, o po to kaip dievas duos?
Manau nesvarbu ten keli procentai nukentėjusio ilgaamžiškumo, dėl didelio skirtumo poilsyje.
Atsakyti
O kdl Jūs ant metzelerio nemiegate?
Atsakyti