Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie čiužinius

QUOTE(a79 @ 2010 08 09, 22:09)
Aš tikriausiai ne čia pataikysiu su savo pageidavimais  lotuliukas.gif Tačiau jei kas padės, būsiu dėkinga iki grabo lentos  4u.gif

Dabar miegam ant gerokai išgulėtos "sopkės", kadangi aš mėgėja ant pilvo gulėt, tai po nakties būna sudėtinga į tiesią poziciją išsilankstyt  lotuliukas.gif
Nors šiaip tai, puikiai išsimiegu ir ant kilimo  hihihi.gif , tad nesiruošiu daug investuot į čiužinį.
Kol kas čiužinys stovės tiesiai ant žemės. Visos tos fanaberijos prisitaikančios prie kūno formų, emocijų nekelia.
Svoriai 50/80, ūgiai 170/180. Čiužinio reik 160 pločio.
Ar iki 600Lt ką nors "gulimo" įpirksiu?
Matuotis čiužinių parduotuvėj nemoku, nejauku, tad panašu, kad pirksim na "URA"

Deja, neapsiverčia liežuvis dvigulio čiužinio už 600Lt vadinti čiužiniu. Sakyčiau už 900Lt galima jau vilktų spyruoklių normalų rasti.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 08 09, 22:10)

Ar lovoje yra groteles? Jei ziuresime kainu kategorijoj apie 1500 lt vidutinio minkstumo yra is putu poliuretano 7 zonu. Jei ziureti is minkstu, tai butu is kitos kategorijos Bonaire, Carat180.

Yra medines groteles. Gal galima tikslu ciuzinio pavadinima is to putu poliuretano 7 zonu, ir kur galima internete pamatyti ju pavyzdziu ir galiausiai kurioje vietoje galima ji nusipirkti uz gera kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 08 10, 09:01)
Deja, neapsiverčia liežuvis dvigulio čiužinio už 600Lt vadinti čiužiniu. Sakyčiau už 900Lt galima jau vilktų spyruoklių normalų rasti.

Ne visi milijonus šiais laikais kojinėj laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2010 08 10, 11:14)
Yra medines groteles.  Gal galima tikslu ciuzinio pavadinima is to putu poliuretano 7 zonu, ir kur galima internete pamatyti ju pavyzdziu ir galiausiai kurioje vietoje galima ji nusipirkti uz gera kaina  4u.gif

fyzio plius. Cia galite pasiskaityti apie technine charakteristika placiau 7 metu garantija http://e.interjeruvi...yzio-plius.html isbandyti butu Panevezyje Vilniaus g. 6 kaina derybu ojektas
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 08 10, 14:49)
fyzio plius.  Cia galite pasiskaityti apie technine charakteristika  placiau 7 metu garantija http://e.interjeruvi...yzio-plius.html    isbandyti butu Panevezyje Vilniaus g. 6  kaina derybu ojektas

Negi manote, kad specialiai is Vilniaus vaziuosime pirkti ciuzini ir isbandyti ji i Panevezi? 4u.gif Tikimes ciuzini susirasti Vilniuje ax.gif bet dekui uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2010 08 10, 15:26)
Negi manote, kad specialiai is Vilniaus vaziuosime pirkti ciuzini ir isbandyti ji i Panevezi?  4u.gif Tikimes ciuzini susirasti Vilniuje  ax.gif bet dekui uz informacija smile.gif

Vilniuj panasia charakteristika kaina apie 1700lt~1900 lt. paziurekite Maxim plius h2 is metzeler bet 5 anatomines zono, is lono bio fortuna is minkstesniu putu poliuretaniniu bet kaina kita. Darina geresne kaina, bet jau kietelesne, bet 7 anatominiu zonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 11 rugpjūčio 2010 - 10:45
Sveiki, niekaip negalim issirinkti ciuzinio. renkames tarp dvieju. Lono tyla ir Sleepwell blue pocket. tas blue pocket man atrodo biski per kietas, o vat MB gerai. man asmeniskai Tyla labiau patiko.. sad.gif ka jus patartumete. mano svoris 54kg, o vyro 96kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2010 08 14, 16:18)
Sveiki, niekaip negalim issirinkti ciuzinio. renkames tarp dvieju. Lono tyla ir Sleepwell blue pocket. tas blue pocket man atrodo biski per kietas, o vat MB gerai. man asmeniskai Tyla labiau patiko.. sad.gif    ka jus patartumete. mano svoris  54kg, o vyro 96kg  doh.gif

Abu šie čiužiniai neblizga komfortu, yra gana stangrūs, va Tyla Termo malonesnis. Abu čiužiniai laikys panašiai.
Atsakyti
Sveiki, niekaip negalim issirinkti ciuzinio. renkames tarp dvieju. Lono tyla ir Sleepwell blue pocket. tas blue pocket man atrodo biski per kietas, o vat MB gerai. man asmeniskai Tyla labiau patiko.. sad.gif    ka jus patartumete. mano svoris  54kg, o vyro 96kg  doh.gif

Jei atvirai pagal jūsų svorius jums reikia dviejų atskirų čiužinukų.
Atsakyti

Esate liekno sudejimo ir reiketu is saraso isbraukti tradicinius pocket ciuzinius. Ne vieno is ju neispausite. Kai yra skirtingi sudejimai geriausia ziureti Jis ir Ji varianta. Dvigulis uzvalkalas ir skirtingo minkstumo branduoliai. Kairej minkstesnis h2 desinej kietesnis h3. Tai butu is kokybiskesniu atviru poru putu poliuretaniniu ypac svarbu elastingumas del prisitaikymo ir smulkesnis isprofiliavimas. Tokie ciuzinia kainuoja virs 2000 lt.
Jei ziureti is ciuziniu link vidutines kategorijos, kuriu branduoliai is latekso arba putu poliuretano ir yra vidutiniskai isreikstomis 7 anatomines zonos butu apie 1400~1900 lt. Viskas priklauso su kuo lyginsim, jei su spyruokliniais pocket, kurie apie 1200 lt kainuoja, tai anatomines zonos vidutinu ciuziniu kategorijoje daugiau nei per puse geriau isreiktos. Visiems rimtesniems ciuziniams reikalingos groteles.
Jei lovos dugnas plokste lieka labai mazas pasirinkimas.
Tokiu atveju Su kokybiska viskoelasto perdanga ax.gif ir hr poliuretanu is kitos puses ir kokybiskomis pocket spyruoklemis Memori pocket, Tyla termo. Latekso deti ant plokstes negalima pilnaviduriu poliuretano irgi. Lieka tik spyruokliniai tada visademesi greipemia i spyruokliu kokybe ir perdangu stori ir elastinguma.
Atsakyti
Visai pasimečiau informacijos sraute
PADĖKITE IŠSIRINKTI !

Norime pirkti čiužinį 160-200, o prie jo tinkamas groteles, tam skirtume +-2500 lt
Mūsų ūgiai/ sv 168/70 ir 182/90, kartais paskauda sprando ir nugaros sritis. Pastovios miegojimo padėties nėra, vyras truputį prakaituoja. Manau norėtume ortopedinio 5 ar 7 zonų minkšto ar geriau rinktis pusiau minkštą čiužinį.
Prašau patarimo ką galėtume už tokią kainą geriausio įsigyti?

Ir jei galite pakomentuokite šiuos Interjerų vizijoje esamus pasiūlymus :
ČIUŽINYS CARAT 180 dovana grotelės
ATHENA PLIUS ČIUŽINYS dovana grotelės

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(mazylis3 @ 2010 08 16, 18:55)
Visai pasimečiau informacijos sraute
PADĖKITE IŠSIRINKTI !

Norime pirkti čiužinį 160-200, o prie jo tinkamas groteles, tam skirtume +-2500 lt
Mūsų ūgiai/ sv  168/70 ir 182/90, kartais paskauda sprando ir nugaros sritis. Pastovios miegojimo padėties nėra, vyras truputį prakaituoja. Manau norėtume ortopedinio 5 ar 7 zonų minkšto ar geriau rinktis pusiau minkštą čiužinį.
Prašau patarimo ką galėtume už tokią kainą geriausio įsigyti?

Ir jei galite pakomentuokite šiuos Interjerų vizijoje esamus pasiūlymus :
ČIUŽINYS CARAT 180 dovana grotelės
ATHENA PLIUS ČIUŽINYS dovana grotelės

Ačiū

Na čia galima būtų pradėti žiūrėti į Metzeler Maxim ir Bonaire. Grotos tada tik Lignum Star, jos pigiausios lietuvoje su minkšta ir kokybiška pakaba.
Atsakyti