Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie čiužinius

QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 08 24, 12:55)
Bet jų tarpe gali būti baldininkų, kurie atsivežę Vokiečių firmų čiužinių. Gi ne baldų reik, o čiužinių kainos turės būti panašios.

tai jus sakot vokiski geriausi g.gif
bijau kad anglai su vokieciais nelabai draugauja ir produkcijom mazai dalinasi, nors buna isimiciu be abejo ax.gif
o jeigu pirkti ne vokiska, ka reikia ziureti kad butu tuose ciuziniuose, nu sakykim kaip jau man iteiget kad turi buti poliuretanas (nes jame maziau prakaituojama) , paskui kad butu butinai anatomines zonos ( t.y..ortopediniai???? cia kad nugaros neskaudetu) ir kad butu tubiniai nes tokie ciuziniai geriau kvepuoja??
as mazdaug toki susidariau ciuzinio plana is paskutiniu jusu pasisakymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 08 24, 15:10)
tai jus sakot vokiski geriausi  g.gif
bijau kad anglai su vokieciais nelabai draugauja ir produkcijom mazai dalinasi, nors buna isimiciu be abejo  ax.gif
o jeigu pirkti ne vokiska, ka reikia ziureti kad butu tuose ciuziniuose, nu sakykim kaip jau man iteiget kad turi buti poliuretanas (nes jame maziau prakaituojama) , paskui kad butu butinai anatomines zonos ( t.y..ortopediniai???? cia kad nugaros neskaudetu) ir kad butu tubiniai nes tokie ciuziniai geriau kvepuoja??
as mazdaug toki susidariau ciuzinio plana is paskutiniu jusu pasisakymu  blush2.gif

Aš užtvirtinu, kad Vokiečiai pasaulyje gamina geriausius čiužinius ir naudaja bei atranda naujausias technologijas, kaip ir diktuoja ateities čiužinių madas. Būna išimčių, bet mažuma. Anglija yra konservatoriška šalis ir joje spyruoklės yra įaugę į čiulpų smegenis, todėl gauti gerą ir kokybišką kitos technologijos čiužinį bus sudėtinga. Juolab, kad prieš perkant būtų gerai pabandyti minkštumą.
Jeigu nerasite vokiškų firmų, tada žiūrėkite skandinaviškas Eastborn, Jensen.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 08 24, 13:18)
Aš užtvirtinu, kad Vokiečiai pasaulyje gamina geriausius čiužinius ir naudaja bei atranda naujausias technologijas, kaip ir diktuoja ateities čiužinių madas. Būna išimčių, bet mažuma. Anglija yra konservatoriška šalis ir joje spyruoklės yra įaugę į čiulpų smegenis, todėl gauti gerą ir kokybišką kitos technologijos čiužinį bus sudėtinga. Juolab, kad prieš perkant būtų gerai pabandyti minkštumą.
Jeigu nerasite vokiškų firmų, tada žiūrėkite skandinaviškas Eastborn, Jensen.

is jusu situ dvieju parasytu radau jensen http://www.absoluteb...t.php?xProd=173 ar tai butu kazkas panasaus? kaina be abejo uz king size blink.gif bet raso irgi spring doh.gif doh.gif

ir kitas klausimas, kaip supratau jus dirbate su vokieciu firmomis, o gal yra kokie internetiniai saitai vokiski is kuriu butu galima tiesiogiai uzsisakyti ciuzini kad atveztu i UK, juk man is LT uzsisakinet toki ciuzini butu dvigubas to ciuzinio veziojimas po salis ir kaina aukstesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 08 24, 16:09)
is jusu situ dvieju parasytu radau jensen http://www.absoluteb...t.php?xProd=173 ar tai butu kazkas panasaus? kaina be abejo uz king size  blink.gif  bet raso irgi spring  doh.gif  doh.gif
ir kitas klausimas, kaip supratau jus dirbate su vokieciu firmomis, o gal yra kokie internetiniai saitai vokiski is kuriu butu galima tiesiogiai uzsisakyti ciuzini kad atveztu i UK, juk man is LT uzsisakinet toki ciuzini butu dvigubas to ciuzinio veziojimas po salis ir kaina aukstesne  ax.gif

Gera ciuzini nusipirksite per amazon.co.uk arba per e-bay, e-bay galite rasti ir Vokisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 08 24, 15:19)
Gera ciuzini nusipirksite per amazon.co.uk arba per e-bay, e-bay galite rasti ir Vokisku smile.gif

zinau situs abu saitus, tenka ir pasinaudoti retkarciais, bet ciuzinys toks dalykas kad norisi 'paguleti' pries perkant g.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas žino, kur galima būtų užsisakyti visiškai nestandartinių gabaritų čiužinius? g.gif
reikia kokoso pluošto čiužinuko 80x120 cm ir dar dviejų 80x30 cm. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 08 24, 21:15)
zinau situs abu saitus, tenka ir pasinaudoti retkarciais, bet ciuzinys toks dalykas kad norisi 'paguleti' pries perkant  g.gif

Tada aš nelabai jus supratau, kokį čia dramblį darote iš musės, jums jau seniai Montecristo-Sau pasiūlė eiti į prekybos centrus ir ten gulinėtis ir bandyti čiužinius, jums ten tiek visokios info duos, kad jūs nustebsite.
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2010 08 25, 12:28)
Sveikos,

gal kas žino, kur galima būtų užsisakyti visiškai nestandartinių gabaritų čiužinius?  g.gif
reikia kokoso pluošto čiužinuko 80x120 cm ir dar dviejų 80x30 cm.  blush2.gif

Galima pas daugumą firmų, tereikia išsirinkti modelį. Bet kodėl kokosinį, nejau vaiko negaila, gi tai paskutinis šlamštas ir alergenas. Jokių kokybės standartų nepraeina, gaminamas kaip trečiom šalim.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2010 08 25, 15:55)
Tada aš nelabai jus supratau, kokį čia dramblį darote iš musės, jums jau seniai Montecristo-Sau pasiūlė eiti į prekybos centrus ir ten gulinėtis ir bandyti čiužinius, jums ten tiek visokios info duos, kad jūs nustebsite.

tai gi anglijoj nera vokisku tubiniu, nebent per intern saitus amazon ir ebay kaip kazkas parase, va jum ir muse is dramblio tongue.gif
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 08 25, 18:31)
Galima pas daugumą firmų, tereikia išsirinkti modelį. Bet kodėl kokosinį, nejau vaiko negaila, gi tai paskutinis šlamštas ir alergenas. Jokių kokybės standartų nepraeina, gaminamas kaip trečiom šalim.

mano vaikas miegojo ant kokosinio kol leliukas buvo, viskas gerai buvo, mums patiko tas ciuzinukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 08 25, 20:45)
mano vaikas miegojo ant kokosinio kol leliukas buvo, viskas gerai buvo, mums patiko tas ciuzinukas  ax.gif

Tai dar nieko nereiškia, nes esu susipažinęs su klientais, kurie neblogus pinigus išsimušė iš firmų prekiaujančių kokosiniais ir panašiais gaminiais, dėl sugadintos vaikų sveikatos. Jeigu viskas gerai praėjo vieniem, nereiškia, kad verta rizikuoti kitiem dedant prasčiausios kokybės gaminius po savo vaikais, gi ten kelis kart normas viršijantys formaldechidų kiekiai.
Atsakyti
QUOTE(Montecristo-Sau @ 2010 08 26, 08:35)
Tai dar nieko nereiškia, nes esu susipažinęs su klientais, kurie neblogus pinigus išsimušė iš firmų prekiaujančių kokosiniais ir panašiais gaminiais, dėl sugadintos vaikų sveikatos. Jeigu viskas gerai praėjo vieniem, nereiškia, kad verta rizikuoti kitiem dedant prasčiausios kokybės gaminius po savo vaikais, gi ten kelis kart normas viršijantys formaldechidų kiekiai.

kraupu skaityt, bet jeigu jie tokie kenksmingi kur ziuri sveikatos apsaugos zmones, kokybes tikrintojai ir tt??
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 08 26, 10:48)
kraupu skaityt, bet jeigu jie tokie kenksmingi kur ziuri sveikatos apsaugos zmones, kokybes tikrintojai ir tt??

Kaip ir visa lietuvos valstybė - į pelną, savo kišenę, o ant kaimyno ir tautos ateitį nusišvilpt.
Atsakyti