Įkraunama...
Įkraunama...

Flirtas su bendradarbiais

mamkos, kaip ziurite i lengva flirta darbe? g.gif
man kazkaip atrodo kad toks lengvas flirtas nuotaikai pakelti nieko blogo - tik linksmiau dirbti... Bet va pas mus yra vienas vyriskis, kuris tokius "riebius" pokstus meto blink.gif - taip jis flirtuoja. Is pradziu buvo nejauku, bet paskui pastebejau, kad su puse kontoros moteru jis taip. Grubiai atrezti nesinori, bet tokiam pat lygyje flirtuoji man kazkaip ne lygis.... kaip kokiam hareme jauciuosi.... huh.gif
Atsakyti
cool.gif
As manyciau kad darbe geriau butu islaikyti TIK darbinius santykius, na bet zinoma jai koks grazuolis darbe aki pamerkia juk nesedesi kaip kokia lebeda, pamerksi akyte atgal.
O siaip geriau kad to nebutu angel_sadangel.gif
Atsakyti
Manu lengvas flirtas tikrai nekenkia nei darbe nei siaip, zinoma padorumo ribose. Tik viena beda kaip suvaldyti situacija, kad lengvas flirtas neperaugtu i tarnybini romana.
Nors .... kartais tarnybiniai romanai perauga i laiminga santuoka thumbup.gif heart.gif
Atsakyti
Kaip darbe be flirto?? Jokiu būdu. Flirtas būtinas, lengvas, subtilus, kuris priverčia pasijusti žavia moterimi..gali atsakyti, gali ir neatsakyti..nurašyti viską savo tariamam ar esamam paslaptingumui..
Aš tai praktikuoju. Kartais. laugh.gif
"Riebių" anekdotų darbe nemėgstu, nes kažkaip nežinau kaip reaguoti..Jei įoprastoje draugų kompanijoje juokčiausi, tai darbe viskas kitaip. Nemėgstu pasijusti darbe, kaip pakliuvusi į kokią landynę.
Išvis vyras paskojantis "riebius" anekdotus, nevengiantis gašlumų, nešvankybių darbinėje aplinkoje, tai man labai nevyriškas..Viską atleisčiau, jei tai vyktų lovoje wink.gif Reikia jausti saiką ir nepriversti kitų žmonių jaustis nepatogiai..kas būtų, jei vyrų kompanijoje su kokia kolege imtum kalbėti, jog kokie higieninių paketų sparneliai nelaiko...
Išvis reikia atsižvelgti į konkretų žmogų, kitam ir lengvas flirtas darbe nepriimtinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 20 gegužės 2004 - 22:06
Darbe lengvas flirtas - dalykas thumbup.gif .
Atsakyti
Šiaip aš esu už lengvą flirtą ir nebūtinai darbe. Neseniai ėjau į policiją pasikeisti savo teises (ištekėjau seniai, o teisės ir liko nekeistos). Tai toks policininkas su manimi flirtavo, akį vis merkė, juokavo... Tai žinokite energijos ir geros nuotaikos pasikroviau visai dienai. thumbup.gif
Atsakyti
o nekyla sioks toks pavydas, kai pamatote kad flirto objektas flirtuoja ir su kitomis?
juk siaip ar taip jei kazkas su manim flirtuoja, jauciuosi kaip ir isskirtine...o cia dar kazkas irgi... isskirtine smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Zydre @ 2004 05 21, 15:25)
o nekyla sioks toks pavydas, kai pamatote kad flirto objektas flirtuoja ir su kitomis?
juk siaip ar taip jei kazkas su manim flirtuoja, jauciuosi kaip ir isskirtine...o cia dar kazkas irgi... isskirtine smile.gif

mhm... buna buna... wink.gif laugh.gif

flirtas darbe butinas wink.gif thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Flirtas darbe kaifovas dalykas. Buvo pas mus keli kolegos, kurie su visom flirtuodavo, bet niekada nebudavo gaslus ar nemandagus. Manes nejaudino, kad pamerkes aki man uz keliu minuciu merkia aki kitai kolegei. Tiesiog budavo smagu pajuokauti, pasijausti patrauklia moterim thumbup.gif Tai lyg zaidimas praskaidrinantis rimta darbine atmosfera.
Aisku, pasitaikydavo, kad toks mirksintis paskui per koki baliu kazko daugiau uzsinori. Taciau, kai pastatai mandagiai zmogu i vieta, vel viskas nekaltai ir smagiai tesiasi. Gal jie kazko daugiau ir gaudavo is kitu kolegiu, as nezinau ir net nesirupinau tuo, tiesiog smagiai leisdavau kavos pertraukeles ir vakarelius.
Atsakyti
Pas mus darbe buvo toks senas krienas. Pareigose tokios gan garbingose. Filialo direktorius, mol dry.gif Ir isivaizdavo senas krienas, kad jis yra labai grazus irgi patrauklus. Ne, gerai, megejas persudyt. Ir dar jis isivaizdavo, kad yra labai samojingas... Nzn is kur istrauke biggrin.gif Tai kai jis dedavo "flirtuoti", kildavo noras sleptis. Nu ten, is serijos, kodel be miniako, as noriu tavo kojas matyt blink.gif Arba - duokit man kavos, jei daugiau nieko nesiulot - saviems tai aisku duodat, ania? Taip vat... Subtilumu nepaduodavo nei is tolo. O jau ant manes tai zmogus buvo vienu momentu tiesiog uzsisedes... Tipo, patikau dry.gif

Na as tylejau tylejau kazkiek laiko - pabandai juokais nuleist, pabandai kazka pajuokaut, kad atstuma islaikyt - bet kad spyga, nepadeda. Tai galu gale nervai neislaike... biggrin.gif

Karta jis buvo beatvaziuojas, tas saulute. Tai musu shefas, tipo generalinis, sako - va tuoj anas atvaziuos, padaryk mums kavos, ka? Buvau viena tuo metu kontoroj barmenes pareigose, visos kitos moteros pietavo. Kas reiske, kad jeigu as nedarysiu, tai is kitur jis kavos ir negaus biggrin.gif Sakau, nedarysiu. Shefas nesuprato. Ka? - sako. Mat visada kavos is musu gauna ir siaip yra lepinamas tuo aspektu biggrin.gif Sakau: jums - maloniai prasom, galiu kavos, galiu arbatos, o anam nedarysiu. O ko jam ne, klausia shefas smile.gif O todel, sakau, kad jis prie manes seksualiai priekabiauja biggrin.gif KAAAAAA? Cia jau shefas susinervino, jis kontoroj bliatstvu nesitikejo, mat kur bliatstvos, ten ne darbas rolleyes.gif Nu vat ta, sakau, per visokias nesamones fantazija atsoko, va ka tik telefonu su juo kalbejau, vyr buh ieskojo, nerado, tai ta proga man isaiskino, kad jei siuo metu kontoroj as viena moteris, tai jam aisku, kokias paslaugas as teikiu jums ir reciau kitiems kontoros diedams, ir isreiske nuoskauda, kodel jam ne, ir atsiprase, kad sutrukde! laugh.gif O musu vadas - otlicnyj semianin, kulturingas, jam tokios mintys ir i galva neatejo, kad jei per pietus 4 zmones sedi, tai kazkam panasu, kad jie cia grupiniu uzsiima biggrin.gif
Baigesi tuom, kad shefas tuoj pat paskambino anam i mobilu, gerai iskoliojo ir tuom visi namiokai baigesi biggrin.gif Jis su manim apskritai beveik nustojo sneket, o zvelgdavo tik susiraukes ir taip masliai, tipo, atspejau tada, ar ka? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Isizeide biggrin.gif Bet neilgai bedirbo, beje, liko ismestas uz prasta darba... Ozzzzzys dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 05 21, 20:45)
Pas mus darbe buvo toks senas krienas. Pareigose tokios gan garbingose. Filialo direktorius, mol dry.gif Ir isivaizdavo senas krienas, kad jis yra labai grazus irgi patrauklus. Ne, gerai, megejas persudyt. Ir dar jis isivaizdavo, kad yra labai samojingas... Nzn is kur istrauke biggrin.gif Tai kai jis dedavo "flirtuoti", kildavo noras sleptis. Nu ten, is serijos, kodel be miniako, as noriu tavo kojas matyt blink.gif Arba - duokit man kavos, jei daugiau nieko nesiulot - saviems tai aisku duodat, ania? Taip vat... Subtilumu nepaduodavo nei is tolo. O jau ant manes tai zmogus buvo vienu momentu tiesiog uzsisedes... Tipo, patikau dry.gif

Na as tylejau tylejau kazkiek laiko - pabandai juokais nuleist, pabandai kazka pajuokaut, kad atstuma islaikyt - bet kad spyga, nepadeda. Tai galu gale nervai neislaike... biggrin.gif

Karta jis buvo beatvaziuojas, tas saulute. Tai musu shefas, tipo generalinis, sako - va tuoj anas atvaziuos, padaryk mums kavos, ka? Buvau viena tuo metu kontoroj barmenes pareigose, visos kitos moteros pietavo. Kas reiske, kad jeigu as nedarysiu, tai is kitur jis kavos ir negaus biggrin.gif Sakau, nedarysiu. Shefas nesuprato. Ka? - sako. Mat visada kavos is musu gauna ir siaip yra lepinamas tuo aspektu biggrin.gif Sakau: jums - maloniai prasom, galiu kavos, galiu arbatos, o anam nedarysiu. O ko jam ne, klausia shefas smile.gif O todel, sakau, kad jis prie manes seksualiai priekabiauja biggrin.gif KAAAAAA? Cia jau shefas susinervino, jis kontoroj bliatstvu nesitikejo, mat kur bliatstvos, ten ne darbas rolleyes.gif Nu vat ta, sakau, per visokias nesamones fantazija atsoko, va ka tik telefonu su juo kalbejau, vyr buh ieskojo, nerado, tai ta proga man isaiskino, kad jei siuo metu kontoroj as viena moteris, tai jam aisku, kokias paslaugas as teikiu jums ir reciau kitiems kontoros diedams, ir isreiske nuoskauda, kodel jam ne, ir atsiprase, kad sutrukde! laugh.gif O musu vadas - otlicnyj semianin, kulturingas, jam tokios mintys ir i galva neatejo, kad jei per pietus 4 zmones sedi, tai kazkam panasu, kad jie cia grupiniu uzsiima biggrin.gif
Baigesi tuom, kad shefas tuoj pat paskambino anam i mobilu, gerai iskoliojo ir tuom visi namiokai baigesi biggrin.gif Jis su manim apskritai beveik nustojo sneket, o zvelgdavo tik susiraukes ir taip masliai, tipo, atspejau tada, ar ka? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Isizeide biggrin.gif Bet neilgai bedirbo, beje, liko ismestas uz prasta darba... Ozzzzzys dry.gif

Nu graziai sutvarkei vyruka thumbup.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O kaip galvojat, jusu vyrai irgi su bendradarbem flirtuoja?
Atsakyti