Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjo 1-oji lopšelyje- darželyje

sveikos mamytes. mano dukryte eis pirma karta i darzeli nuo rugsejo1. pati esu nedarzeline tai nezinau kaip rengti vaika ta diena blush2.gif kokio puosnumo rubeliu reikia?ir siaip kaip rengiamos mergaites darzelyje kelnes ar sijonai geriau 4u.gif
Atsakyti
Labas
Mano mergina pernai pradėjo eit. Ir man klausimas buvo kilęs apie rugsėjo1. Paklausiau auklėtojos, tai sakė, kad darželyje ši diena nėra švenčiama. O rengiasi kas kaip nori. Daugiausia aišku su kelnėm mergaitės vaikšto. Bet manoji pamišus ant suknelių, tai su suknelėm....
Atsakyti
Renk PATOGIAI 4u.gif Ypač pirmais metais, tai čia ne šventė, o stresas biggrin.gif Nereikia ypatingai puoštis. Šiaip vėliau auklėtojos pataria vengti džinsiukų ir kitų rubelių pažemintu liemeniu, veržiančių, spaudžiančių pilvuką, geriau viskas ant gumytės.
nieko ypatingo tikrai nereikia. Pvz. manoji dažniausiai eina su pėdkelnėm ir sijonu. Žiemą būna labai šilta, tai irgi persirengia sijonu. Yra mergaičių einančių tik su treningiukais. Rengiasi kaip kam gražu ir patogu. O jeigu dar pirmieji metai darželyje, tai išvis neverta puošti, nes apsilepos maistu, gėrimais ir t.t.
Atsakyti
ir mum aktuali ta tema , aciukas uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krikre @ 2009 08 06, 09:16)
sveikos mamytes. mano dukryte eis pirma karta i darzeli nuo rugsejo1. pati esu nedarzeline tai nezinau kaip rengti vaika ta diena  blush2.gif  kokio puosnumo rubeliu reikia?ir siaip kaip rengiamos mergaites darzelyje kelnes ar sijonai geriau  4u.gif

Puošniais rūbeliais galėsit regti per šventes mirksiukas.gif Pirmą dieną bus streso, valgydami apsilaistys, tai purvinom rankutės perbrauks ir t.t.

Kasdienai irgi tik patogūs rūbai mirksiukas.gif Juk vaikas eina į kolektyvą, ten piešia, valgo prie vieno stalo, o "nelaimių" daug gali atsitikti biggrin.gif Geriau paprasti, lengvi rūbeliai. o vėstant orams - pagal situaciją: šalta - šiltesnius rūbelius.

Kiekvieną rugsėjo 1 d. nešam auklėtojoms, šeimininkutei ir direktorei po gėlytę rolleyes.gif Daug nekainuoja, bet daug lemia rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, mums taip pat aktuali tema ax.gif
sakot kad pirma diena nepuosti? g.gif as tai galvoju kad mes ten visa diena nebusim o ir vieno nepaliksiu as tai galvoju uzdet kelnytes marskinukus g.gif
o nesat tik gelytes auklytems visoms ar ir koki zaisla grupei? ar tai darot veliau? 4u.gif
Atsakyti
Renkit kaip patogiau, darželinukams čia jokia šventė.
Atsakyti
QUOTE(alinata @ 2009 08 10, 14:36)
sveikos, mums taip pat aktuali tema  ax.gif
sakot kad pirma diena nepuosti? g.gif  as tai galvoju kad mes ten visa diena nebusim o ir vieno nepaliksiu as tai galvoju uzdet kelnytes marskinukus g.gif
o nesat tik gelytes auklytems visoms ar ir koki zaisla grupei? ar tai darot veliau? 4u.gif

Kadangi grupėje būna auklėtoja ir šeimininkutė, tai jom ir nešam gėles mirksiukas.gif Jei tą dieną dirba abi auklėtojos, antrai auklėtojai paliekam grupės ir jai perduoda. Jei ji tą dieną nedirba - atnešam kitą dieną. Dar direktorei nešam, nes gėlė daug ką perka ax.gif
Atsakyti
o tai gal nuvesti pasipuosusi vaika,paskui perenkti i kokias trenigines kelnytes kad butu patogiau,pirma karta ir mes siais metais eisim i darzelia,tai visai nieko nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 13 rugpjūčio 2009 - 17:33
QUOTE(renatuxre @ 2009 08 13, 18:32)
o tai gal nuvesti pasipuosusi vaika,paskui perenkti i kokias trenigines kelnytes kad butu patogiau,pirma karta ir mes siais metais eisim i darzelia,tai visai nieko nezinau  schmoll.gif

Pirmą kartą puošiau, bet rūbeliai buvo patogūs. Kadangi buvau kartu, padėjau pavalgyti, buvau išėjusi tik valandėlei, tai namo grįžo švarutė smile.gif
Atsakyti
Ir mano dukrele siemet eis pirma karta i darzeli. Irgi galvoju ka aprengt ar sukneles reiktu ar uztenka dzinsinio sijonuko ir puosnesnes bliuskutes. beje o kokia nors rugsejo 1 programa ar buna darzelinukam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2009 08 13, 18:32)
o tai gal nuvesti pasipuosusi vaika,paskui perenkti i kokias trenigines kelnytes kad butu patogiau,pirma karta ir mes siais metais eisim i darzelia,tai visai nieko nezinau  schmoll.gif

Aprenkit patogiais rūbeliais. Švenčių metu vaikus gražiai aprengiama prieš šventę, likus pusvalandžiui mirksiukas.gif

QUOTE(katuksss @ 2009 08 14, 08:41)
Ir mano dukrele siemet eis pirma karta i darzeli. Irgi galvoju ka aprengt ar sukneles reiktu ar uztenka dzinsinio sijonuko ir puosnesnes bliuskutes. beje o kokia nors rugsejo 1 programa ar buna darzelinukam?  4u.gif

Šitos komplektacijos pilnai užteks mirksiukas.gif Jokių šventinių renginių nebūna, ypač pirmą kartą einant į darželį. Nebent auklėtoja grupėje suorganizuos kokią mini programėlę.
Atsakyti