Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

Sveikos,
as vel su klausimu ax.gif
siandien turejau priespaskutine vairavimo pamoka.vaziavome i N.Vilnios aikstele mokytis pratimu. Po viena pratima padarem T forma, apsisukimas, i vaziavimas i garaza ir viskas.Ir nuvaziavom atgal namo.Aisku nieko neprisimenu, nes visus veiksmus atliko jis pats.Kai isvaziavom pamaciau kad kiti dar mokosi ir liko.Tai kylo klausimas ar ilgai uztrukote su instruktoriumi aiksteleje kalbu ne apie papildomas pamokas. Ir dar klausimas priespaskutine pamoka o mes i miesta tik viena karta vaziavom vis po rajonus sukomes.Instruktorius apie klaidas nieko nesako, nieko nepasakoja apie egzaminus. Tik pasake, kad esu blogiausia mokine per visa istorija, nors vaziuoju gerai, net jauciu, kad papildomu pamoku nereikia, tik labai keista, kad instruktorius nepasakoje kaip regitroje viks egzaminas, nepasakoje apie klaidas.Labai keista.Itariu nori man pasiulyti papildomu pamoku, aisku atsisakysiu.
Pasakykit kkaip Jums vyko pamokos su instrukt.ne papildomos, o tos ieinancios i mokyklos kaina.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 08 25, 20:39)
siandien turejau priespaskutine vairavimo pamoka.vaziavome i N.Vilnios aikstele mokytis pratimu.

4u.gif o kas ten per aikštelė, mokama? Dažnai tenka būt šalia N.Vilnios... blush2.gif užsuktumę ir mes prie progos................. blush2.gif
Atsakyti
tai, kad i ta aikstele visi ir vaziuoja mokytis, tai vienintele pritaikyta aikstele.Instruktorius turi zinoti apie ja
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 08 25, 21:44)
tai, kad i ta aikstele visi ir vaziuoja mokytis, tai vienintele pritaikyta aikstele.Instruktorius turi zinoti apie ja

tai kad aš su vairavimo mokykla jau baigiau, instruktoriaus nebeturiu.. tai ir klausiu, kaip man su vyru tą aikštelę N.Vilnioj rast??? g.gif 4u.gif 4u.gif Na maždaug kurioj vietoj ir negi ji nemokama?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 08 25, 19:39)
Sveikos,
as vel su klausimu  ax.gif
siandien turejau priespaskutine vairavimo pamoka.vaziavome i N.Vilnios aikstele mokytis pratimu. Po viena pratima padarem T forma, apsisukimas, i vaziavimas i garaza ir viskas.Ir nuvaziavom atgal namo.Aisku nieko neprisimenu, nes visus veiksmus atliko jis pats.Kai isvaziavom pamaciau kad kiti dar mokosi ir liko.Tai kylo klausimas ar ilgai uztrukote su instruktoriumi aiksteleje kalbu ne apie papildomas pamokas. Ir dar klausimas priespaskutine pamoka o mes i miesta tik viena karta vaziavom vis po rajonus sukomes.Instruktorius apie klaidas nieko nesako, nieko nepasakoja apie egzaminus. Tik pasake, kad esu blogiausia mokine per visa istorija, nors vaziuoju gerai, net jauciu, kad papildomu pamoku nereikia, tik labai keista, kad instruktorius nepasakoje kaip regitroje viks egzaminas, nepasakoje apie klaidas.Labai keista.Itariu nori man pasiulyti papildomu pamoku, aisku atsisakysiu.
Pasakykit kkaip Jums vyko pamokos su instrukt.ne papildomos, o tos ieinancios i mokyklos kaina.Aciu.

na jei jaučiat,kad tikrai gerai vairuojat tai manau instruktorius taip elgiasi norėdamas susišluot kuo daugiau pinigų iš jūsų. Asmeniškai per kiekvieną pamoką girdėdavau daug pastabų,pamokymų apie vairavimą.daug pasakodavo apie egzaminus.Dažnai sustadbydavo vidury gatvės ir užduodavo įvairių klausimų apie ženklus ir kaip elgčiausi įvairiose situacijose..
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 08 25, 23:47)
tai kad aš su vairavimo mokykla jau baigiau, instruktoriaus nebeturiu.. tai ir klausiu, kaip man su vyru tą aikštelę N.Vilnioj rast??? g.gif  4u.gif  4u.gif  Na maždaug kurioj vietoj ir negi ji nemokama?? g.gif

ten nieks pasaliniu neileidzia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 08 25, 20:39)
Sveikos,
as vel su klausimu  ax.gif

taigi papildomas pamokėles,jeigu jų reikės,tai gali imti ir pas kitą instruktorių smile.gif
Atsakyti
as ir ieskosiu kito isnstruktoriaus, nes uzkniso mane tas nieko nezinojimas.Pagal ji as nieko nemoku, as suprantu, kad praktika reikalinga, bet paaiskinti tai reikia.Ieskosiu kito instruktoriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 08 26, 09:49)
as ir ieskosiu kito isnstruktoriaus, nes uzkniso mane tas nieko nezinojimas.Pagal ji as nieko nemoku, as suprantu, kad praktika reikalinga, bet paaiskinti tai reikia.Ieskosiu kito instruktoriaus  smile.gif

Tai gal jis paprasčiausiai nemoka paaiškint kaip ka daryt g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2010 08 26, 20:25)
Tai gal jis paprasčiausiai nemoka paaiškint kaip ka daryt g.gif  g.gif

kokioj cia mokykloje taip? blink.gif
Atsakyti
mokyklos kol kas nesakysiu nes dar reikia egzus ten laikyti, o jis privairavimo mokyklos egz manes prileisti nenori, na sako laikyk, bet is kart duoda zinoti, kad neislaikysiu.Kai paklausiau kiek is musu studentu pasirenge islaikyti egz sako nevienas, nes 20 pamoku yra mazai. Oj zodziu labai esu nezinomybeje, gal tikrai vairuoti nemoku blink.gif bet kelyje gerai jauciuosi.na ziuresim kas bus bigsmile.gif
Atsakyti
o varge, kažkoks nelabai vykęs tas tavo instruktorius...Apskritai yra neetiška savo mokiniui sakyti, kad jis yra pats blogiausias iš visų turėtų... doh.gif juk daugelis ateina visiškai bum bum, jam ir moki pinigus už tai, kad išmokintų, paaiškintų, o ne morališkai žlugdytų. Tavim dėta pravažinėčiau tas valandas ir bėgčiau iš mokyklos kuo toliau. Susirask normalų instruktorių ir pasiimk vieną papildomą pamoką (nors ir jautiesi gerai už vairo). Tegul jis paaiškina tvarką egzaminuose, atsako į tau rūpimus, nežinomus klausimus, aikštelėje viską noramaliai prodo smile.gif Na bet tai kaip šlykštu, moki pinigus ir gauni kažkokį vriedną diedą, kuris sėdi šalia tam, kad sėdėtų...
Beje, aš kai į aikštelę nuvažiuodavau, tai pusvalandį kokį joje praleisdavau... Kad ir viskas puikiai gaudavosi, vis tiek kiekvieną pratimą po 3 kartus atlikt liepdavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglia: 27 rugpjūčio 2010 - 10:00