Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

man jau pirmadieni pirma pamoka biggrin.gif baisingai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2010 08 27, 10:33)
man jau pirmadieni pirma pamoka biggrin.gif  baisingai bijau unsure.gif

nebijokit smile.gif

o a tuoj varysiu vairuotojo pažymėjimo pasiimt .Laukiu nesulaukiu ax.gif

kalbant apie instruktoriu tai darne tokių pasitaiko.. Kai mano sesė mokės, jos vairavimo instruktorius kelis kartus buvo net užmigęs,kai ji vairavo blink.gif Arba šnekėdavo tel;efonu su savo dukra.Ir šiaip labai dažnai prašydavo,akd sustot į kokią parduotuvę jam šokoladukų nusipirkt blink.gif doh.gif

MOki pinigus ir dar nežinai ar naudos bus kokios ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 08 27, 11:53)
nebijokit smile.gif

o a tuoj varysiu vairuotojo pažymėjimo pasiimt .Laukiu nesulaukiu ax.gif

kalbant apie instruktoriu tai darne tokių pasitaiko.. Kai mano sesė mokės, jos vairavimo instruktorius kelis kartus buvo net užmigęs,kai ji vairavo blink.gif  Arba šnekėdavo tel;efonu su savo dukra.Ir šiaip labai dažnai prašydavo,akd sustot į kokią parduotuvę jam šokoladukų nusipirkt blink.gif  doh.gif 

MOki pinigus ir dar nežinai ar naudos bus kokios ar ne doh.gif

as ir girdejus tokius bajerius ne karta unsure.gif mano MB siandien leipe kuro vaziuot uzsipilt g.gif neturetu to daryti prie mokant vairuoti,o nevairavimo metu? blink.gif
Atsakyti
ISSILAIKIAU TEORIJA thumbup.gif LIKO TIK VAIRAVIMAS IR TEISES MANO bigsmile.gif
Atsakyti
Pravažinėjau jau 5 pamokas, bet gatvėj dar tokia žiopla jaučiuos. doh.gif Vakar išvis vos neapsižliumbiau bevairuodama. doh.gif Instruktorių turiu superinį, man net gėda prieš jį, kad šimtą kartų man normaliai aiškina, o aš vis tiek tas pačias nesąmones darau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 08 27, 13:39)
Pravažinėjau jau 5 pamokas, bet gatvėj dar tokia žiopla jaučiuos.  doh.gif Vakar išvis vos neapsižliumbiau bevairuodama.  doh.gif Instruktorių turiu superinį, man net gėda prieš jį, kad šimtą kartų man normaliai aiškina, o aš vis tiek tas pačias nesąmones darau.  doh.gif

Palauk, ateis dar tas persilaužimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 08 27, 13:24)
ISSILAIKIAU TEORIJA thumbup.gif  LIKO TIK VAIRAVIMAS IR TEISES MANO bigsmile.gif

TIK vairavimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nepyk, kad juokiuosi, čia nepiktai tongue.gif tiesiog man ta teorija buvo ,,Š" vietoj palyginus su vairavimu- ten grynas nervų stiprumo išbandymas ir baisiausias dalykas iš viso kelio link teisių gavimo maratono:} Na, bet vienu žingsniu Tu jau arčiau, sveikinu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pritariu 100 procentu...
Atsakyti
Aciu,vairuot tai gerai sekasi bigsmile.gif bet vien tas zodis egzaminas nervuoja biggrin.gif
Atsakyti
Man vakar pirma karta aiksteleje pamoka buvo. Siaubas kazkoks. Visa nervuota, depresuota is tos pamokos isvaziavau. Galvoju negi tokia negabi as-nieko nesuprantu, masinos is viso nejauciu, nezinau, ku ka sukti. Instruktorius nori, kad as pati viska suprasciau, berodo, kur ta vaira sukti. Zodziu sokas man vakar buvo. Nezinau, kaip cia kazkas minejo, ar as ta luzi pajausiu, nes kol kas tai tikrai s.. jauciuosi del tokio savo negabumo.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 08 27, 16:21)
Man vakar pirma karta aiksteleje pamoka buvo. Siaubas kazkoks. Visa nervuota, depresuota is tos pamokos isvaziavau. Galvoju negi tokia negabi as-nieko nesuprantu, masinos is viso nejauciu, nezinau, ku ka sukti. Instruktorius nori, kad as pati viska suprasciau, berodo, kur ta vaira sukti. Zodziu sokas man vakar buvo. Nezinau, kaip cia kazkas minejo, ar as ta luzi pajausiu, nes kol kas tai tikrai s.. jauciuosi del tokio savo negabumo.

as jau astuonias pamokas turejau,beliko dvi. Luzio dar nera schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(*IsaDora* @ 2010 08 27, 12:39)
Pravažinėjau jau 5 pamokas, bet gatvėj dar tokia žiopla jaučiuos.  doh.gif Vakar išvis vos neapsižliumbiau bevairuodama.  doh.gif Instruktorių turiu superinį, man net gėda prieš jį, kad šimtą kartų man normaliai aiškina, o aš vis tiek tas pačias nesąmones darau.  doh.gif

visai normalu čia juk.Tikrai ateis tas pajautimas ir apsitikėjimas:)

QUOTE(eglia @ 2010 08 27, 13:56)
TIK vairavimas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nepyk, kad juokiuosi, čia nepiktai tongue.gif tiesiog man ta teorija buvo ,,Š" vietoj palyginus su vairavimu- ten grynas nervų stiprumo išbandymas ir baisiausias dalykas iš viso kelio link teisių gavimo maratono:} Na, bet vienu žingsniu Tu jau arčiau, sveikinu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Taip pat pagalvojauperskaičius biggrin.gif

QUOTE(Jovita23 @ 2010 08 27, 14:21)

aš to lūžio nepajutau net kai 10kartų pavažinėjau.Darkelios papildomos pamokos ir išslaikiau iš pirmo karto. smile.gif Taigi,nėra ko sielotis:)
Atsakyti