Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

QUOTE(*Passion* @ 2010 09 22, 13:11)
Dabar kur nors pigiai nelabai rasi. Kainos daugmaz nuo 60lt prasideda. O dar gi nuo rugsejo brango , tai istikruju net ir nezinau. reikia asmeniskai su instruktorium kokiu kalbetis, tai jie pasako kainas. Cia vilniuj bent jau.
Zinau, kad mano instruktorius iki rugsejo apie 70lt eme, bet sake nuo rugsejo brangs.

As jau po siandieninio vaziavimo. Vel aikstelej buvom. Dar prie regitros nei kart nevaziavau, penktadieni vaziuosiu  doh.gif  Kiek girdejau kitose mokyklose pastoviai po regitrinius kelius vazineja, o ne siaip sau po miesta.

as tik viena karta regitriniais marsrutais pavazinejau su instruktorium,jau kai buvo like gal dvi pamokos iki egzo. Po to su MB vaziavau kelis kart ir iki aiksteles pasiziuret kaip laiko ir regitriniais marsrutais paveziojo. Ir per egza nebuvo baimes kad nezinau koks cia kelias ir kaip vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 09 22, 15:27)
as tik viena karta regitriniais marsrutais pavazinejau su instruktorium,jau kai buvo like gal dvi pamokos iki egzo. Po to su MB vaziavau kelis kart ir iki aiksteles pasiziuret kaip laiko ir regitriniais marsrutais paveziojo. Ir per egza nebuvo baimes kad nezinau koks cia kelias ir kaip vaziuoti  smile.gif

ir kaip? Is pirmo karto issilaikei?
As tai su tata pavazinesiu penktadiei, pasimalsiu aplink regitra, bet, kad dabar ten remontai link lazdynu, ta viaduka stato, tai net nezinau kaip ten bus. As vat net aiksteles nemacius, noreciau pasiziuret kaip ten vazineja kiti, reiks MB kalbint pavaziuot pirmadieni.
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 09 22, 16:49)
ir kaip? Is pirmo karto issilaikei?
As tai su tata pavazinesiu penktadiei, pasimalsiu aplink regitra, bet, kad dabar ten remontai  link lazdynu, ta viaduka stato, tai net nezinau kaip ten bus. As vat net aiksteles nemacius, noreciau pasiziuret kaip ten vazineja kiti, reiks MB kalbint pavaziuot pirmadieni.

taip is pirmo smile.gif nemanau kad vaziuosit per egzamina ten,nes ten pastoviai kamsciai. manau dauguma sukiojas dabar aplink regitra,maxima baze bei gariunus,toliau turbut nelabai vaziuoja kura taupo matyt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 09 22, 09:01)
Ir kas ten per mokykliniai egzaminai vairavimo? pirma kart tokius girdziu!

Na, pas mus taip vadinasi jie. Pirmiausia mokykloj issilaikom vairavimo teorijos egza, o tada i regitra....
ir plius dar yra egzas mokyklinis pravaziavimo aiksteleje pas mumis.....

Ai vejai kazkokie.... teorija turi laikyt tris kartus, dar pravaziavimas aikstelej (egzas), pasako savo laikus, o prie dirbanciu nesitaiko ne trupucio.....
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 09 22, 18:22)
taip is pirmo smile.gif nemanau kad vaziuosit per egzamina ten,nes ten pastoviai kamsciai. manau dauguma sukiojas dabar aplink regitra,maxima baze bei gariunus,toliau turbut nelabai vaziuoja kura taupo matyt. smile.gif

man instruktorius irgi taip sake,nevaziuoja i miesta toliau, o kaip is tikro gal laikiusios nesenai pasakys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 09 22, 12:11)
As jau po siandieninio vaziavimo. Vel aikstelej buvom. Dar prie regitros nei kart nevaziavau, penktadieni vaziuosiu  doh.gif  Kiek girdejau kitose mokyklose pastoviai po regitrinius kelius vazineja, o ne siaip sau po miesta.

na as su instruktorium tai nuolat "maldavaus" tais egzamininiais keliais smile.gif bet kas is to,kad ziopla esu.
Rytoj eisiu laikyti to vadinamo mokyklinio vaziavimo aikstelej,idomu ten sunku bus issilaikyt ar ne,nes dar nevisad gerai ivaziuoju,laikau papildomas aiksteles pamokas kuo arciau egzamino datos g.gif
eisiu dabar paziuret,gal ir kaune atsirado laisvu vietu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar išlaikiau Regitroje teorija, o ketbietų.lt dar liko nemažai kreditų. Kaip supratau juos galima padovanoti...
Gal kam reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 09 22, 18:37)
Na, pas mus taip vadinasi jie. Pirmiausia mokykloj issilaikom vairavimo teorijos egza, o tada i regitra....
ir plius dar yra egzas mokyklinis pravaziavimo aiksteleje pas mumis.....

Ai vejai kazkokie.... teorija turi laikyt tris kartus, dar pravaziavimas aikstelej (egzas), pasako savo laikus, o prie dirbanciu nesitaiko ne trupucio.....

Kad mokykloj reik teorija laikytis pries einant i regitra, tai sita zinau, bet, kad vaziavima laikytis mokykloj, tai kazkaip niekas nieko man nesake doh.gif Nu bus matyt antradieni, per paskutini vaziavima.
Atsakyti
Merginos,o jūs,kaip važiuojat,tai jūsų netraukia į šoną?Aš tai varau kartais,arba ant šaligatvio,arba link vidurio kelio blush2.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Passion* @ 2010 09 23, 10:18)
Kad mokykloj reik teorija laikytis pries einant i regitra, tai sita zinau, bet, kad vaziavima laikytis mokykloj, tai kazkaip niekas nieko man nesake  doh.gif  Nu bus matyt antradieni, per paskutini vaziavima.

Man tai mokykloj buvo praktinis važiavimas(egzas) su kita mašina ir kitu instruktorium smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 09 23, 11:24)
Merginos,o jūs,kaip važiuojat,tai jūsų netraukia į šoną?Aš tai varau kartais,arba ant šaligatvio,arba link vidurio kelio blush2.gif  doh.gif

Buna ir man biggrin.gif Jei tik per daug atsipalaiduoju vairuodama iskart klaidas zioplas darau doh.gif
Eedytka,ar yra kur internete Marijampoles regitros egzamino marsrutai? Ar tik pacioj regitroj? Sekmadieni pirma karta vazinejausi po Marijampole,tai visai neblogai sekesi thumbup.gif Noreciau pravaziuoti ir visais marsrutais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 09 23, 10:29)
Buna ir man biggrin.gif Jei tik per daug atsipalaiduoju vairuodama iskart klaidas zioplas darau  doh.gif
Eedytka,ar yra kur internete Marijampoles regitros egzamino marsrutai? Ar tik pacioj regitroj? Sekmadieni pirma karta vazinejausi po Marijampole,tai visai neblogai sekesi thumbup.gif Noreciau pravaziuoti ir visais marsrutais ax.gif

Nu,kad net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 09 23, 11:32)
Nu,kad net nežinau g.gif

tada teks i pacia regitra nuvaziuot ir nusirasyt smile.gif
Atsakyti