Aikštelės tai nereikia bijot :} tik iš pradžių atrodo ,kad bus labai sunku. O va mieste man visai nesiseka..Jaučiuos tokia nevykelė.Kalidų darau daug,atrodo jog jokio progreso nebūtų

O as vakar turejau pirma vairavimo pamoka. Kiek esu vaziavusi mazda tai atrodo visai neblogai sekasi ja valdyti,o stai vakar,su golfu visai nesiseke
Atrodo as tam golfe visai nemoku naudot sankabos
Ziuresim kas bus toliau
beje,kas spendziat testus ketbilietuose,ar jums irgi paveiksliuku ilgai neatvercia ar tik pas mane taip
Uzknisa kai reikia apie puse minutes laukt kol paveiksliuka parodo

beje,kas spendziat testus ketbilietuose,ar jums irgi paveiksliuku ilgai neatvercia ar tik pas mane taip

Nu ka pirma vairavimo pamoka visai vykusi, egzaminuotojas sake gerai,daugiau tokiu vairuotoju
bet dar nebuvau ju aiksteleje, tik rimi stovejimo aikstelej vazinejau ir mieste kaip liepe

eina kakot ta aikstele
kol instruktorius aiskino kaip ka daryt - viskas ciki piki, o kai jau paciai reik - galvoje juodoji skyle atsiveria, atmintis isitrina, pamirstu kada i kuria gairele reik ziuret, estakada tai is vis naktim sapnuoju
gal kas geru nuorodu idetu. bo teks mintinai kalti
o kaip jum su tais isibegejimais/parkavimais sekasi?

QUOTE(VIVULIA @ 2010 08 05, 16:05)
eina kakot ta aikstele
kol instruktorius aiskino kaip ka daryt - viskas ciki piki, o kai jau paciai reik - galvoje juodoji skyle atsiveria, atmintis isitrina, pamirstu kada i kuria gairele reik ziuret, estakada tai is vis naktim sapnuoju

na isibegejimas lengvai

o parkavaimas sunkiau, bet kai po keliu pamoku ipranti viskas einasi lengvai

na ka ryt manes laukia pravaziavimas su kitu instruktoriujm, bet ale zinokit kaip bijau

QUOTE(Judituxe @ 2010 08 05, 21:53)
na ka ryt manes laukia pravaziavimas su kitu instruktoriujm, bet ale zinokit kaip bijau 

linkiu iveikti baime

Aš tai va,jau rugpjūčio vidury praktiką pradėsiu
Tai dabar laukiu tėčio iš atostogų grįžtant,kad jis mane kur vairuoti pamokintų
LABAI jau nenoriu apsijuokt
Tai norisi bent susipažint su pavarų dėže mechanine,gazu ir sankaba ir tt.
Dar noriu susipažint su varikliu,tai matyt ryt pažindinsiuos,nes viena tėčio mašina prie namų stovi,tai išsižiūrinėsiu visus bakelius su visais skysčiais,patikrinsiu kiek ko yra,nes viską teoriškai moku,bet labai įdomu ir praktiškai išbandyt

QUOTE(Magnifique @ 2010 08 05, 22:34)
Aš tai va,jau rugpjūčio vidury praktiką pradėsiu
Tai dabar laukiu tėčio iš atostogų grįžtant,kad jis mane kur vairuoti pamokintų
LABAI jau nenoriu apsijuokt
Tai norisi bent susipažint su pavarų dėže mechanine,gazu ir sankaba ir tt.
Dar noriu susipažint su varikliu,tai matyt ryt pažindinsiuos,nes viena tėčio mašina prie namų stovi,tai išsižiūrinėsiu visus bakelius su visais skysčiais,patikrinsiu kiek ko yra,nes viską teoriškai moku,bet labai įdomu ir praktiškai išbandyt 

Saunu, as ir apziurejau ka tevu masinos slepia po kapotu kai mokiaus teorija vair.mokykloje

QUOTE(voodou @ 2010 08 05, 23:50)
Saunu, as ir apziurejau ka tevu masinos slepia po kapotu kai mokiaus teorija vair.mokykloje

Nes man atrodo,kad kažkaip bus lengviau laikyt man tuos egzaminus apie automobilio sandara ir panašiai,ne labai noriu iš pirmo karto išlaikyt daugiau,nei 90%,nes teks iš vis 3kartus išlaikyt virš 90%,kad prie mašinos prileistų.Tai šiandien visokių įdomybių apie vairą,sankabą,pavarų dėžę,stabdžius išmokau,tai reik realiai išsibandyt,tik tėtušiui gal nieko nesakysiu,o tai galvos,kad užkurdama mašiną,sugebėsiu nuimt parkingo pavarą ir nuvažiuot į krūmynus

Sveikutės
aš vakar mieste važinėjau antrąkart,o tu siaube
,įsitempus važiuoju,pamirštu kuriuo bėgiu važiuoju,prie sankryžos susimėtau,ką ir kaip daryti,nu žodžiu...,daug galvoju,kad tik viską gerai padaryčiau,bet iš to didelio galvojimo nelabai kas išeina
,ir dar-niekaip man neišeina važiuoti savo dešine puse,varau viduriu kelio,arba į kairę pusę
,instruktorius man sako:''ar tu nematai juostų?"
Tikiuosi,kad išeis man kada nors važiuot savo puse

aš vakar mieste važinėjau antrąkart,o tu siaube

Sveikos, aš irgi prisidėsiu
Šiandien turėjau jau penktą vairavimo pamoką, bet nekaip man su juo
Užgestu amžinai... Sunkus man tas pajudėjimas iš vietos
Aikštelėj tik du kartus buvau, tai irgi nekažkas. Jau aiškiai reikės papildomų pamokų, nes matau, kad man nieks į galvą nelendą, nesvarbu kiek instruktorė bekartotų
Kitą penktadienį turiu mokyklinį teorijos, kaip pasiruošt sakykit? Knygutę vos ne vos prisiverčiau perskaityt, bet nieko nepamenu

Kitą penktadienį turiu mokyklinį teorijos, kaip pasiruošt sakykit? Knygutę vos ne vos prisiverčiau perskaityt, bet nieko nepamenu