Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

Teorijai paskaitos ir testu sprendimas padeda 4u.gif

O kiek jus gaunat balais uz pravaziavimus?
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 08 06, 11:53)

blink.gif kas cia db do daiktas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 08 06, 13:53)

man niekada nieko apie tai instruktorius nesako schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 08 06, 13:53)

aha,tikrai taip mirksiukas.gif ,aš tai sprendžiu www.ketbilietai.lt ir www.arsleidiniai.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 08 06, 14:02)
blink.gif  kas cia db do daiktas?  biggrin.gif

Tuose lapuose, kur pasirašinėjat po pamokos yra grafa balams. Bet kažkaip neteko matyt kokie ten balai yra smile.gif kai pirmąkart sėdau už vairo, dar prieš važiavimą man instruktorius 6 parašė biggrin.gif realiai tuomet po mano 7 pamokos turėtų būti kokie 4 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2010 08 06, 12:38)
Tuose lapuose, kur pasirašinėjat po pamokos yra grafa balams. Bet kažkaip neteko matyt kokie ten balai yra  smile.gif  kai pirmąkart sėdau už vairo, dar prieš važiavimą man instruktorius 6 parašė  biggrin.gif  realiai tuomet po mano 7 pamokos turėtų būti kokie 4  lotuliukas.gif

reiks uzmest aki kai pasivazinesiu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu idomiai,man tai gal valanda aiskino pradzioje ir apie popierius kuriuos pildo ir kas juose ir apie balus....

Nu pas mane, mano nuostabai, pirmas buvo 10, jau du kart pravaziavau turiu 4 po 10 bigsmile.gif sako gerai vairuoju,bet pastabu vistiek buna.
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 08 06, 14:48)
Nu idomiai,man tai gal valanda aiskino pradzioje ir apie popierius kuriuos pildo ir kas juose ir apie balus....

Nu pas mane, mano nuostabai, pirmas buvo 10, jau du kart pravaziavau turiu 4 po 10 bigsmile.gif sako gerai vairuoju,bet pastabu vistiek buna.

Na, mano instruktorius kalboms laiko nešvaisto smile.gif juk tie balai nieko nereiškia, tai tik formalumas. Galutinis įvertinimas vistiek regitroj bus ax.gif
nemanau, kad tie balai labai jau kažką reiškia
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2010 08 06, 12:55)
Na, mano instruktorius kalboms laiko nešvaisto  smile.gif  juk tie balai nieko nereiškia, tai tik formalumas. Galutinis įvertinimas vistiek regitroj bus  ax.gif
nemanau, kad tie balai labai jau kažką reiškia

jei geri balai - pakelia saviverte kazkiek...
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 08 06, 15:01)
jei geri balai - pakelia saviverte kazkiek...

dar klausimas, ar tie balai ne iš oro paimti (tik formalumui).
Kažkaip man jei ten ir 10 būtų parašyta, aš juk žinau, kad važinėju tragiškai, tai man ta savivertė visai nepakiltų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2010 08 06, 13:13)
dar klausimas, ar tie balai ne iš oro paimti (tik formalumui).
Kažkaip man jei ten ir 10 būtų parašyta, aš juk žinau, kad važinėju tragiškai, tai man ta savivertė visai nepakiltų  smile.gif

kadangi balu nemaciau, itariu ju is vis nebuvo irasyta, tai man uztektu ir 7 ax.gif
zinau kad daug klaidu is baimes ir noro teisingai atlikti manevra darau. nes realybej vairuociau visai kitaip. cia apie sankryzas.
Atsakyti
Man tai dar po kiekvienu balu korteleje reikia ir pasirasyt,todel ir zinau tuos balus. Nu tokia tvarka,reikia zimetis. Gi buna patikrinimai,jie turi daryt kaip priklauso pagal sudaryta plana. O tu pazymiu vidurkis rasomas vairavimo baigimo diplome,kaip sake.
Nu,kad is lempos rasytu taip nebuna biggrin.gif Pas mane grieztas instruktorius,nu viska pakomentuoja,bet nuo pat pradziu labai saugiai su juo jauciuosi vaziuodama ir tai matosi,ir mokina tikrai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 08 06, 15:26)
Man tai dar po kiekvienu balu korteleje reikia ir pasirasyt,todel ir zinau tuos balus. Nu tokia tvarka,reikia zimetis. Gi buna patikrinimai,jie turi daryt kaip priklauso pagal sudaryta plana.  O tu pazymiu vidurkis rasomas vairavimo baigimo diplome,kaip sake.
Nu,kad is lempos rasytu taip nebuna biggrin.gif Pas mane grieztas instruktorius,nu viska pakomentuoja,bet nuo pat pradziu labai saugiai su juo jauciuosi vaziuodama ir tai matosi,ir mokina tikrai gerai ax.gif

Aš irgi po kiekvienos pamokos pasiraššinėju, bet kažkaip į tuos balus tik pirmąją pamoką pasižiūrėjau ax.gif
Atsakyti