sveiki ka galit pasakyt apie aukletoja jurga? ji siemet isleidzia vaikucius i parengiama grupe ir ima maziuliukus.

QUOTE(alinaz @ 2009 04 28, 21:21)
sveiki ka galit pasakyt apie aukletoja jurga? ji siemet isleidzia vaikucius i parengiama grupe ir ima maziuliukus. 

Pati geriausia auklėtoja šiame darželyje

QUOTE(Siesta @ 2009 04 28, 21:41)
Pati geriausia auklėtoja šiame darželyje
. Jei tik yra galimybė patekti į jos grupę, siūlyčiau nedvejoti. Mano vyresnėlis buvo jos grupėje metus, o kai reikėjo apsispręsti dėl jaunėlio, ar laukti metus lopšelinėje grupėje, ar leisti metais anksčiau į Jurgitos grupę, visiškai nedvejodama pasirinkau antrą variantą. Tikrai puiki, veikli, linksma, miela ir labai rūpestinga auklėtoja. Per kelis metus kol esame jos globoje, negaliu nė vieno blogo žodžio apie ją pasakyti
.

aciu siesta

Sveiki
Gal kas galėtų parašyti apie aukletoją Genutę? Mes nuo rugsėjo lankysim darželį pas ją?

Gal kas galėtų parašyti apie aukletoją Genutę? Mes nuo rugsėjo lankysim darželį pas ją?
QUOTE(kristinalm @ 2009 04 28, 22:23)
Sveiki

kiek zinau ir girdejau kad labai faina, mano drauges vaikai lanke pas ja.

QUOTE(alinaz @ 2009 04 28, 21:21)

Labai labai faina ir superinė auklėtoja

O šiame darželyje kiek Genučių yra, kiek girdėjau kad 2, viena Genutė o kt. Genovaitė. Ar čia ta pati?
QUOTE(kristinalm @ 2009 05 03, 21:07)
O šiame darželyje kiek Genučių yra, kiek girdėjau kad 2, viena Genutė o kt. Genovaitė. Ar čia ta pati?
Ne ta pati

QUOTE(kristinalm @ 2009 04 28, 22:23)
Sveiki

Mano sunus lanko pas Genute. Sie paskutiniai metai

Zodziu, tikrai labai gera, su patirtim aukletoja

QUOTE(Daivija @ 2009 05 07, 13:46)
Mano sunus lanko pas Genute. Sie paskutiniai metai
Kai pagalvoju - iskarto labai sirdi suspaudzia. Genute yra Aukletoja is didziosios raides. Labai nuostabus zmogus. Sakiau, jei planuosiu vaika - tai taip, kad papultu i Genutes grupe

Smagu girdeti tokius grazius atsiliepimus,ir pats vedimas vaiko pirma kart i darzeli jau ne toks baisus

Sveiki visi. Gal kas gali ka parasyti apie aukletija Zita, labai idomu kokios nomuones apie ja sisidare kitos mamytes.
ar sunku pakliut i si darzeli? ar sukalbama direktore?