Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

sveiki ka galit pasakyt apie aukletoja jurga? ji siemet isleidzia vaikucius i parengiama grupe ir ima maziuliukus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2009 04 28, 21:21)
sveiki ka galit pasakyt apie aukletoja jurga? ji siemet isleidzia vaikucius i parengiama grupe ir ima maziuliukus. 4u.gif

Pati geriausia auklėtoja šiame darželyje wub.gif . Jei tik yra galimybė patekti į jos grupę, siūlyčiau nedvejoti. Mano vyresnėlis buvo jos grupėje metus, o kai reikėjo apsispręsti dėl jaunėlio, ar laukti metus lopšelinėje grupėje, ar leisti metais anksčiau į Jurgitos grupę, visiškai nedvejodama pasirinkau antrą variantą. Tikrai puiki, veikli, linksma, miela ir labai rūpestinga auklėtoja. Per kelis metus kol esame jos globoje, negaliu nė vieno blogo žodžio apie ją pasakyti wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2009 04 28, 21:41)
Pati geriausia auklėtoja šiame darželyje wub.gif . Jei tik yra galimybė patekti į jos grupę, siūlyčiau nedvejoti. Mano vyresnėlis buvo jos grupėje metus, o kai reikėjo apsispręsti dėl jaunėlio, ar laukti metus lopšelinėje grupėje, ar leisti metais anksčiau į Jurgitos grupę, visiškai nedvejodama pasirinkau antrą variantą. Tikrai puiki, veikli, linksma, miela ir labai rūpestinga auklėtoja. Per kelis metus kol esame jos globoje, negaliu nė vieno blogo žodžio apie ją pasakyti  wub.gif .

aciu siesta mirksiukas.gif mes nuo rugsejo 1 dienos pas ja lankisym, ji man pasirode is pirmo zvilgsnio ir labai faina 4u.gif ziuresim kaip maniskei ar patiks, bet tikiuos bus viskas gerai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas galėtų parašyti apie aukletoją Genutę? Mes nuo rugsėjo lankysim darželį pas ją?
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 04 28, 22:23)
Sveiki 4u.gif
Gal kas galėtų parašyti apie aukletoją Genutę? Mes nuo rugsėjo lankysim darželį pas ją?

kiek zinau ir girdejau kad labai faina, mano drauges vaikai lanke pas ja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2009 04 28, 21:21)

Labai labai faina ir superinė auklėtoja thumbup.gif
Atsakyti
O šiame darželyje kiek Genučių yra, kiek girdėjau kad 2, viena Genutė o kt. Genovaitė. Ar čia ta pati?
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 05 03, 21:07)
O šiame darželyje kiek Genučių yra, kiek girdėjau kad 2, viena Genutė o kt. Genovaitė. Ar čia ta pati?

Ne ta pati schmoll.gif Tikrai 2 Genutės
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 04 28, 22:23)
Sveiki 4u.gif

Mano sunus lanko pas Genute. Sie paskutiniai metai verysad.gif Kai pagalvoju - iskarto labai sirdi suspaudzia. Genute yra Aukletoja is didziosios raides. Labai nuostabus zmogus. Sakiau, jei planuosiu vaika - tai taip, kad papultu i Genutes grupe biggrin.gif
Zodziu, tikrai labai gera, su patirtim aukletoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2009 05 07, 13:46)
Mano sunus lanko pas Genute. Sie paskutiniai metai  verysad.gif Kai pagalvoju - iskarto labai sirdi suspaudzia. Genute yra Aukletoja is didziosios raides. Labai nuostabus zmogus. Sakiau, jei planuosiu vaika - tai taip, kad papultu i Genutes grupe  biggrin.gif
Zodziu, tikrai labai gera, su patirtim aukletoja  thumbup.gif

Smagu girdeti tokius grazius atsiliepimus,ir pats vedimas vaiko pirma kart i darzeli jau ne toks baisus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Gal kas gali ka parasyti apie aukletija Zita, labai idomu kokios nomuones apie ja sisidare kitos mamytes.
Atsakyti
ar sunku pakliut i si darzeli? ar sukalbama direktore?
Atsakyti