Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

QUOTE(*Lina* @ 2009 08 03, 14:32)
taip, mūsų vaikai jau eis į kitą grupę į antrą aukštą smile.gif  dar neaišku kurią, manau kai ateisim nuo rugpjūčio 17 pasakys kur persikelsim unsure.gif Auklėtoja bus Violeta wub.gif tik auklytė lygtais jau kita bus, ne Daina g.gif

Dėkui. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visom smile.gif
ir as prisijungiu i jusu tema smile.gif
siandien kaip tik gavau ir sms, kad rugpjucio 25 diena bus susirinkimas egluciu3 grupes teveliu.
kaip jau supratau apie aukletoja Genute vien geri atsiliepimai smile.gif

ar yra i sia grupe einanciu vaikuciu mamyciu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biskiene: 20 rugpjūčio 2009 - 12:32
QUOTE(Biskiene @ 2009 08 20, 13:20)
Laba diena visom wink.gif
siandien kaip tik gavau ir sms, kad rugpjucio 25 diena bus susirinkimas egluciu3 grupes teveliu.
kaip jau supratau apie aukletoja Genute vien geri atsiliepimai wink.gif

ar yra i sia grupe einanciu vaikuciu mamyciu? wink.gif

Laba, mes ėjom (Ugnė smile.gif kur buvom susitikę prie gydytojos kabineto pernai). Aš negavau schmoll.gif jokios žinutės, o kelintą valandą?
Tai visgi keisis mūsų auklėtojos? Nebus Violetos? Ar bus ir Violeta ir Genutė? O Daina?
Atsakyti
QUOTE(vita2 @ 2009 08 20, 13:32)
Laba, mes ėjom (Ugnė  smile.gif kur buvom susitikę prie gydytojos kabineto pernai). Aš negavau  schmoll.gif  jokios žinutės, o kelintą valandą?
Tai visgi keisis mūsų auklėtojos? Nebus Violetos? Ar bus ir Violeta ir Genutė? O Daina?

Viskas gerai unsure.gif : Gi Biskienės mergytė mažesnė, mūsų vaikai jau paliks eglučių grupę pereis į kitą korpusą jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 20 rugpjūčio 2009 - 12:40
QUOTE(vita2 @ 2009 08 20, 13:32)
Laba, mes ėjom (Ugnė  smile.gif kur buvom susitikę prie gydytojos kabineto pernai). Aš negavau  schmoll.gif  jokios žinutės, o kelintą valandą?

Laba,

tai čia gal su mumis buvom susitikę blush2.gif smile.gif Kiek aš girdėjau, tai Violeta lieka, pati prieš atostogas sakė mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anastazas: 20 rugpjūčio 2009 - 13:05
QUOTE(anastazas @ 2009 08 20, 14:04)
Laba,

tai čia gal su mumis buvom susitikę blush2.gif  smile.gif Kiek aš girdėjau, tai Violeta lieka, pati prieš atostogas sakė  mirksiukas.gif  thumbup.gif

rolleyes.gif doh.gif metų nepažiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Biskiene @ 2009 08 20, 13:20)
Laba diena visom smile.gif
kaip jau supratau apie aukletoja Genute vien geri atsiliepimai smile.gif

ar yra i sia grupe einanciu vaikuciu mamyciu? smile.gif

labutis mes taip pat pakliuve nors taip sake kad i egluciu grupe,bet deja jokiu ziniu sms zinute negavom,gal galite papasakoti kas vyko per susirinkima.busim labai dekingos
Papildyta:
labai buciau visom mamytems atsiliepusioms kuriu vaikuciai eis pas Auklyte Genute,Egluciu grupes vaikuciu.
Gant keista tik tai kad negavau jokio pranesimo apie suirinkima,mus tikriausiai pamirso,jei galit padekit ir papasakokit kas buvo kalbama susirinkime,nes pirma dukryte leisiu i darzeli.
Atsakyti
dekui darželio direktoriai ir pavaduotojai,esu dekinga kad taip greit man viska isaiskino ir patvirtino kad tikrai esame priimtos i dazeli.Laukiame nesukantrumu pirmosios dienos darzelyje,kai susipazinsime su mazaisias draugais :)Dekui jums.
Atsakyti
QUOTE(Dewona @ 2009 08 28, 12:10)
dekui darželio direktoriai ir pavaduotojai,esu dekinga kad taip greit man viska isaiskino ir patvirtino kad tikrai esame priimtos i dazeli.Laukiame nesukantrumu pirmosios dienos darzelyje,kai susipazinsime su mazaisias draugais :)Dekui jums.

mes irgi is pradziu taip linksmai dekojome, o dabar tik ziurim kur uz ka reikia vel moketi.

Dabar gavom sarashus su ugdymui skirtom prekem.

Viska supirkti isheina bent 100 litu, o po vasaros darzelio nedarbo

pasirodo "ugdymo " pinigai vis tiek buvo skaiciuojami ir mes vel skolingi uz vasara

60 lt verysad.gif Ot grazu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

galim ir dvigubai paugdyti ir kai serga vaikai ir kai darzelis nedirba:D

Tevai gi turtingi, viska apmokes ir remontus padarys ir rinkliavas susides mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina07: 14 rugsėjo 2009 - 12:35
QUOTE(lina07 @ 2009 09 14, 12:34)
mes irgi is pradziu taip linksmai dekojome, o dabar tik ziurim kur uz ka reikia vel moketi.

Dabar gavom sarashus su ugdymui skirtom prekem.

Viska supirkti isheina bent 100 litu, o po vasaros darzelio nedarbo

pasirodo "ugdymo " pinigai vis tiek buvo skaiciuojami ir mes vel skolingi uz vasara

60 lt  verysad.gif Ot grazu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

galim ir dvigubai paugdyti ir kai serga vaikai ir kai darzelis nedirba:D

Tevai gi turtingi, viska apmokes ir remontus padarys ir rinkliavas susides  mirksiukas.gif

Ugdymo pinigus skaičiuoja ne todėl, kad taip nori direktorė, o todėl kad toks yra priimtas įstatymas. Jis galioja visiems darželiams. O dėl kitų rinkliavų tai visiškai pritariu.... Tėveliai turtingi, ne tik turi pasirūpinti savo namais, bet dar darželius suremontuoti, mokyklas ir t. t.
Atsakyti
kiekvieni teveliai manau rupinasi savo vaiko gerove,o jei darzeli lanko manau taip pat reiktu paziureti ir padeti kad salygos vaikuciui tinkamos butu,o moketi visur reikia.juk mes visi renkam vaikuciui darzeli pagal tvarka ir prieziura,tai manau kiekvieni teveliai nori tvarkingos grupes,darzelio ir gero mazojo leliuko auklejimo-lavinimo.kiek teko lankytis ivairiose darzeliuose,tai patikekit i kaikuriuos man paciai baisu eiti buvo,o kaip mazieji ten buna...o ir teveliai tu darzeliu moka labai daug.tai nemanau kad reiktu peikiti ar piktai komentuoti kai darzelis stengiasi valstybes ir teveliu pagalba padaryti jauku darzeli,kad vaikuciai mielai i ji eitu,o ne taip kai nuvedi vaikutis verkia ir nenori pasilikti,manau kiek vienam teveliui skaudu ziureti i vkianti vaika ir tuo labiau ji palikti su asaromis.As uz tai kad darzeliai butu jaukus vaikuciams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dewona: 16 rugsėjo 2009 - 11:28
QUOTE(Dewona @ 2009 09 16, 11:26)
kiekvieni teveliai manau rupinasi savo vaiko gerove,o jei darzeli lanko manau taip pat reiktu paziureti ir padeti kad salygos vaikuciui tinkamos butu,o moketi visur reikia.juk mes visi renkam vaikuciui darzeli pagal tvarka ir prieziura,tai manau kiekvieni teveliai nori tvarkingos grupes,darzelio ir gero mazojo leliuko auklejimo-lavinimo.kiek teko lankytis ivairiose darzeliuose,tai patikekit i kaikuriuos man paciai baisu eiti buvo,o kaip mazieji ten buna...o ir teveliai tu darzeliu moka labai daug.tai nemanau kad reiktu peikiti ar piktai komentuoti kai darzelis stengiasi valstybes ir teveliu pagalba padaryti jauku darzeli,kad vaikuciai mielai i ji eitu,o ne taip kai nuvedi vaikutis verkia ir nenori pasilikti,manau kiek vienam teveliui skaudu ziureti i vkianti vaika ir tuo labiau ji palikti su asaromis.As uz tai kad darzeliai butu jaukus vaikuciams.

Turbūt vieną vaiką turite, kad taip rašote smile.gif
kai tai kartojasi metai iš metų, kai vedi ne vieną, o tris, o yra tokių kurie ir daugiau, vaikų į darželį, mokyklą ir kai kiekvienam vaikui, ne šeimai, reikia kiekvieną rugsėjį sumokėti po 200-300 litų, gaunais apie 1000 litukų ir tai tik visokiem remontam, tai patikėkit, kitaip galvojasi.
Atsakyti