Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

taip laikinai leidziame viena vaikuti.zinoma sumos dideles,bet juk ne savaite ir vaikutis eina i ta patalpa kur padaryti remontai.zinoma dabar ne tie laikai kad kiekvienas galetu leisti sau daug pinigeiu,bet juk tai daroma del musu vaikuciu,o ne del kasko kitko.
Atsakyti
QUOTE(Dewona @ 2009 10 05, 22:46)
taip laikinai leidziame viena vaikuti.zinoma sumos dideles,bet juk ne savaite ir vaikutis eina i ta patalpa kur padaryti remontai.zinoma dabar ne tie laikai kad kiekvienas galetu leisti sau daug pinigeiu,bet juk tai daroma del musu vaikuciu,o ne del kasko kitko.

Buvo laikas, kai vaikai kiekvienais metais ėjo vis į kitą grupę ir remontavome tris grupes tris metus iš eilės...
Taip, sutinku, kad dėl vaikų daroma, bet aš ir namus turiu, kur viskas daroma, kad vaikams ir šeimai būtų gera ir smagu. Darbe mes irgi praleidžiame daug laiko, tai gal dar ir darbovietes remontuokime savo sąskaita, kad būtų jauku. Mano rūpestis yra šeima, namai, vaikus vedu į darželį, kuris turi, privalo pasirūpinti, kad mano vaikui būtų tenai gera. Nesutinku ir niekada nesutiksiu, kad tai yra normalu...
Atsakyti
kiek teko matyti grupiu jos tikrai tvarkingos ir jaukios,tai nera manau cia prasmes pykti kad reikia remontu ir tai sudaro papildomu islaidu.kiekvienas zmogus turi savo nuomuone ir nusistatyma,galbut ir mano nuomuone gali keistis kasdien,bet si karta mano nuomuone yra tokia kokia yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dewona @ 2009 10 06, 20:36)
kiek teko matyti grupiu jos tikrai tvarkingos ir jaukios,tai nera manau cia prasmes pykti kad reikia remontu ir tai sudaro papildomu islaidu.kiekvienas zmogus turi savo nuomuone ir nusistatyma,galbut ir mano nuomuone gali keistis kasdien,bet si karta mano nuomuone yra tokia kokia yra wink.gif

Tie remontai padaryti už tėvelių pinigus...
viskas baigiu, daugiau šia tema nerašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamukas24: 08 spalio 2009 - 12:59
QUOTE(agurčikas @ 2009 10 02, 15:26)
Turbūt vieną vaiką turite, kad taip rašote smile.gif
kai tai kartojasi metai iš metų, kai vedi ne vieną, o tris, o yra tokių kurie ir daugiau, vaikų į darželį, mokyklą ir kai kiekvienam vaikui, ne šeimai, reikia kiekvieną rugsėjį sumokėti po 200-300 litų, gaunais apie 1000 litukų ir tai tik visokiem remontam, tai patikėkit, kitaip galvojasi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas nors galite pagelbeti,niekaip negaliu as savo vaiko uzrasyti i si darzeli,nes reikia pazymos kad mes cia vln nuomuojames buta o is kur ja gauti ir kokia ji tiksliai turi buti....o mes registruoti visai kitur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniuke @ 2009 12 16, 12:08)
gal kas nors galite pagelbeti,niekaip negaliu as savo vaiko uzrasyti i si darzeli,nes reikia pazymos kad mes cia vln nuomuojames buta o is kur ja gauti ir kokia ji tiksliai turi buti....o mes registruoti visai kitur verysad.gif

Manau, kad tokios pažymos nelabai kur gausite, nes turbūt nesate užregistravę nuomos sutarties registrų centre. Todėl manau, galima nešti ir parodyti pačią nuomos sutartį. Mes tokią nešėme į mokyklą, kai nešėm dokumentus. Nors irgi, sutartis turėtų būti pasirašyta notariškai. Bet kažkaip užteko ir be notaro.
Atsakyti
aš asmeniškai manau paskelbsiu karą direktorei. Kokia nemandagi moteris, net baisu. pasirodo pasak jos mano vaikas kaltas kad gimė balandį, o ne rugsėjį, kai grupės formuojamos. Kyšio reikalauja juodai. Buvau tiesiog išmesta už durų, kai prašiau, kad vaiką priimtų, nes man į darbą reikia išeit. negana to dar prisimelavo savivaldybei, neva aš pati nenoriu vaiko į daržą leist, fui kokia nemaloni moteris. na aš pakelsiu visų priimtų vaikų bylas, ir tie, kurie pagal registraciją nepriklauso šiam darželiui, manau turės nemalonumų kaip į jį pateko, kai tuo tarpu aš neturiu teisės kreiptis į jokį kitą darželį, nes mano vaikas pagal registraciją priklauso šiam..manau kai bus pašalinti tie vaikai, kurie "nelegaliai" jame, atsiras vietos tiems vaikams, kurie privalo būti šiame dėl to kad gyvena ir dėl to, kad registruoti pagal adresą. pasiutimas. iškrėsiu kaip reikalas darželį su visomis tarnybomis. Nepykit mamos, jei jūsų mažieji visgi nepriklauso šiam darželiui. Nes gali būti taip, kad teks pereit į kitą pagal prioritetus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DaJo @ 2010 02 11, 13:28)
aš asmeniškai manau paskelbsiu karą direktorei. Kokia nemandagi moteris, net baisu. pasirodo pasak jos mano vaikas kaltas kad gimė balandį, o ne rugsėjį, kai grupės formuojamos. Kyšio reikalauja juodai. Buvau tiesiog išmesta už durų, kai prašiau, kad vaiką priimtų, nes man į darbą reikia išeit. negana to dar prisimelavo savivaldybei, neva aš pati nenoriu vaiko į daržą leist, fui kokia nemaloni moteris. na aš pakelsiu visų priimtų vaikų bylas, ir tie, kurie pagal registraciją nepriklauso šiam darželiui, manau turės nemalonumų kaip į jį pateko, kai tuo tarpu aš neturiu teisės kreiptis į jokį kitą darželį, nes mano vaikas pagal registraciją priklauso šiam..manau kai bus pašalinti tie vaikai, kurie "nelegaliai" jame, atsiras vietos tiems vaikams, kurie privalo būti šiame dėl to kad gyvena ir dėl to, kad registruoti pagal adresą. pasiutimas. iškrėsiu kaip reikalas darželį su visomis tarnybomis. Nepykit mamos, jei jūsų mažieji visgi nepriklauso šiam darželiui. Nes gali būti taip, kad teks pereit į kitą pagal prioritetus.  g.gif

Jeigu, mamyte, esate pikta ant direktorė, tai kuo čia dėtos mamos g.gif Pvz., mes nepriklausome pagal gyvenamą vietą dabar šiam darželiui, bet kai jį pradėjome lankyti priklausėme. Tai dabar kaip jūs siūlote, tik pakeičiu gyvenamą vietą ir keičiu darželį, mokyklą? O jeigu aš neturiu nuosavo būsto, aš jį nuomojuosi? Juk nežinia kas šaus šeimininkui į galvą ir kada sugalvos jį parduoti? Žiūrėk, po pusmečio vėl gyvenu toje vietoje, kuri priklauso lpagal gyvenamą. Tai ką, ir vėl keisti darželį? Nesvaikit, mamyte. Be to, jeigu lanko vienas vaikas, tai privalo priimti ir kitą vaiką. Juk nevežiosi vaikų po visą miestą, o jeigu dar turi ne vieną, o daugiau? Taip kad taip vienareikšmiškai negalima nuspręsti, kas ten gali lankyti, o kas ne. Yra labai daug visokių niuansų. O jeigu nepatinka direktorė, tai su ja ir kovokite.
Atsakyti
aš asmeniškai manau paskelbsiu karą direktorei. Kokia nemandagi moteris, net baisu. pasirodo pasak jos mano vaikas kaltas kad gimė balandį, o ne rugsėjį, kai grupės formuojamos. Kyšio reikalauja juodai. Buvau tiesiog išmesta už durų, kai prašiau, kad vaiką priimtų, nes man į darbą reikia išeit. negana to dar prisimelavo savivaldybei, neva aš pati nenoriu vaiko į daržą leist, fui kokia nemaloni moteris. na aš pakelsiu visų priimtų vaikų bylas, ir tie, kurie pagal registraciją nepriklauso šiam darželiui, manau turės nemalonumų kaip į jį pateko, kai tuo tarpu aš neturiu teisės kreiptis į jokį kitą darželį, nes mano vaikas pagal registraciją priklauso šiam..manau kai bus pašalinti tie vaikai, kurie "nelegaliai" jame, atsiras vietos tiems vaikams, kurie privalo būti šiame dėl to kad gyvena ir dėl to, kad registruoti pagal adresą. pasiutimas. iškrėsiu kaip reikalas darželį su visomis tarnybomis. Nepykit mamos, jei jūsų mažieji visgi nepriklauso šiam darželiui. Nes gali būti taip, kad teks pereit į kitą pagal prioritetus.  g.gif
Kiek girdejau dabar ne direktore sprendzia kas turi lankyti darzeli, o savivaldybe, taip, kad nuo jos niekas nepriklauso. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ir dar noriu pridurti. Ne direktorė sprendžia, kas lankys darželį, o kas ne. Kiekvienas prašymas dabar yra įvedamas į bendrą sistemą, o ten jau automatiškai atsistoji į eilę. Taip kad, sėkmės kariaujant su registracijos sistema smile.gif
Atsakyti