Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

QUOTE(mamukas24 @ 2011 05 12, 19:58)
Labas vakaras,

Mielos mamytės, gal kas galite parašyti apie aukėtoją Aldoną kuri su priešmokyklinukais dirba?

Tik kuo geriausi atsiliepimai-bent mes neturejom jokiu problemu pas ja, daug dirba su vaikais. Dukra su draugem ir dabar dar vis lekia aplankyt...
Atsakyti
mamytes kaip jum naujienos darzelyje apie aukletoju skaldima i kitas grupes? ziauru ir gaila vaikuciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2011 08 30, 14:32)
mamytes kaip jum naujienos darzelyje apie aukletoju skaldima i kitas grupes? ziauru ir gaila vaikuciu verysad.gif
Nagi, nagi, papasakokit issamiau, nes nieko negirdejau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2011 08 30, 14:32)

Pirmą kartą girdžiu... Gal galima plačiau?
Kažkaip informacijos trūksta, kas bus rugsėjo 1? Sakė 17 val kažkoks renginys, bet daugiau nieko nežinau, gal kas žinot daugiau?
Atsakyti
1 rugsejo bus svente lauke, tik tiek ir zinau. bet kiek girdejau aukletojos beveik visuos egrupiese pasikeite !!! ir seimininkes!!!
man ziaurus pasikeitimai , ypac vaiku gaila!!! pries metu pardzia viska iskalde verysad.gif
noriu dar pasiklaust ar is kitu grupiu ir prasomi pinigai konceliarinem, tualetiniui, zaislam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2011 08 30, 17:14)
1 rugsejo bus svente lauke, tik tiek ir zinau. bet kiek girdejau aukletojos beveik visuos egrupiese pasikeite !!! ir seimininkes!!!
man ziaurus pasikeitimai , ypac vaiku gaila!!! pries metu pardzia viska iskalde verysad.gif
noriu dar pasiklaust ar is kitu grupiu ir prasomi pinigai konceliarinem, tualetiniui, zaislam? g.gif

Tai čia gal auklėtojas keičia vyresniems vaikučiams?
Mano mažius eis į lopšelinukų grupę, tai buvom nuėję pas auklėtoją prieš porą savaičių susipažinti, nieko nesakė dėl keitimo. Gal mažylių grupių nekeis g.gif
Atsakyti
Labas mamytes,

gal galite placiau nusviesti padeti siam darzeli, nes atsiliepimai gana seni ir sakyciau tragiski.. Ar pasikeite per ta laika direktore, ar isliko tokia pat aukletoju kaita? Kaip su maitinimu? Nes mums priklauso cia eiti, bet vietu aisq nera verysad.gif Bet tai gal neverta net bandyt?
Atsakyti
QUOTE(Habbi @ 2011 08 30, 16:23)
Tai čia gal auklėtojas keičia vyresniems vaikučiams?
Mano mažius eis į lopšelinukų grupę, tai buvom nuėję pas auklėtoją prieš porą savaičių susipažinti, nieko nesakė dėl keitimo. Gal mažylių grupių nekeis  g.gif

tai tik vakar ivyko pakeitimas. tik zinau kad musu seimininke patekop pas maziukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2011 08 30, 17:29)
tai tik vakar ivyko pakeitimas. tik zinau kad musu seimininke patekop pas maziukus verysad.gif

Na va, ką tik pasiskambinau būsimai auklėtojai, tai sakė, kad keičia tik vyresniųjų grupių, o vaikučių, kurie tik pradės lankyti lopšelį (pačių mažiausių) auklėtojos bus tos, kurios paskirtos ir buvo pristatytos per susirinkimą.
Papildyta:
QUOTE(Caraiciuke @ 2011 08 30, 17:28)
Labas mamytes,

gal galite placiau nusviesti padeti siam darzeli, nes atsiliepimai gana seni ir sakyciau tragiski.. Ar pasikeite per ta laika direktore, ar isliko tokia pat aukletoju kaita? Kaip su maitinimu? Nes mums priklauso cia eiti, bet vietu aisq nera  verysad.gif Bet tai gal neverta net bandyt?

Parašyčiau atsiliepimą, bet mano mažius dar tik pradės lankyti, todėl tik galiu pasidalinti įspūdžiais apie tai, kaip buvo priimamas.
Užregistravau vaiką į darželį, kaip jam buvo 2 savaitės, ir nuo to laiko visą laiką tik ir girdėjau, kad patekti be šansų. Tačiau mums labai pasisekė ir šiais metais buvo suformuotos 3 lopšelinukų grupės, todėl nuo rugsėjo 1 tepensim į pirmąją socializacijos įstaigą thumbup.gif
Taip kad patekimas į darželį yra laimės dalykas, o atsiliepimai - kiekvienas mato savaip. Kol kas nesu nei sužavėta, nei nusivylusi. Ai tiesa, pirmas tėvų susirinkimas užkniso juodai... Neturiu nieko prieš prieš kunigų pamokslą, bet šis buvo, mano nuomone, ne laiku ir ne vietoje...
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2011 08 30, 16:14)

Kiekvienais metais tas pats. Ir tai dar ne viskas... Pasiruoškit "padėti" darželiui kiekvienais metais, o sumos tikrai nėra mažos...
Atsakyti
sveikos mamos smile.gif gal kas turit kokiu atsiliepimu apie aukletoja jolanta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akiplesha @ 2011 09 05, 17:50)
sveikos mamos smile.gif gal kas turit kokiu atsiliepimu apie aukletoja jolanta? ax.gif

is kokios grupes? ar viena jolanta darzelyje?
Atsakyti