Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

as net nezinau kiek jolantu yra 4u.gif bet ji siemet lopselinuku smile.gif
Atsakyti
Jei kalba eina apie kūdą, poilgiais plaukais Jolantą, tai ji labai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akiplesha @ 2011 09 05, 19:50)
as net nezinau kiek jolantu yra 4u.gif bet ji siemet lopselinuku smile.gif

Mano dukra pas ją lankė prailgintoje grupėje, tai nieko blogo negaliu pasakyti schmoll.gif faina auklėtoja thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Caraiciuke @ 2011 08 30, 17:28)
Labas mamytes,

gal galite placiau nusviesti padeti siam darzeli, nes atsiliepimai gana seni ir sakyciau tragiski.. Ar pasikeite per ta laika direktore, ar isliko tokia pat aukletoju kaita? Kaip su maitinimu? Nes mums priklauso cia eiti, bet vietu aisq nera  verysad.gif Bet tai gal neverta net bandyt?

Nėra tas darželis tragiškas, visai geras darželis smile.gif darželio aplinka tvarkinga, sutvarkytos vaikų žaidimų aikštelės, grupės irgi tvarkingos. Nežinau, mano dukra lanko nuo 2m. Kažkokių nusiskundimų neturiu schmoll.gif Maistas normalus, manoji sako jog darželyje skaniau, nei namie biggrin.gif
Mažasis irgi lankys šitą darželį.
Dėl auklėtojų kaitos pas mus tik vieną kartą keitėsi ir tai ne pagrindinė auklėtoja.
Tiesa, šiemet kita auklėtoja, nes į paruošiamąją keliauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 07 rugsėjo 2011 - 14:17
Sveikos, mamytes,
Sakykit kiek vaikuciu siais metais teko grupei? Domina maziausieji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audraaa @ 2011 09 26, 23:17)
Sveikos, mamytes,
Sakykit kiek vaikuciu siais metais teko grupei? Domina maziausieji  ax.gif

sake, kad bus 15, o dabar 20

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Habbi: 27 rugsėjo 2011 - 08:06
sveiki, na mums sis darzelis priklauso pagal gyvenama vieta smile.gif kai vaikui buvo 1.5men uzrasiau ji i eile, tai pasake paskambink rudeni ir suzinopsi ar patenkat.paskambinus suzinojom, kad esam 21 ir pasake, kad patenkam, jei nepriims 2008metu vaikus, sito nelabai supratau g.gif
planuojam leisti i darzeli kita rugseji, tai galvoju, kaip cia zinot ar tikrai patenkam? g.gif
Atsakyti
darzelis kaip ir neblogas,bet rinkliavos nerealios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulene81: 07 gruodžio 2011 - 19:37
QUOTE(saulene81 @ 2011 12 07, 20:35)
darzelis kaip ir neblogas,bet rinkliavos nerealios...

o tai kiek mokat? blush2.gif
Atsakyti
mes pries savaite ejom savo mazyle uzrasyti, tai pasake, kad labai nesitiketume pakliuti net ir po 2 m... (nors sis darzelis mums priklauso pagal gyv vieta). Tipo sarasas labai ilgas, daug soc. remtinu... Tada dar nuejom i kitus darzelius justuose uzsirasyti, tai isvis prasymu neprieme ne pagal gyv.vieta, tipo jie ir taip daug "savu" vaiku turi.. Nu kazkoks pravalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 12 09, 21:11)
mes pries savaite ejom savo mazyle uzrasyti, tai pasake, kad labai nesitiketume pakliuti net ir po 2 m... (nors sis darzelis mums priklauso pagal gyv vieta). Tipo sarasas labai ilgas, daug soc. remtinu... Tada dar nuejom i kitus darzelius justuose uzsirasyti, tai isvis prasymu neprieme ne pagal gyv.vieta, tipo jie ir taip daug "savu" vaiku turi.. Nu kazkoks pravalas  doh.gif

na is tikruju su tais darzeliais pravalas doh.gif
Atsakyti
Rugseji 300lt,kaledos duok,velykos bus vel duok,turiu tikrai nemazai pazistamu zmoniu,kurie veda vaikus i darzelius,tai rugseji papraso max 100lt. Kazkaip keistai renka knygutems,zaislams,o uz skirtus darzeliui pinigus remontuoja darzeli,gal irgi neblogai,bet vistiek manau labai daug. O del priemimo i darzeli,mes visai problemu neturejom,priklauso ir prieme,be jokio kysio,kiek zinau cia valdzia kysiu neima.Siaip tai reikia skambint i savivaldybe ir pasiteiraut kaip gali buti kad priklauso,o nepriima.
Atsakyti
Aš į šį daržęlį vedu tris savo vaikučius. Kadangi jau lankom ne pirmus metus, tai teko vasarom pabūt ir kituose darželiuose ir žinot ką pasakysiu: kai pamatai kitą darželį, kur mamytės nesiskundžia, kad yra renkami pinigėliai, tačiau daržo būklė tokia, kad bijai į kokią spintelę atsiremt smarkiau, nes atrodo viskas sugrius, nes kokių 20 metų kaip pastatyta, taip ir stovi be jokių remontų ir atnaujinimų, apie žaislus išvis patyliu....Tai suprantu, kad šitas darželis tikrai nėra blogas, jis pakankamai tvarkingas, vaikai turi pakankamai daug šiuolaikiškų ir įdomių žaislų, normalių piešimo priemonių, taigi tų pinigėlių, kuriuos su kitais tėveliais duodam man asmeniškai tikrai negaila.
Žinoma, visi čia galim diskutuot, apie tai, kad valstybė turi viskuo pasirūpinti, kad darželis pats turėtų viską finansuoti, tačiau asmeniškai aš gavoju taip – mano vaikai auga dabar, jiems viso to reikia šiandien, taigi tikrai nesiruošiu laukti, kol valstybė labiau finansuos darželius, kad vaikai turėtų lavinimuisi ir aplinkai tų priemonių, kurios jiems reikalingos dabar.
Atsakyti