Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

QUOTE(Teveliai @ 2006 10 30, 11:37)
Iš tiesu, metuku laiko vaikiuka i bet kuri darzeli vesti ankstoka, juk jam taip reikalinga mamyte soske.gif bent pusmeti vertetu palaukti.

NEGALIM LAUKTI PUSANTRU, NES VISU PIRMA MAMMAI REIKIA I DARBA, ANTRA VAIKUI NUOBODU SU AUKLEM, REIKIA GYVU LIALIU...TAIGI NE VISADA GIMSTA VIENODI VAIKAI:))))MANISKE I BEJEGE VISISKAI NEPANASI:))))
Atsakyti
QUOTE(Adrijantuk @ 2006 10 27, 17:56)
Auklėtojos, ypač, tos, kurios išėjo, buvo tikrai super, bet kas dabar šitam darže dedasi, tai siaubas kažkoks...

Pritariu siai nuomonei.Prisiminkite Barbara ir Auguste......geri darbuotojai iseina!
Atsakyti
Sveikos mamytes gal kas zinote kur pradingo aukletoja Jolanta? g.gif
Atsakyti
Kuri? Viena jau metai kaip nedirba, o kita gyva sveika, dviejose grupėse dirba...
Atsakyti
Ta kuri dirbo Ramuniuku grupeje.
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti savo nuomone apie aukletoja Nijole?
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2006 11 02, 18:56)
Ta kuri dirbo Ramuniuku grupeje.

Gretimoj ramuniukams grupej ir dar kazkurioj
Atsakyti
Deja, Jolanta kol kas nedirba Ramuniuku grupeje. Bet tikimes, kad greitu laiku gris. Kaip suprantu siuo metu su aukletojomis darzelyje yra nedidele probleme.

O Nijole, bent jau mano vaikui ir man, tai patinka. Tikiuosi, kad nuomone ir nepasikeis.
Papildyta:
QUOTE(vyger @ 2006 11 03, 08:53)
Gal kas galite pasidalinti savo nuomone apie aukletoja Nijole?

O kodel klausi g.gif Gal kas negerai? Musu mergaite irgi pas Nijole lanko, bet lyg viskas kol kas gerai.
Atsakyti
Ramuniuku grupe Jolantos netures, nes dabar dirba 4-oje grupeje. Ramuniuku aukletojos Maryte ir laikinai Irina (labai tikiuosi, kad laikinai).
Atsakyti
Pasirodo, jau ne tik auklėtojų trūksta, bet ir šeimininkės auklėtojom dirba. Gražu... Tik keista, kodėl tėveliai į visa tai taip ramiai žiūri...O gal čia irgi viena iš daugelio „Žilvinėlio“ taupymo programų...
Atsakyti
QUOTE(Adrijantuk @ 2006 11 06, 14:34)
Pasirodo, jau ne tik auklėtojų trūksta, bet ir šeimininkės auklėtojom dirba. Gražu... Tik keista, kodėl tėveliai į visa tai taip ramiai žiūri...O gal čia irgi viena iš daugelio „Žilvinėlio“ taupymo programų...

Šiuo klausimu kai kurie tėveliai tikrai ramiai nežiūri. Bet turi žiūrėti ne vienas tėvelis, o visi. Asmeniškai aš, labai daug esu žygių padariusi pas darželio vedėją. Ir dėl vienos mergaitės, ir dėl kitos. Bet vienas lauke - ne karys. Reikėtų tėveliams vienytis.
Atsakyti
Tai gal pradėkim vienytis...Manau, kad ne pas vedėją reikia eiti, o kažkur „aukščiau“ bandyti „judinti“, nors sako, kad vedėja turi gerą „užnugarį“. Net nežinau...
Atsakyti