Man ne dzin mano vaiko pramogos ir visiskai nesuprantu tokio poziurio. Gal vaikas darzelyje svetimu tampa? Kas is to, jei pareiksi savo nepasitenkinima vedejai "post factum", jeigu vaikui svente bus sugadinta kazkokio profano. Juolab, kad uz ji vistiek patys mokesim
Darželis jau turi senelį šaltį. Dar nežinau, kas jis toks, bet reikės mokėti po 7 Lt. Senelis šaltis bus su snieguole.
Man patinka. Tikiuosi, kad ir vaikams patiks.

Nezinau kaip ten su seneli salciu, bet as apie tai tik is cia suzinojau. Sakes kodel man niekas nepasake? Ar senelis saltis bus bendras, ar rinks is visu vienodai? Paziuresiu, kada man ka aukletoja pasakys.
QUOTE(agurčikas @ 2006 11 20, 11:00)
Darželis jau turi senelį šaltį. Dar nežinau, kas jis toks, bet reikės mokėti po 7 Lt. Senelis šaltis bus su snieguole.
Man patinka. Tikiuosi, kad ir vaikams patiks. 

QUOTE(spalvotas @ 2006 11 29, 15:49)
Nezinau kaip ten su seneli salciu, bet as apie tai tik is cia suzinojau. Sakes kodel man niekas nepasake? Ar senelis saltis bus bendras, ar rinks is visu vienodai? Paziuresiu, kada man ka aukletoja pasakys.
Kaip supratau tai senelis visoms grupems ir is visu po 7 Lt rinks (taip sake ir direktore per tevu komiteto susirinkima)
Aha, dar ,sake, zadejo, kad siemet bus sventes tik vakarais ir pries pat Kaledas(ta pacia savaite)

Jo, sakė, kad šventės bus vakarais. O mažiukams, pasirodo, bus ryte
Šiek tiek liūdna.

QUOTE(Teveliai @ 2006 10 10, 15:43)
akimirksnis
Mes irgi savo mazyle vedame i si darzeli.Man patiko aukletoja Zivile, vaikuti ant ranku paima , matosi vaikus myli.Bet ar nesuvalgys gero zmogaus darzelio veteranai? manau reikia kovoti uz jaunesni kolektyva ir mums teveliams ,ir gal tikrai " be tabu '" laida pasikviesti, tegu pacirskina vedejai padus?
Sveiki,
Labai noreciau papriestarauti "akimirksniui", prie ko cia tas jaunesnis kolektyvas ir kodel nurasomos truputi vyresnes aukletojos? Juk mes turime kuo didziuotis!
Savo vaikuti vedame antrus metus i Gerb. Genutes grupe ir esame be galo patenkinti Jos darbu, is karto jauciasi, kad zmogus kompetentingas, puikiai susitvarko su savo pareigomis
, grupeje maloni atmosfera, vaikas noriai lanko darzeli. Tai pavyzdys visoms aukletojoms, ir jei butu renkama "Metu Aukletoja" tai Ji kandidatas Nr. 1.
Be to, mes gyvename kitame rajone, ir sio darzelio net negalvojame keisti i kita ir apie direktore pasakyti galime tik gerus zodzius. Kaip visada, visiems zmonems neimanoma itikti.
O del naujos aukletojos Ziviles, musu nuomone, jei paima vaika ant ranku, tai dar nereiskia, kad ji "mylinti" vaikus, manome kad tik laikas parodys, kaip musu naujoji aukletoja bendrauja, ugdo musu atzaleles, juk tai mums ir svarbiausia...
Sekmes!
Pagarbiai,
Teveliai
Mes irgi savo mazyle vedame i si darzeli.Man patiko aukletoja Zivile, vaikuti ant ranku paima , matosi vaikus myli.Bet ar nesuvalgys gero zmogaus darzelio veteranai? manau reikia kovoti uz jaunesni kolektyva ir mums teveliams ,ir gal tikrai " be tabu '" laida pasikviesti, tegu pacirskina vedejai padus?
Sveiki,
Labai noreciau papriestarauti "akimirksniui", prie ko cia tas jaunesnis kolektyvas ir kodel nurasomos truputi vyresnes aukletojos? Juk mes turime kuo didziuotis!
Savo vaikuti vedame antrus metus i Gerb. Genutes grupe ir esame be galo patenkinti Jos darbu, is karto jauciasi, kad zmogus kompetentingas, puikiai susitvarko su savo pareigomis

Be to, mes gyvename kitame rajone, ir sio darzelio net negalvojame keisti i kita ir apie direktore pasakyti galime tik gerus zodzius. Kaip visada, visiems zmonems neimanoma itikti.
O del naujos aukletojos Ziviles, musu nuomone, jei paima vaika ant ranku, tai dar nereiskia, kad ji "mylinti" vaikus, manome kad tik laikas parodys, kaip musu naujoji aukletoja bendrauja, ugdo musu atzaleles, juk tai mums ir svarbiausia...
Sekmes!
Pagarbiai,
Teveliai
Del aukletojos Genutes tai pritariu visu 100%

Labai gaila, bet aukletojos Ziviles jau nebera musu darzeli

Gal galetumet pasakyti kokios grupes yra 3-4 metu vaikuciams?
Ar geros aukletojos? Ar uzsiima su vaikuciais? Matau, kad Genute gera aukletoja, taciau ka kitu geru nera, tik ji viena??
kaip maitinimas darzelyje?
Ar geros aukletojos? Ar uzsiima su vaikuciais? Matau, kad Genute gera aukletoja, taciau ka kitu geru nera, tik ji viena??

kaip maitinimas darzelyje?
Bijau pameluot, bet lyg su tokio amziaus vaikuciais dabar dirba aukletoja Jurgita-superine
. Kad su vaikais dirba, tai tikrai, yra ir visokiu papildomu bureliu-sokiai, anglu, daile, drama... Geriausia nueik su vaiku i darza ir parodys tas grupes su aukletojom-pirmas ispudis dazniausiai pasiteisina.
O maitinimas neblogas-dabar darzelis atsisake Urmo paslaugu ir perka kokybiskesnius maisto produktus

O maitinimas neblogas-dabar darzelis atsisake Urmo paslaugu ir perka kokybiskesnius maisto produktus
Aciu Aushrine !
Mes turbut keliausim nuo rugsejo men. dar nezinau i kokia grupe pateksim, bet tikiuosi kad aukletoja musu nenuvils, vistik mazajam prasides naujasis etapas. PO kiek dazniausiai grupese buna vaiku?
O sakykit, ar jusu vaikuciai labai sirgo eidami i darzeli? Nenoreciau dar ir aukles paleisti iskart, tokia miela moteriske turim.

Mes turbut keliausim nuo rugsejo men. dar nezinau i kokia grupe pateksim, bet tikiuosi kad aukletoja musu nenuvils, vistik mazajam prasides naujasis etapas. PO kiek dazniausiai grupese buna vaiku?

O sakykit, ar jusu vaikuciai labai sirgo eidami i darzeli? Nenoreciau dar ir aukles paleisti iskart, tokia miela moteriske turim.

QUOTE(Spray @ 2007 01 12, 08:34)
Aciu Aushrine !

Spray, greičiausiai pateksit į mūsų grupę, nebent formuos dar vieną tokio amžiaus vaikams. Tai mūsų auklėtoja Nijolė superinė

O dėl ligų, tai visko būna. Pirmoji mano mergaitė sirgo beveik metus. Prasidėjo nuo slogų baigėsi inkstų uždegimu. Antra, matyt, nuo vyresniosios prisigaudziusi bacilų, beveik neserga. O ir vaikai skirtingi, vinei ištisai serga, kiti ne.
Priklausomai nuo amžiaus, sąrašinis skaičius pas mažiukus turi būti ne daugiau 15. Bet dažniausiai būna iki 10 vaikų. Pas vyresnę grupėje sąrašinis skaičius yra 18 vaikų. Bet lanko irgi iki 10. Nors pas vyresnius turbūt yra ir žymiai didesnės grupės.
O maistukas, kaip ir rase Aushrine, tikrai neblogas. Vaikai gauna ir daržovių, ir vaisių, ir jogurtų, ir sausainukų. Patinka, kad ir mėsytės gauna įvairios.
Saunu, agurcikai!
Jei Nijole superine, tai laabai tikiuosi kad ir papulsim pas jus i grupe, nes mums kazkur bus 3,6 metukai
Agurcikai, tai gal ir susitiksim
Kaip supratau tavo antroji mergaite lanko sia grupe?
Jei Nijole superine, tai laabai tikiuosi kad ir papulsim pas jus i grupe, nes mums kazkur bus 3,6 metukai

Agurcikai, tai gal ir susitiksim