Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

Man ne dzin mano vaiko pramogos ir visiskai nesuprantu tokio poziurio. Gal vaikas darzelyje svetimu tampa? Kas is to, jei pareiksi savo nepasitenkinima vedejai "post factum", jeigu vaikui svente bus sugadinta kazkokio profano. Juolab, kad uz ji vistiek patys mokesim
Atsakyti
Darželis jau turi senelį šaltį. Dar nežinau, kas jis toks, bet reikės mokėti po 7 Lt. Senelis šaltis bus su snieguole. thumbup.gif Man patinka. Tikiuosi, kad ir vaikams patiks. smile.gif
Atsakyti
Nezinau kaip ten su seneli salciu, bet as apie tai tik is cia suzinojau. Sakes kodel man niekas nepasake? Ar senelis saltis bus bendras, ar rinks is visu vienodai? Paziuresiu, kada man ka aukletoja pasakys.

QUOTE(agurčikas @ 2006 11 20, 11:00)
Darželis jau turi senelį šaltį. Dar nežinau, kas jis toks, bet reikės mokėti po 7 Lt.  Senelis šaltis bus su snieguole.  thumbup.gif  Man patinka. Tikiuosi, kad ir vaikams patiks.  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(spalvotas @ 2006 11 29, 15:49)
Nezinau kaip ten su seneli salciu, bet as apie tai tik is cia suzinojau. Sakes kodel man niekas nepasake? Ar senelis saltis bus bendras, ar rinks is visu vienodai? Paziuresiu, kada man ka aukletoja pasakys.

Kaip supratau tai senelis visoms grupems ir is visu po 7 Lt rinks (taip sake ir direktore per tevu komiteto susirinkima)
Atsakyti
Aha, dar ,sake, zadejo, kad siemet bus sventes tik vakarais ir pries pat Kaledas(ta pacia savaite) thumbup.gif
Atsakyti
Jo, sakė, kad šventės bus vakarais. O mažiukams, pasirodo, bus ryte schmoll.gif Šiek tiek liūdna.
Atsakyti
QUOTE(Teveliai @ 2006 10 10, 15:43)
akimirksnis
Mes irgi savo mazyle vedame i si darzeli.Man patiko aukletoja Zivile, vaikuti ant ranku paima , matosi vaikus myli.Bet ar nesuvalgys gero zmogaus darzelio  veteranai? manau reikia kovoti uz jaunesni kolektyva ir mums teveliams ,ir gal tikrai " be tabu '" laida pasikviesti, tegu pacirskina vedejai padus?

Sveiki,

Labai noreciau papriestarauti "akimirksniui", prie ko cia tas jaunesnis kolektyvas ir kodel nurasomos truputi vyresnes aukletojos? Juk mes turime kuo didziuotis!
    Savo vaikuti vedame antrus metus i Gerb. Genutes grupe ir esame be galo patenkinti Jos darbu, is karto jauciasi, kad zmogus kompetentingas, puikiai susitvarko su savo pareigomis thumbup.gif , grupeje maloni atmosfera, vaikas noriai lanko darzeli.  Tai pavyzdys visoms aukletojoms, ir jei butu renkama "Metu Aukletoja" tai Ji kandidatas Nr. 1.
    Be to, mes gyvename kitame rajone, ir sio darzelio net negalvojame keisti i kita ir apie direktore pasakyti galime tik gerus zodzius. Kaip visada, visiems zmonems neimanoma itikti.
    O del naujos aukletojos Ziviles, musu nuomone, jei paima vaika ant ranku, tai dar nereiskia, kad ji "mylinti" vaikus, manome kad tik laikas parodys, kaip musu naujoji aukletoja bendrauja, ugdo musu atzaleles, juk tai mums ir svarbiausia...
    Sekmes!
Pagarbiai,

Teveliai

Del aukletojos Genutes tai pritariu visu 100% thumbup.gif aukletoja, dar tokios paieskoti reikia, visus vaikus myli vienodai ir nei vieno neisskiria schmoll.gif mes lankom pas ja jau antrus metelius ir esam ja labai patenkinti thumbup.gif
Labai gaila, bet aukletojos Ziviles jau nebera musu darzeli schmoll.gif isejo arciau savo namu dirbti doh.gif , kad ir kaip butu gaila, bet su aukletoju kaita tai problema verysad.gif per 4 metus jau net nebesuskaiciuoju kiek pas mus grupeje pasikeite aukletoju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dia10: 13 gruodžio 2006 - 17:30
Gal galetumet pasakyti kokios grupes yra 3-4 metu vaikuciams?
Ar geros aukletojos? Ar uzsiima su vaikuciais? Matau, kad Genute gera aukletoja, taciau ka kitu geru nera, tik ji viena?? blink.gif

kaip maitinimas darzelyje?
Atsakyti
Bijau pameluot, bet lyg su tokio amziaus vaikuciais dabar dirba aukletoja Jurgita-superine thumbup.gif . Kad su vaikais dirba, tai tikrai, yra ir visokiu papildomu bureliu-sokiai, anglu, daile, drama... Geriausia nueik su vaiku i darza ir parodys tas grupes su aukletojom-pirmas ispudis dazniausiai pasiteisina.
O maitinimas neblogas-dabar darzelis atsisake Urmo paslaugu ir perka kokybiskesnius maisto produktus
Atsakyti
Aciu Aushrine ! smile.gif
Mes turbut keliausim nuo rugsejo men. dar nezinau i kokia grupe pateksim, bet tikiuosi kad aukletoja musu nenuvils, vistik mazajam prasides naujasis etapas. PO kiek dazniausiai grupese buna vaiku? g.gif

O sakykit, ar jusu vaikuciai labai sirgo eidami i darzeli? Nenoreciau dar ir aukles paleisti iskart, tokia miela moteriske turim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spray @ 2007 01 12, 08:34)
Aciu Aushrine !  smile.gif
Mes turbut keliausim nuo rugsejo men. dar nezinau i kokia grupe pateksim, bet tikiuosi kad aukletoja musu nenuvils, vistik mazajam prasides naujasis etapas. PO kiek dazniausiai grupese buna vaiku?  g.gif
O sakykit, ar jusu vaikuciai labai sirgo eidami i darzeli? Nenoreciau dar ir aukles paleisti iskart, tokia miela moteriske turim.  smile.gif

Spray, greičiausiai pateksit į mūsų grupę, nebent formuos dar vieną tokio amžiaus vaikams. Tai mūsų auklėtoja Nijolė superinė thumbup.gif
O dėl ligų, tai visko būna. Pirmoji mano mergaitė sirgo beveik metus. Prasidėjo nuo slogų baigėsi inkstų uždegimu. Antra, matyt, nuo vyresniosios prisigaudziusi bacilų, beveik neserga. O ir vaikai skirtingi, vinei ištisai serga, kiti ne.
Priklausomai nuo amžiaus, sąrašinis skaičius pas mažiukus turi būti ne daugiau 15. Bet dažniausiai būna iki 10 vaikų. Pas vyresnę grupėje sąrašinis skaičius yra 18 vaikų. Bet lanko irgi iki 10. Nors pas vyresnius turbūt yra ir žymiai didesnės grupės.
O maistukas, kaip ir rase Aushrine, tikrai neblogas. Vaikai gauna ir daržovių, ir vaisių, ir jogurtų, ir sausainukų. Patinka, kad ir mėsytės gauna įvairios.
Atsakyti
Saunu, agurcikai!

Jei Nijole superine, tai laabai tikiuosi kad ir papulsim pas jus i grupe, nes mums kazkur bus 3,6 metukai thumbup.gif thumbup.gif

Agurcikai, tai gal ir susitiksim bigsmile.gif Kaip supratau tavo antroji mergaite lanko sia grupe?
Atsakyti