Ačiū už gražius žodžius

atspausdintose foto spalvos realiai ryškesnės ir gal geresnės, kai kur ir tonai geresni, sunkiai tas skeneris visgi susitaria su spalvom, o kartais ir su expo.
Na dėl to, ar užsiimsiu šitu reikalu daugiau (komerciškai), tai vargu. Nemoku daryti biznio, o ir manau, kad tai kaip įamžinu įvykį, nėra tas tikrasis "oho" (mano skoniu), jei to nėra, normalių pinigų imti negaliu, tiesiog tuomet jaučiuosi atiduodama nekokybišką daiktą. Suprantu, kad viskas skonio ir fotografijos supratimo reikalas, bet galutinį rezultatą įsivaizduoju kitaip, bet taip padaryti nemoku. Bet čia mano asmeninis reikalas ir tiesiog perlipti per save ir daryti tiesiog kad daryti nelabai galiu. ai tiesa ir labai varžausi prie svetimų žmonių, todėl visai svetimiem to daryti negalėčiau.
Šiaip tikiu, kad dar fotografuosiu vestuves ne kartą - draugam ar pažįstamiem, bet tik kaip hobistė, juk mano spec. visai kita

atvirai tai visai smagus darbas

Kristina - dėl antrų vestuvių - man jos buvo tobulos, tokios paprastos, bet su apgalvotom detalėm, stilingos, be jokios pompastikos, tiesiog taip viskas tikra, paprasta, žavu. Bet čia buvo man tolimesni pažįstami, tai aš kaip "fotografė" nesugebėjau nuimti įtampos ir tas kažkiek jaučiasi. Ir aišku būtų įdomu išgirsti tavo komentarus

Dar manau galėjau daugiau j/b fotografuoti, tiesiog j/b juosta pas mane trumpesnė nei spalvota, o back'us turiu skirtingus - vienas 120/220 juostai, o kitas tik 220 juostai, tai abiejų iš karto užildyti j/b juosta negalėjau (kad būtų greičiau pakeisti juostas, nes contaxe juostą pakeisti užtrunka gerokai ilgiau nei slr aparate), tai teko greitose situacijose (per ceremoniją) išnaudoti tik vieną j/b ir suktis su kita spalvota. Jei kada dar nusimatys panašių fotografavimų, reikės dar vieną back'ą ar tik insert'ą 120 juostai nusipirkt.
Ir dar labai trūko man plataus kampo. Man patinka viename kadre dėlioti kelis veiksmus įtraukiant daugiau detalių.
P.S. atsiprašau kas nespės pamatyti nuotraukų, nes pašalinsiu nuorodas, kad ilgai nekabėtų. Po to galėsiu až nuorodas siųsti, kam norėsis pažiūrėt.