QUOTE(sayonara @ 2010 10 08, 11:46)
parašiau pirmai, dabar perskaičiau ir pagalvojau, kad durnai skamba, dviprasmiškas toks mano palinkėjimas. linkiu.. šitą patį.. kad pasiteisintų pati iniciatyva, kad pajustum malonumą ir būtų prasminga veikla.. va, paaiškinau..

say, nu as ne tiek, kaip cia svelniau pasakius, be galvos
supratau, apie ka tu
o siaip aciu, aciu visiems uz palaikyma
jeigu kam kada kiltu konkretesniu ideju apie psichologinius fotografijos aspektus, idomiu nuorodu, ideju namu darbams, uzduotims, ar siaip ko, as kzk uz bet ko, ziuriu, uzsikabinu (uz multiku, visokiu filosofu kalbu, filmu, nuotrauku, aisku), tai visada atvira ir busiu dekinga

na ka.nuo 9 ryto iki 5 vakaro - ir 100 nuotraukų 10x15. gerai nors tiek, kad mažiau nei 1/10 eis šiukslių dėžėn...daug minčių apie skanavimo ir spausdinimo skirtumus. eilinį kartą pamačiau, kas gerai skanuojasi nebūtinai gerai spausdinasi. ir atvirkščiai. ados iso 25 kuri skanavosi bukai, be pustonių, kontrastingai, atsispausdino visai gražiai (grūdas net fokusoskope nesimato). kaupiuosi naktiniam didelių formatų darymui. iš penkiolikos juostų padariau šešias

Faina, Gaziulka
Gražios ir įdomios tau pradžios.
Aš ateinu bent su keliom foto iš Ispanijos. Juodbaltėm. Spalvotų dar nenuskenavus. Esu totaliai panirusi darbuose ir namų ūkyje.
Zaragoza

Aš ateinu bent su keliom foto iš Ispanijos. Juodbaltėm. Spalvotų dar nenuskenavus. Esu totaliai panirusi darbuose ir namų ūkyje.
Zaragoza

Pupeliuk, tai čia taip dabar vadinasi, kai ateini su visu pundu nuotraukų - Esu totaliai panirusi darbuose ir namų ūkyje ?
Kaip visada žavios foto, o dar ir pažįstamų abejose vestuvėse radau
Va aš tai tikrai panirusi namų ir darbų ūkyje, neturiu kada į rankas fotiko paimti
Tai tik pasvajoju, į kitų nuotraukas paspoksau, padūsauju ir gyvenu toliau...

Kaip visada žavios foto, o dar ir pažįstamų abejose vestuvėse radau

Va aš tai tikrai panirusi namų ir darbų ūkyje, neturiu kada į rankas fotiko paimti

Na matai, čia vasaros nuotraukos, kurių didžioji dali dar nenuskenuota, vesuvines tai greit sutvarkiau, nes ne šeimos albumui, nors tiesa pasakius skenuot vis vien tingiu ir reikalo labai nematau, kai viskas yra atspausdintam formate ar indeksuose, bet gi reik šiais laikais neva ir skaitmeninio varianto. Po Ispanijos atostogų vaikų kadrų nepadariau nė vieno

labas rytas
Pupeliukas, keliones foto labai fainos!
vestuviu stilius ir patiko..kazkaip labai paprasta ir zavu
negalejau atsiziuret i mildos suknele...

Pupeliukas, keliones foto labai fainos!
vestuviu stilius ir patiko..kazkaip labai paprasta ir zavu

Pupeliuk, šaunuolė dėl vestuvių. Turi labai gerų kadrų.
Antrosios vestuvės apskritai man pasirodė tokios grakščios, stilingos, lakoniškos. Pasirodo, ir Lietuvoje įmanomos neperkrautos grakščios vestuvės.
Yra ten tose fotose tam tikrų pastebėjimų, bet jie ne šio pokalbio tema; jei kada norėsi, pasidalinsiu savo pastebėjimais (jie, kaip iš nefotografuojančios vestuvių, bus labai "profesionalūs"
)..
bendrai imant man labai skaniai žiūrėjosi..
jei toliau taip, tai, žiū.. užsiimsi tuo vis dažniau
Antrosios vestuvės apskritai man pasirodė tokios grakščios, stilingos, lakoniškos. Pasirodo, ir Lietuvoje įmanomos neperkrautos grakščios vestuvės.
Yra ten tose fotose tam tikrų pastebėjimų, bet jie ne šio pokalbio tema; jei kada norėsi, pasidalinsiu savo pastebėjimais (jie, kaip iš nefotografuojančios vestuvių, bus labai "profesionalūs"