O su sudrėkinta vata ir aliejum valėt ar grynu aliejum? Gal koks skirtumas tarp to yra, nes aš tai ant sausos vatos užpyliau ir pasitvarkiau. Šiaip neblogai nusivalė, bet tas rūkas
dėl to ir man nepatinka aliejus bandžiau ir vien su aliejum, ir vanduo + aliejus. Taip geriau, bet irgi nemalonus jausmas. nors kai į pabaigą buvo, išmokau ar ką, nebebūdavo rūko
Įgudo rankelė turbūt, nepatekdavo į akis. Man tai kitaip nesigauna, nei su aliejum, nei su pieneliais kokiais. Visada į akis prisivarau :/ Bet visai smagiai pudra nusivalė nuo veido su aliejumi
Sepetelis tai tikrai tas, kuri turejau - kabino gerai kiek pamenu, bet jau kazkur metai kaip jo nebeturiu, tai sunku ir prisimint viska. Man tik jautriai odai pradejo kiek panaudojus jis netikt, vis odyte parausdavo tokiom demem po pasidazymo, bet greit nurimdavo (tai nepatogu budavo skubant dazytis).
Sepetelis tai tikrai tas, kuri turejau - kabino gerai kiek pamenu, bet jau kazkur metai kaip jo nebeturiu, tai sunku ir prisimint viska. Man tik jautriai odai pradejo kiek panaudojus jis netikt, vis odyte parausdavo tokiom demem po pasidazymo, bet greit nurimdavo (tai nepatogu budavo skubant dazytis).
na jo, man tas pats, pabandžiau kelis vakarus valytis makiažą, ant veido viskas čiki, net stebėjausi kaip gerai nuvalo pudrą, o kai priėjau prie akių srities, tai vajė, kaip ežiukas rūke