Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

QUOTE(shopingas @ 2011 03 15, 18:19)
Pirmasis daugiau paakiam tik skirtas, nes kartu svytejima duota, bet realiai man jis netiko pajuodusiams paakiams - praktiskai minimalus pamaskavimas tik.

Taip, "YSL Touche Eclat" maskavimas visiškai minimalus. Tai švytėjimą sureikiantis pieštukas, o ne maskuoklis.
Atsakyti
Ačiū, bandysiu tuomet MUFE paletę smile.gif
Atsakyti
O ką daro ta bespalvė pudra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 15, 17:30)
Ačiū, bandysiu tuomet MUFE paletę smile.gif

man ji net labai nepatiko, kažkokios prastos kokybės pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 03 15, 17:50)
man ji net labai nepatiko, kažkokios prastos kokybės pasirodė g.gif

Kodėl? blogai maskavo, nesilaikė, sausino ar kas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Twitter @ 2011 03 15, 17:43)
O ką daro ta bespalvė pudra? g.gif

Fiksuoja makiažą, laiko matiškumą ir vos vos pabalina, kas man aktualu, nes net šviesiausi atspalviai krempudrų dažniausiai būna tamsoki. Be to su ja veidas toks lygus lygus atrodo ir neišpasakyto švelnumo wub.gif
Atsakyti
Tai maždaug kaip bazė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2011 03 15, 17:56)
Tai maždaug kaip bazė? smile.gif

Na bazė naudojama pagrinde po krempudra, o šią galima naudoti ir tiesiai ant veido (tik nežinau poveikio, gal laikytų matiškumą) ir ant krempudros. Aš naudosiu ant krempudros, kad būtų toks efektas kaip aprašiau prieš tai žinutėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 15 kovo 2011 - 17:05
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 15, 17:55)
Kodėl? blogai maskavo, nesilaikė, sausino ar kas?  g.gif

matėsi labai ant veido, maskavo irgi ne super gerai, dėl sausinimo ne ką galiu pasakyt, nes mano oda riebi
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 15, 15:10)

Pagalvociau del sitos paletes,youtube nemazai neigiamu atsiliepimu apie ja.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 03 15, 17:23)
Taip, "YSL Touche Eclat" maskavimas visiškai minimalus. Tai švytėjimą sureikiantis pieštukas, o ne maskuoklis.

Taip tai taip, bet daznai buna priskiriamas prie maskuokliu kategorijos parduotuvese ir siaip pagal aprasyma kaip jis oda atgaivina, panaikina neissimiegojimo zymes, paskaistina veida ir pan, o ir SM'e YSL temoj yra atsiliepimu, kur merginos ji giria ir kaip idealiai pamaskuoja juodus paakius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 16, 17:54)
SM'e YSL temoj yra atsiliepimu, kur merginos ji giria ir kaip idealiai pamaskuoja juodus paakius  ax.gif

Paakiam šitas daikčiukas šiaip neblogas, bet reik keletą sluoksnių tept, kad oda gaivesnė atrodytų. Beje, šis pieštukas man ypač greitai baigėsi, nors ir naudojau tik progom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 kovo 2011 - 16:20
Weledos rozmarinu ir kastonu sampunas bei rozmarinu vanduo plaukams rolleyes.gif
Atsakyti