Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

QUOTE(bonza @ 2013 03 25, 20:00)
Artimiausias pirkinys - seseliu pagrindas, Too faced arba grysiu prie Artdeco... Arba Urban Decay bandysiu...

turėdama Artdeco ir pabandžiusi Too Faced į Artdeco pusę net nežiūrėčiau ax.gif
Atsakyti
Aš pabandžius Urban Decay į Artdeco pusę nebežiūriu smile.gif Too Faced nesu bandžius..

Į temą, tai artimiausias pirkinys Armani blakstienų tušas, mineralinė pudra, kompaktinė pudra, priklijuojamos blakstienos, jų klijai, HD primeris, Guerlain lūpų pieštukas, dar kas nors gražaus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 04 30, 11:11)
Aš pabandžius Urban Decay į Artdeco pusę nebežiūriu smile.gif Too Faced nesu bandžius..

Į temą, tai artimiausias pirkinys Armani blakstienų tušas, mineralinė pudra, kompaktinė pudra, priklijuojamos blakstienos, jų klijai, HD primeris, Guerlain lūpų pieštukas, dar kas nors gražaus... biggrin.gif

Gisana, jei uzmatysi kur nuolaida Armani tusui, sauk garsiai 4u.gif Labai noriu isbandyti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Gisana, ta EL paletė iš 2012 kolekcijos?

aš svajoju apie naują chanel les beiges pudrą/bronzantą arba guerlain bronzantą wub.gif
pirksiu Biodermą raudoną vandenį ir noreva kremą nuo spuogų, dar reikia apsaugos nuo saulės veidui, noriu vichy ir kūnui pirksiu iš pigesnių nivea, dar noriu too faced šešėlių bazės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 02 gegužės 2013 - 14:38
user posted image
Šis. Patinka man Ecotools šepetėliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 05 02, 15:10)
Gisana, jei uzmatysi kur nuolaida Armani tusui, sauk garsiai  4u.gif  Labai noriu isbandyti  blush2.gif  wub.gif

Aš jau jį nusipirkau iš vienos merginos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 05 02, 15:28)
Gisana, ta EL paletė iš 2012 kolekcijos?

aš svajoju apie naują chanel les beiges pudrą/bronzantą arba guerlain bronzantą wub.gif
pirksiu Biodermą raudoną vandenį ir noreva kremą nuo spuogų, dar reikia apsaugos nuo saulės veidui, noriu vichy ir kūnui pirksiu iš pigesnių nivea, dar noriu too faced šešėlių bazės...

Apie kokią paletę kalbi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 05 03, 18:35)
Aš jau jį nusipirkau iš vienos merginos  4u.gif
Papildyta:

Apie kokią paletę kalbi?  unsure.gif

šėšėlių, kur tu rašei čia , kad 150 kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 05 03, 18:35)
Aš jau jį nusipirkau iš vienos merginos  4u.gif

SM isparduotuvej? bigsmile.gif
Atsakyti
Dublino Duty free Armani tusas 21 eura kainavo.. gal kas kur pro kazkur skris ir prigriebs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 03 25, 15:56)
drinks_cheers.gif drąsiai pretenduos į metų atradimus  wub.gif

Becel ir Combat 4u.gif gal placiau pakomentuotumet sia Loreal pudryte...kaip dengiasi, kaip maskavimas, kaip ilgai ant veiduko laikosi ir ar misriai odai tiktu? ax.gif 4u.gif Kaip tik esu skystos pudros paieskose, todel lauksiu jusu atsileipimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 05 03, 23:30)
Dublino Duty free Armani tusas 21 eura kainavo.. gal kas kur pro kazkur skris ir prigriebs bigsmile.gif

Vilniaus duty free nėra?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 05 04, 10:19)
Vilniaus duty free nėra?

Nemaciau isvis GA stendo..Vilniuj gi jie miniatiuriniai tie duty free
Atsakyti