Aš pabandžius Urban Decay į Artdeco pusę nebežiūriu Too Faced nesu bandžius..
Į temą, tai artimiausias pirkinys Armani blakstienų tušas, mineralinė pudra, kompaktinė pudra, priklijuojamos blakstienos, jų klijai, HD primeris, Guerlain lūpų pieštukas, dar kas nors gražaus...
Aš pabandžius Urban Decay į Artdeco pusę nebežiūriu Too Faced nesu bandžius..
Į temą, tai artimiausias pirkinys Armani blakstienų tušas, mineralinė pudra, kompaktinė pudra, priklijuojamos blakstienos, jų klijai, HD primeris, Guerlain lūpų pieštukas, dar kas nors gražaus...
aš svajoju apie naują chanel les beiges pudrą/bronzantą arba guerlain bronzantą pirksiu Biodermą raudoną vandenį ir noreva kremą nuo spuogų, dar reikia apsaugos nuo saulės veidui, noriu vichy ir kūnui pirksiu iš pigesnių nivea, dar noriu too faced šešėlių bazės...
Aš jau jį nusipirkau iš vienos merginos Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 05 02, 15:28)
Gisana, ta EL paletė iš 2012 kolekcijos?
aš svajoju apie naują chanel les beiges pudrą/bronzantą arba guerlain bronzantą
pirksiu Biodermą raudoną vandenį ir noreva kremą nuo spuogų, dar reikia apsaugos nuo saulės veidui, noriu vichy ir kūnui pirksiu iš pigesnių nivea, dar noriu too faced šešėlių bazės...
Becel ir Combat gal placiau pakomentuotumet sia Loreal pudryte...kaip dengiasi, kaip maskavimas, kaip ilgai ant veiduko laikosi ir ar misriai odai tiktu? Kaip tik esu skystos pudros paieskose, todel lauksiu jusu atsileipimu.