Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

Dior lupu blizgis addict Ultra gloss spalva - 267 cashmere pink (jau testavau, labai patiko neutrali rozine spalvyte) wub.gif
MAC paint pot seseliu pagrindas ir smolder akiu konturo piestukas
Kokie nors nauji kvepalai, nes visi turimi nebemieli nosiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 09 04, 19:25)
Kur pirksite? Mano kaip tik sios firmos susinaudojo, o siustis pigiau nerandu. Parduotuveje siandien apziurejau...95LT biggrin.gif

Noriu to gloss repulpant, persikines spalvos,kur vishy buvo ikelusi smile.gif va,as nezinau jo kainos Lt, o braskese apie 65 gaunasi,tai vis nenueinu i parduotuve pasiziureti kokia kaina pas mus ir neapsisprendziu,siustis ar ne.
Atsakyti
Margarita balzamas lūpoms, tikriausiai su šaltalankiais, bet dar pilnai neapsisprendžiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 08 23, 16:59)
baiginejasi Nail Tek lako dziovinimo lasiukai, tai laukiu tik uzsakymo patvirtinimo  ax.gif nerealus dalykelis  drinks_cheers.gif

is kur uzsisakei ?lasiukai geriau nei lakas-dzioviklis?
Atsakyti
kuno kremas ar losjonas.. dar neapsisprendziau rolleyes.gif
Atsakyti
Nerafinuotas kokoso aliejus bei taukmedžio sviestas
Atsakyti
Biocell kaukes-10vnt wub.gif
Atsakyti
planuoju isigyti visus 3 kvapu namu eliksyrus bei Campaku pomada, taip pat sugunde Nilinių taukmedžių kreminis sviestas bigsmile.gif dar planuoju isbandyti dumbliu hidrolata smile.gif
Atsakyti
is bandziusiu kuri labiau apsimoka imti saltiems ,vejuotiems orams ?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirniuke1990: 22 rugsėjo 2010 - 22:51
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 09 22, 23:51)
is bandziusiu kuri labiau apsimoka imti saltiems ,vejuotiems orams ?

user posted image

user posted image

Tik Eucerin thumbup.gif mano lupoms buvo pasaka, o va Himalaya nebent siltiems orams, nes tik kvapas skanus, o kad padrekintu lupytes ne velnio...
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 09 23, 10:04)
Tik Eucerin thumbup.gif  mano lupoms buvo pasaka, o va Himalaya nebent siltiems orams, nes tik kvapas skanus, o kad padrekintu lupytes ne velnio...

Labai aciu,dabar kaip tik eucerin dideles akcijos,griebsim thumbup.gif
Atsakyti
Turiu Eucerin... Nieko gero man.

Atsakyti