Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus "Regitra"

Sveikos, nusprendziau pakalbeti apie teisiu laikyma Alytuje smile.gif Pati laikau antradieni 4u.gif Gal dar yra laikanciu? Ar jau issilaikiusiu? Kokie ispudziai? Kaip aikstele, instruktoriai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2010 07 31, 12:41)
Sveikos, nusprendziau pakalbeti apie teisiu laikyma Alytuje smile.gif Pati laikau antradieni 4u.gif  Gal dar yra laikanciu? Ar jau issilaikiusiu? Kokie ispudziai? Kaip aikstele, instruktoriai? ax.gif

labas,as kazkada laikiausi teises cia.viskas buvo super!o jau prisiklausiusi visokiausiu blogybiu buvau,kad kabinejasi,nori sukirsti ir t.t. viskas buvo gerai,kai moki vaziuoti ir zinai taisykles mirksiukas.gif o kai kurios mergaites vaziuoja laikytis egzu ir prie stop zenklo net nepristabdo,tai ko paskui noreti ir is instruktoriu... doh.gif
Atsakyti
Na aš pati šiandien antrą kartą neišlaikiau...ir antrą kartą aikštelėj...Jaučiuosi beviltiškai, bet žinau, kad tikrai išlaikysiu. Labai jaudulys viską gadina...Šiaip atrodo tikrai neblogai jaučiuosi už vairo, kai su savu instruktorium važinėju ir jau pažįstama mašina smile.gif
Regitros Alytuje instruktoriai tai šiaip neblogi, man abu kartus vis kitas pasitaikė, jie linkę atleisti ir klaideles...
O kaip tau Gretoootia? Juk jau turėjai laikyti smile.gif
Atsakyti
Kaip čia taip Alytuj Regitroj niekas nelaiko? smile.gif o man tuoj teks, bijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 06 19, 16:02)
Kaip čia taip Alytuj Regitroj niekas nelaiko? smile.gif o man tuoj teks, bijau smile.gif

Gal kokiam kitam forume visi apsistoję biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 06 20, 12:52)
Gal kokiam kitam forume visi apsistoję biggrin.gif  4u.gif

Nu gal g.gif tai tebūnie.
Atsakyti
Nieko, laikykis, tau pavyks wink.gif
Aš pernai rugpjūčio mėnesį iš trečio karto išlaikiau. Labai svarbus nusiteikimas, kad tau pavyks ir vis mintyse kartoti, kad geriau lėčiau, bet viską atlikti tiksliai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 06 21, 10:26)
Nieko, laikykis, tau pavyks wink.gif
Aš pernai rugpjūčio mėnesį iš trečio karto išlaikiau. Labai svarbus nusiteikimas, kad tau pavyks ir vis mintyse kartoti, kad geriau lėčiau, bet viską atlikti tiksliai.  4u.gif

kas liečia aikštelę tai lėtumas gerai, bet mieste... biggrin.gif nieko, išlaikysiu, jei ne iš pirmo, tai kad ir iš šešto karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 06 21, 16:46)
kas liečia aikštelę tai lėtumas gerai, bet mieste... biggrin.gif nieko, išlaikysiu, jei ne iš pirmo, tai kad ir iš šešto karto  thumbup.gif

Na mieste irgi daug ką lemia ne tik tavo pačios gebėjimai bet ir eismo sąlygos. Man buvo taip, kad nė vieno pėsčiojo nebuvo, tai dėl to labai liuks, mažesnė tikimybė buvo užgesti pajudant iš vietos. Šiaip jeigu pakliūsi pas jauną vyruką, tai žinok labai jis šaunus. Pas jį dažniausiai išlaiko.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 06 22, 12:27)
Na mieste irgi daug ką lemia ne tik tavo pačios gebėjimai bet ir eismo sąlygos. Man buvo taip, kad nė vieno pėsčiojo nebuvo, tai dėl to labai liuks, mažesnė tikimybė buvo užgesti pajudant iš vietos. Šiaip jeigu pakliūsi pas jauną vyruką, tai žinok labai jis šaunus. Pas jį dažniausiai išlaiko.

Aha, apie tą jauną vyruką legendos sklando smile.gif o kaip automobilis, kuriuo važinėjot? Aš pas Varnelį važinėjau baltu VW golf, vakar su tėvo Citroenu pavažiavau, tai kaip pirmą kart į mašiną atsisėdus pasijutau... Ar yra kokių nors paslapčių, kurias reik žinot įsėdus į regitros mašiniuką? Tikiuosi per tas keletą minučių apsipratimui spesiu pajaust masina doh.gif Aš pasirinkau po pietų laiką tikiuos gatvėse bus ramiau, paskutinė važiuosiu, mažiau streso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 06 22, 16:44)
Aha, apie tą jauną vyruką legendos sklando smile.gif o kaip automobilis, kuriuo važinėjot? Aš pas Varnelį važinėjau baltu VW golf, vakar su tėvo Citroenu pavažiavau, tai kaip pirmą kart į mašiną atsisėdus pasijutau... Ar yra kokių nors paslapčių, kurias reik žinot įsėdus į regitros mašiniuką? Tikiuosi per tas keletą minučių apsipratimui spesiu pajaust masina  doh.gif Aš pasirinkau po pietų laiką tikiuos gatvėse bus ramiau, paskutinė važiuosiu, mažiau streso  doh.gif

Aš kai išlaikiau tai irgi po pietų važiavau, apie 14 val.
Žinok nėra kažkokių paslapčių, aš važiavau pirmus du kartus astra, o paskui golfą gavau, tai su golfu geriau, kažkoks paklusnesnis. Jausmas žinoma kaip į naują mašiną įsėdus, bet tai normalu ir per kelias min tu neapsiprasi aikštelėj. Svarbiausia nebijok, kad mašina krioks, svarbu neužgesti tai niekada gazo negailėk iš vietos.
Atsakyti
Oi, merginos, ir as ketinu laikyti Alytuje.. Svajoju is pirmo karto islaikyti, optimiste lotuliukas.gif

Gal galite parekomenduoti kokia vairavimo mokykla Alytuje? As baigiau Kaune, bet noreciau dar pasitobulinti ir gimtajame mieste..
Atsakyti