Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus "Regitra"

QUOTE(babaliukas @ 2011 07 22, 10:57)
Oi, merginos, ir as ketinu laikyti Alytuje.. Svajoju is pirmo karto islaikyti, optimiste  lotuliukas.gif

Gal galite parekomenduoti kokia vairavimo mokykla Alytuje? As baigiau Kaune, bet noreciau dar pasitobulinti ir gimtajame mieste..

Galiu parekomenduoti savo instruktorių, pas kurį mokiausi Alytuje "Gelžinio ratuose". Galiu atsiųsti kontaktus smile.gif
Atsakyti
Išlaikiau, iš trečio karto, bet vistiek jaučiuosi nelabai nusipelniusi teisių smile.gif Toks geras egzaminatorius vyrukas su ūsais papuolė, pasigailėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 07 23, 16:12)
Išlaikiau, iš trečio karto, bet vistiek jaučiuosi nelabai nusipelniusi teisių smile.gif Toks geras egzaminatorius vyrukas su ūsais papuolė, pasigailėjo biggrin.gif

Aha, ir aš iš trečio karto, bet labai susikaupusi laikiau ir pagaliau pavyko smile.gif
Man tai toks jaunas papuolė aukštas, tai irgi labai super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 07 22, 14:29)
Galiu parekomenduoti savo instruktorių, pas kurį mokiausi Alytuje "Gelžinio ratuose". Galiu atsiųsti kontaktus smile.gif

Norejau pas ji mokytis, nes irgi girdejau geru atsiliepimu. Bet kai pasukau i sia mokykla, tai sake, kad licencijos siuo metu neturi.. Labai gaila.. Buciau tikrai ejusi pas juos..

Merginos, vai, net neramu.. Prasom pasakyti del ko neislaiket pirmus du kartus? Kokios klaidos buvo?
Atsakyti
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 26, 11:28)
Norejau pas ji mokytis, nes irgi girdejau geru atsiliepimu. Bet kai pasukau i sia mokykla, tai sake, kad licencijos siuo metu neturi.. Labai gaila.. Buciau tikrai ejusi pas juos..
Merginos, vai, net neramu.. Prasom pasakyti del ko neislaiket pirmus du kartus? Kokios klaidos buvo?

Tai kai įdomiai, kad licencijos neturi...įdomu, kas ten jiems nutiko. Lyg ir pastebėjau, kad jie nebevažinėja pastaruoju metu gatvėmis...

Žinok pirmus kartus neišlaikiau aukštelėj, nes vis paskubėdavau ir susimaldavau aš ten smile.gif Pirmą kartą figūroj atbulom nepasitaisiau, o kitą kartą tai užkliudžiau kuoliukus ant rampos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 26, 11:28)

Aš irgi abu pirmus kartus neišvažiavau iš aikštelės, pirmą kartą prie šaligatvio gal aštuonis kartus stačiau mašiną lotuliukas.gif antrąjį išvažiuodama iš garažo taip jaudinausi, kad nestebėjau kur dešinysis ratas važiuoja, ką gi, teko palikt mieląjį egzaminuotoją ir kėblint galvą nuleidus pas tėvą doh.gif trečiąjį kartą aikštelėj pora kartų įsirėmiau į bordiūrą, daugiau tik mieste nesąmonių pridariau... atidarė eismą ir žiedą ten, kur nesu važinėjusi, gerai, kad su tėčiu kartą ten pervažiavau, bet vistiek tiek pridirbau, kad net gėda blush2.gif praleido, nes matyt duoklę susimokėjau kiek priklauso ir kritinių nepadariau ax.gif
Papildyta:
gal tris kartus aikštelėj stojau nervų nuramint, nes neįmanoma buvo kaip kairė koja ant sankabos drebėjo lotuliukas.gif dabar tai juokas, bet tada net valerijonai nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 07 26, 17:58)
Aš irgi abu pirmus kartus neišvažiavau iš aikštelės, pirmą kartą prie šaligatvio gal aštuonis kartus stačiau mašiną  lotuliukas.gif antrąjį išvažiuodama iš garažo taip jaudinausi, kad nestebėjau kur dešinysis ratas važiuoja, ką gi, teko palikt mieląjį egzaminuotoją ir kėblint galvą nuleidus pas tėvą  doh.gif trečiąjį kartą aikštelėj pora kartų įsirėmiau į bordiūrą, daugiau tik mieste nesąmonių pridariau... atidarė eismą ir žiedą ten, kur nesu važinėjusi, gerai, kad su tėčiu kartą ten pervažiavau, bet vistiek tiek pridirbau, kad net gėda  blush2.gif  praleido, nes matyt duoklę susimokėjau kiek priklauso ir kritinių nepadariau  ax.gif
Papildyta:
gal tris kartus aikštelėj stojau nervų nuramint, nes neįmanoma buvo kaip kairė koja ant sankabos drebėjo  lotuliukas.gif  dabar tai juokas, bet tada net valerijonai nepadėjo.

Taigi kad paskui juokas, o kaip tada būna...Kai neišlaikiau, abu kartus verkdama ir save bausdama namo pėsti parėjau nuo Regitros biggrin.gif O šiaip dabar kai galvoju, tai laimės dalykas buvo, nes nei ten kokių įgūdžių buvo vairavimo, nei ką...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Laikiau prieš 2 metus, išlaikiau iš antro karto. Pirmą sykį egzaminuotojas pasitaikė tas, kuris iš pradžių paklausinėja klausimų teorinių, kapotą atsidaręs - kur langų skystis pilamas, kur antiryzas koks, kaip padangų slėgis tikrinimas ir pan. Tai, žodžiu, 2 klaidas užsidirbau dar į mašiną neįsėdusi hihihi.gif Paskui užgesau kelis kartus ir tuo mano pasirodymas baigėsi neišvažiavus dar iš aikštelės...
Antrą kartą viskas buvo thumbup.gif
Svarbiausias patarimas - gaziuko negailėt! Nes mašinos baisiai gęsta, gerai Aurore_ sako, geriau tegu kriokia mašiniukas, bile neužgestų mirksiukas.gif Nu, ir tas Naujosios žiedas dabar laikant būtų rakštis, nes dar naujas visiems vairuotojams, tai ne tik laikantys nesąmonių daro, o ir patyrę...
Mokiausi LASS'e, man patiko, neblogai paruošia. Mūsų grupės gal apie 30 proc. iš pirmo karto išlaikė, dauguma - iš antro ir vos keletas iš daugiau bandymų.
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2011 07 28, 09:31)
Mokiausi LASS'e, man patiko, neblogai paruošia. Mūsų grupės gal apie 30 proc. iš pirmo karto išlaikė, dauguma - iš antro ir vos keletas iš daugiau bandymų.

Kadangi pas Gelzini nepavyko, tai bandau tartis su LASS.. Nezinau net pati, kodel juos pasirinkau. Kazkaip nuojauta pasiklioviau.. Tai dziugu skaityti, kad pagyret sia mokykla, tai bus man dar drasiau.. Primadieni eisiu tartis del vairavimo pamoku.. Eh, labai norisi jau greiciau pasinerti i tuos vairavimus..
Merginos, o kaip jus ta estakada iveikiat. Nes man aiksteleje ji pati pati baisiausia..
Atsakyti
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 28, 10:38)
Kadangi pas Gelzini nepavyko, tai bandau tartis su LASS.. Nezinau net pati, kodel juos pasirinkau. Kazkaip nuojauta pasiklioviau.. Tai dziugu skaityti, kad pagyret sia mokykla, tai bus man dar drasiau.. Primadieni eisiu tartis del vairavimo pamoku.. Eh, labai norisi jau greiciau pasinerti i tuos vairavimus..
Merginos, o kaip jus ta estakada iveikiat. Nes man aiksteleje ji pati pati baisiausia..

Kaip suprasti, kad jums nepavyko pas Gelžinį?
O dėl estakados, tai nežinau...man nebuvo sunku, nes ten tiesiog pajausti reikia, kada atleisti stabdi ir gaza spausti...aišku ir to gazo reikia negailėti, kad tik neužgestum! man sunkiau būdavo atbulomis mašiną varyti smile.gif
Atsakyti
Gelziniui licencija siuo metu pasibaigusi, todel ir nepavyko man uzsiregistruoti i jo mokykla. Nezinia kada atnaujins licencija, todel neliko nieko kito, tik rinktis kita mokykla.. Taigi, pasirinkau pakolkas LASS, eisiu pas juos ateinancia savaite. Jei pasirodys normali mokykla, tai ir apsistosiu ties jais..

Man didziausi baubai tai estakada ir ziedai.. Tikiuosi, kad pasitaikys geras instruktorius ir pades man susibiciuliauti su tais dviem mano baisiais baubais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 28, 09:38)

Linkiu sėkmės ir lengvai visko išmokti mirksiukas.gif
man kaip tik estakada kone lengviausias pratimas buvo besimokant (nu gal tik apsisukimas ribotam plote 3 manevrais lengvesnis), svarbiausia principą pagaut, tada jau nebesunku. Vieną pedalą atleidinėji, kitą išmini, kaip sūpynėse biggrin.gif Tik prieš kalniuką šitą procesą reik atlikti pakankamai greitai, na ir gaziuko negailėt.
Atsakyti