Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus "Regitra"

QUOTE(Aurore_ @ 2011 07 26, 18:50)
Taigi kad paskui juokas, o kaip tada būna...Kai neišlaikiau, abu kartus verkdama ir save bausdama namo pėsti parėjau nuo Regitros biggrin.gif O šiaip dabar kai galvoju, tai laimės dalykas buvo, nes nei ten kokių įgūdžių buvo vairavimo, nei ką...

Aš irgi save baudžiau ir vadinau bile kaip, nes antrą kartą tai ir save ir tėvą nuvyliau. Įgūdžių iš tikro jokių per tokį laiką negali susiformuot. O dėl estakados tai pats lengviausias dalykas, jeigu su rankiniu smile.gif nesuprantu, kodėl su golfu merginos laikydamos egzaminus gesdavo vos spėję pajudėt po n kartų ir nieko nepadarę lipdavo lauk... su opeliu irgi lenvai, bet va manevrai aikštelėj, tas žiedas ir naujai atidarytas kelias, tai šiek tiek susuko smegenis biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Uch karsta.gif kaip tik šiuo metu mokausi vairavimą... Rugpjūčio viduryje planuose egzaminas 'Regitroj' unsure.gif bijau jau dabar... O dar tu manevru aikštelėje nemoku... unsure.gif bet aišku, laiko dar turiu, tikiu, kad ismoksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice_Touch @ 2011 07 28, 23:46)
4u.gif Uch karsta.gif kaip tik šiuo metu mokausi vairavimą... Rugpjūčio viduryje planuose egzaminas 'Regitroj' unsure.gif bijau jau dabar... O dar tu manevru aikštelėje nemoku... unsure.gif bet aišku, laiko dar turiu, tikiu, kad ismoksiu unsure.gif

Laiko yra, mokykis ir išmoksi. Svarbiausia perprast manevrus aikštelėje ir "atidirbt" eismą mieste. Kuo intensyviau tuo geriau, aišku, jei pačiam Alytuj gyvenat. Ir šiaip, lengva sakyt, bet nereikia jaudintis nuo dabar, bus tam laiko į valias. Svarbiausia išmokt valdyt mašiną, spėt viską sujungt, mokėt stabdyt, pajudėt iš vietos ir nepamiršt taikyt taisykles. Tada galima pajust malonumą važiuojant smile.gif Nu bent jau man taip yra doh.gif
Atsakyti
sveikos, as mokiausi lase , pas instruktoriu Kazimiera... man super bv , taip ramei paaiskina , ismokau greitai vazineti , tik va patingejau ir laiko pritrukau teorijai tai db atsikele egzaminas blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot gerą instruktorių privačioms vairavimo pamokoms?Kalba apie kažkokį Česlovą,kuris lyg ir gaisrininku dabar dirba/anksčiau LASe mokė.Ar pačios galit parekomenduot,nes teoriją išsilaikiau,o važiavimą dar reikia tobulint. verysad.gif
Atsakyti
Labai jau jautri Golfo sankaba toj Regitroj. Vien dėl to, kad nepratęs prie tokios tai tik iš antro karto išlaikiau. Su Opel antrą kartą daug smagiau ir lengviau važiuot buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TDI @ 2012 01 07, 16:46)
Labai jau jautri Golfo sankaba toj Regitroj. Vien dėl to, kad nepratęs prie tokios tai tik iš antro karto išlaikiau. Su Opel antrą kartą daug smagiau ir lengviau važiuot buvo  smile.gif

Jap, aš irgi lygiai tą patį pastebėjau wink.gif
Irgi išlaikiau su Opel. Pirmus du kartus, kai neišlaikiau tą patį Golfą buvau gavusi biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas nors turi vairavimo egzamino Alytuje marsrutu kopijas?
Atsakyti
Sveikos, praktini vaziavima issilaikiau praejusia savaite is antro karto smile.gif Gana neblogas ispudis apie instruktorius: ne vaiku darzelis, kad "cackintu", bet pakankamai zmoniski. Svarbiausia maziau nervintis, tada ir nesamoniu nepridarysit. Pirmaji karta uzgesau prie sankryzos ir, ziople, nenuspaudziau stabdzio. Automobilis pariedejo atgal, o as isriedejau is automobilio kaip paskutine vista biggrin.gif Antraji karta beveik nesinervinau, nes jau vis tiek karta susimovus biggrin.gif Kritiniu klaidu nepadariau, atklausiau moralo kaip reikiant ir galiausiai isgirdau, kad islaikyta.
Mane mokes intsruktorius buvo sakes, kad automobilis valst. nr. 113 labai jautria sankaba, daug kas su juo labai gesta. Antraji karta gavau butent ji. Ir ne karto neuzgesau - sankaba kaip sankaba. Bet kuriuo atveju visi tie automobiliai, man atrodo, nera nudrozti ir pakankamai jautrus. Bet viskas ok, jeigu pajauti masiniuka ir is vietos sankaba prisilaikai, o ne numeti.
Kazkas buvo klauses apie intruktoriu Ceslova, tai turejau kelias papildomas pamokas pas ji. Instruktorius kaip instruktorius, viskas su juo gerai. Kantrus, supratingas. Tik automobilis jo nebe pirmos jaunystes, bet man kaip tik buvo thumbup.gif ismeginti kitoki. Sekmes uzkariaujant Alytaus Regitra, po to gatves smile.gif
Atsakyti